klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

İgneyi vurundugun gün iliski deil, ignenin etkisi 36 saat sonra basliyormus, yani 36 saat gecince iliski ve 1 hafta ile 10 gün arasi ama hergun deil 1 gün bekliyceksin ertesi gun iliski, akıntıya gelince evet ama hemen deil igneyi vurundukdan sonra zman gectikce

Canım doktorum bana 36 saat demedi. Ama herkesin 36 saat sonra demiş. Neden böyle dedi benimki canım sıkıldı ya.sen şeffaf akıntıyı görebildin mi?

Son düzenleme:

Canım doktorum bana 36 saat demedi. Ama herkesin 36 saat sonra demiş. Neden böyle dedi benimki canım sıkıldı ya.sen şeffaf akıntıyı görebildin mi?

banada 36 saat sonra we 5 gün gün aşırı dedi ilişki dedi ama sperm 3 gün yaşıyomuş ya belki sana denilen daha iyidir....

banada 36 saat sonra we 5 gün gün aşırı dedi ilişki dedi ama sperm 3 gün yaşıyomuş ya belki sana denilen daha iyidir....

Bu doktorları anlamış değilim canım ya. Herkese farklı önerilerde bulunmuşlar. Hayırlısı olsun diyelim. Bu ay ilk defa yumurta çatlatma iğnesi oldum ama hiç umutlu değilim tabi Rabbim ol derse olur. Kafama takılan çatlatma iğnesinden sonra şeffaf akıntı oluyormuş. Ben onu göremedim. Çatlatma iğnesi olan arkadaşlar iğneden sonra bu akıntıyı gördünüz mü?

Son düzenleme:
Evet canim bende oluyor akıntı benimd ilk catlatma ignesi oldum persembe gününe en gec bekliyorum adetimi ama dün den begri gogus uclrim çok aciyor sizde de vrmi agri?

Evet canim bende oluyor akıntı benimd ilk catlatma ignesi oldum persembe gününe en gec bekliyorum adetimi ama dün den begri gogus uclrim çok aciyor sizde de vrmi agri?

Benim adetime daha 10 gün var canım. Ama göğüs uçları ağrısı hamilelik belirtisi olabilir. Buradaki arkadaşlar öyle demişti. Hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum

Benim adetime daha 10 gün var canım. Ama göğüs uçları ağrısı hamilelik belirtisi olabilir. Buradaki arkadaşlar öyle demişti. Hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum
İnsallah canim Allah isteynlerin hepsine nasip etsin bebis, daha 4 Gun var adet gunume cok heycanliyim

Selam kızlar.

Bende 1 martta çatlatma iğnesi yaptırdım ve doktor 9 marta kadar progsteron testı verdı ve sonucu 10 un üzerinde ise çatlamıştır dedı benım 10,4 bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Selam kızlar.

Bende 1 martta çatlatma iğnesi yaptırdım ve doktor 9 marta kadar progsteron testı verdı ve sonucu 10 un üzerinde ise çatlamıştır dedı benım 10,4 bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Hic bi bilgim yok canim ama doktor öyle dediyse catlamistir o zaman iliskiye girdinizmi?

Hic bi bilgim yok canim ama doktor öyle dediyse catlamistir o zaman iliskiye girdinizmi?

Evet tatlım Dr. ıgne yapıldıktan 1 gün sonrası için 3 gün ilişki dedi ve uyguladık bilmiyorum nasıl olacak ama bana çok düşük gibi geldi perşemve gidicem doktora o yüzden napıcamı şaşırdım

Umutsuzluga kapilma canim insallah düşük deildir.

slm kızlar benimde 2. klomen ayım. kullandıktan sonra dün pregnyl iğnesi oldum. geçen ay tutmadı bu ay doktor çok ümitli konuştu. sağda 18mm solda 19mm yumurta oluşmuş. sizce de ümitlenmelimiyim?

Bugun doktora gitttim.. Sat 17 mart ve hala yumurtalarim 13 mm. Yavas gelisiyor dedi. Adet duzensizligim var gec adet olurum. Doktor 28 gunde olsaydim bu ay olmadi dicekti ama yine de bi kac defa daha takip edelim dedi.. Ctesi gene gidicemm. Buyumesi icin ne yiyebilirim bana akil veriiinnn kizlar... Yada buyur mu bu saaten sonra 3 gundur keciboynuzu pekmezi iciyorum ama etki etmedi ki hala kucuk yumurtalarim. Bi anda buyur mu ki off bana bi akil verinn. Bu ayi cope mi atayimmm

Meraba bende bu ay pregnly vurdurdum insallah tutar Yumurta buyumesi icin incir kuru yapiyorlar ise yaramis bir arkadas soyledi bir dene istersen

slm arkadaşlar ben ıkı hafta sonra klomen artı çatlatma ıgnesı vurdurcam neler yasadınızı paylasırmısınız yumurtlamaya nasıl bakılıyo ıgne nerenize vuruluyo teşekkürler sımdıden

Meraba bende bu ay pregnly vurdurdum insallah tutar Yumurta buyumesi icin incir kuru yapiyorlar ise yaramis bir arkadas soyledi bir dene istersen

Bu topige yeni geldim bende bu ay pregnly vurdurmayi dusunuyorum ama biraz tedirginim bir yan etkisi falan olucak diye ? mayis in 6 sinda doktorda yumurtalik kontrolum var klomen kullaniyorum bu arada (gerci ne bende ne esimde sorun var ) sadece sansimizi arttirmak icin .. yaklasik 2 yildir deniyoruz .. bir sefer hamile kaldim ondada bebegimizin kalp atislari durdu bu gectigimiz araliktan -ocaktan beri deniyoruz ama olmuyor..
bende catlatma ignesi kullanayim dedim .. merak ettim siz kaclik kullandiniz ? Birde saatlerden bahsediyorlar saat kacta igne oldugu onemli mi sabahtan mi olmasi gerekiyor ?? :26:

Mesajini yazali bayag olmus ama bildigim kadariyla kuru incir yemek buyutuyor cok hizli birde bal + tarcin + corek otu karisimi yapip yemek buyutuyor hemen birde bu bal karisim Rahim salgilarininda olusmasina cogalmasina yardimci oluyor .. cok faydali .. ben denedim gecen ay .. yumurtamin catlayacagi zaman ben bahsedilen akintilari gormezdim ilk defak gecen ay gordum ..

adet oldum ıkıncı tedavıye bıle basladım canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…