• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

klomen kaçıncı günü başlayıp kaçıncı günü gittiniz doktora kızlar

canım inşallah her şey yolunda gider. 3 yumurta süper bence. iki kez klomen kullandım ikisinde de 1 yumurta oldu. çatlatma iğnesi oldum ben de bugün. 21,5 mm olmuştu yum. yarın iğne verirse kaç güün sonra test yaptırman gerektiğini söylerse yazar mısın canım buraya. meraktan ölecem de ben nasıl bekleyecez ya :)
Canim iyi dileklerin icin tesekkurler. Bakalim bu gun 4 te gidecem doktora igne verirse birlikte beklicez cok heyecanli :) ne zaman test yapmami soylerse yazarim buraya. Buyumus yumurtalar sonradan yok olmaz demi ya, korkuyorum geri sönerler diye :)

klomen kaçıncı günü başlayıp kaçıncı günü gittiniz doktora kızlar
Canim ben adetin 5. Gunu baslamistim ama burada okudugum kadariyla 3. Gunu baslayanlarda cok. 5 gun sabah aksam kullandim bitince 3 gun sonra da kontrole cagirdi.

Herkese merhaba,
Günlerdir sizin yazdıklarını okuyup bi gülüp bi ağlıyorum. bende 3 yıllık evliyim. 1 buçuk senedir bebek istiyoruz ama olmadı bu ay ilk kez doktora gittim. ilk gittiğimde bir haftalık gecikmeyle gittim. evde test yaptım negatif belki kanda çıkar dedik doktora gittik çıkmadı maalesef :KK43:. 24 mm kitle var dedi yıkıldım. Geçen yıl aralıkta kist rüptürüyle iç kanama yüzünden ameliyat olmuştum. söktürücü verdi o gün hastalandım. Klomene başladık. Burda okuduklarımdan sonra korkuyla gittim doktora. Tam 4 tane yumoşum olmuş :KK48: bi tanesi 20 mm biri 15 mm dedi diğerlerini söylemedi. Cuma günü çatlatma iğnesi olucam. Perşembe Cumartesi Pazartesi çalışın dedi :) sabırsızım heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim. Umarım bu ayın sonunda güzel haberleri de paylaşırım sizinle.:KK48:

bende bu sayfayı takip ediyorum :) geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum. adetin beşinci gününden itibaren 5 gün birer tane klomen hapı içtim.13. gün gittiğimde 3 tane yumurtam oluşmuş.. biri 21mm,biri 16mm,diğeri 12mm .o günn çatlatma iğnesi vuruldum. beklemedeyim . ilk deneme olcak :)

bir de 21 mm yumurta sağda dedi doktor. ama 3 -4 gündür sağ kasığımda batma var. bilgisi olan varsa paylaşsın meraktayım :))

Canim iyi dileklerin icin tesekkurler. Bakalim bu gun 4 te gidecem doktora igne verirse birlikte beklicez cok heyecanli :) ne zaman test yapmami soylerse yazarim buraya. Buyumus yumurtalar sonradan yok olmaz demi ya, korkuyorum geri sönerler diye :)

yok canım korkma yarım saaçiğin kalmış öğrenmeye :) ama biri sönse diğerleri kalır niye sönsün ki hem sen onlara sahip çıkarsın :) canım ben de dün vuruldum iğne sabah. 36 saat sonra ilişki dedi. ama ben sabahı da değerlendirdim :) kimi erken çatlıomuş öyle okudum netten. progestan verdi bana cmt başla dedi. kutu bitince 4-5 gün sonra test yap dedi. adeti geciktirebilirmiş progestan, alttan kullan dedi. bu hesaba göre 4 gün vardı ilaca başlamaya, 15 gün de ilaç sürüo, 5 gün de sonrası dersek 25 gün snra test yapacam ben. ama bu yum çatlamadı daha öyle hissediom daha doğrusu. gerçi 36 saat akşam 10.30 d oluo :) bakalım nolacak :)

Canim ben adetin 5. Gunu baslamistim ama burada okudugum kadariyla 3. Gunu baslayanlarda cok. 5 gun sabah aksam kullandim bitince 3 gun sonra da kontrole cagirdi.

kızlar bn de adetin 4. günü başladım sabah akşam 1 tane. ama en son akşam ki dozu ( 5. gün ) içme demişti dr.

nasıl yani cnm anlamadım?

canım klomene adetin 4. gnü başladım. 5 gün sabah akşam birer tane iç dedi dr. 5. gün çağırdı. 5. ün gittiğimde bir tane 15 mm yum var dedi. akşamki klomeni içme dedi. adetin 8. günüydü yani ilk yum takibi. estrofem yazdı. günde 1 tane. adetin 12. günü tekrar çağırdı. yum 21,5 mm olmuş. çatlatma iğnesi verdi. dün yani adetin 12. günü çatlatma iğnesi verdi. 36 saat sonra çatlar çarşamba (adetin 13. günü ) ve perşembe (adetin 14. günü ) ilişki hatta bu hafta boyunca ilişki sayısını arttırın dedi. progestan yazdı cmt ( adetin 16. günü) başla sabah akşam birer tane dedi. vajinal yoldan. bitince hap ( 15 gün sürüo) 4-5 gün sonra hala adet olmadıysan gel test yapalım dedi.

zeynep progestanı neden yazdı doktor? ben hiç hap kullanmadım çatlamadan sonra

cnm ben klomeni kullanıyorum ama geçen ay 5 mm fazla büyümemeşti bende 3 günü başlıyorum ilaca neden büyümüo anlamıyorum

canım klomene adetin 4. gnü başladım. 5 gün sabah akşam birer tane iç dedi dr. 5. gün çağırdı. 5. ün gittiğimde bir tane 15 mm yum var dedi. akşamki klomeni içme dedi. adetin 8. günüydü yani ilk yum takibi. estrofem yazdı. günde 1 tane. adetin 12. günü tekrar çağırdı. yum 21,5 mm olmuş. çatlatma iğnesi verdi. dün yani adetin 12. günü çatlatma iğnesi verdi. 36 saat sonra çatlar çarşamba (adetin 13. günü ) ve perşembe (adetin 14. günü ) ilişki hatta bu hafta boyunca ilişki sayısını arttırın dedi. progestan yazdı cmt ( adetin 16. günü) başla sabah akşam birer tane dedi. vajinal yoldan. bitince hap ( 15 gün sürüo) 4-5 gün sonra hala adet olmadıysan gel test yapalım dedi.
cnm ben klomeni kullanıyorum ama geçen ay 5 mm fazla büyümemeşti bende 3 günü başlıyorum ilaca neden büyümüoanlamıyorum

mrb arkadaşlar.. ben de ıkı aydır klomen kullanıyorum ancak ilk kez iğne oldum. ilkınde adetin 5.gününden 9una kullanmıştım bir gün sonra kontrole gittiğimde 27mm olduğu için iğne yapmamıştı dr.m.. bu ay ise adetin 3. ve 7.günleri kullandım kontrolde yumurta 21mm idi ve o gün iğne oldum..bugün 9. gün.. akıntım var ara ara vede kasık ağrılarım..bunlar normal midir ? ne zaman test yaptırmalıyım sizce?

canım bende merak ediyorum aranıza yeni katıldım. bu benim ilk klomen ve çatlatma iğnesi olduğum ay. tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim merak ediyorum bende çoook:110:

mrb arkadaşlar.. ben de ıkı aydır klomen kullanıyorum ancak ilk kez iğne oldum. ilkınde adetin 5.gününden 9una kullanmıştım bir gün sonra kontrole gittiğimde 27mm olduğu için iğne yapmamıştı dr.m.. bu ay ise adetin 3. ve 7.günleri kullandım kontrolde yumurta 21mm idi ve o gün iğne oldum..bugün 9. gün.. akıntım var ara ara vede kasık ağrılarım..bunlar normal midir ? ne zaman test yaptırmalıyım sizce?

canım ben de dün oldum iğneyi. sanırım kasık ağrısı ve akıntı oluo herkeste. bi hafta sonra ya bence :) umarım olmuştur.

Back