klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Anladim hasi ins yukselir degerlerin benimki anca ay sonunda belli olur cok takmak iztrmiyorum sonucta nasip olmasi gerekiyorsa olur zaten saglikli bayirli evlatlarimiz olsun ins

Bu arada test yaptın mı sonucu paylasirsan sevinirim guzrl haberlrrini bekliyorum

Doktorun ne dedi peki igneden 14 gun sonra adet olunuyomus olunmazsa test yapilmaliymis ben doktora nezamn geleyim dedim adet olursan gel tekrar deneriz dedi aynı şeyler yani ilac ve igne

Ben 17 de oldum 14 gun ekleyince adet olmaliymisiz yani brnim 31 de adet olmam gerekliymis hayirlisi bakalim nasipde varmi
Bana. Hiç öyle demedi cnm tek tüpüm var diğeri dış gebelikten alındı sağ yumurtan çok çok iyi dedi iğneni yaptır değerlendir 29 unda kan ver haber ver dedi

Bana. Hiç öyle demedi cnm tek tüpüm var diğeri dış gebelikten alındı sağ yumurtan çok çok iyi dedi iğneni yaptır değerlendir 29 unda kan ver haber ver dedi
Benim bi tanidigimda tek tüple ertesi ay hamile kaldı ins sende oyle olursun bende kimyasal gebelik gecirdim bana tarihde soylemedi kadin takmadimi ne beni :) benimde sol tarafda gelismis yumurta rahim kalinligini soyluyomus doktorlar benimki hic oyle biseyde soylemedi rahmin şöyle böyle kalın falan demedide

Oluyor cnm bugun oldu karnım agrıdı kasıklarım da agrıdı ama sırtım fena üşüyor

Bide uykusuzluk oluyo gece uykudan kalma mide feci oluyo 10. Gunden sonra ignenin etkisi geciyomus idrarda çıkabilir
Uykumu hiç alamıyorum aslında sanki gece hiç uyumamış gibi kafam sürekli biseyler düşünüyor gibi cnm bugun tam 10 gün oldu
Protestan jel sıkıyorum ya arada parça parça geliyor jel geri

Uykumu hiç alamıyorum aslında sanki gece hiç uyumamış gibi kafam sürekli biseyler düşünüyor gibi cnm bugun tam 10 gün oldu
Protestan jel sıkıyorum ya arada parça parça geliyor jel geri
Jeli neden verdi acaba bana hic bisey vermedi sadece folic asit verdi belim kopuyo bende burayi oku oku uyur uyanik hep aklimdaydi iyi bisey yapmiyoruz takarak aslinda

Jeli neden verdi acaba bana hic bisey vermedi sadece folic asit verdi belim kopuyo bende burayi oku oku uyur uyanik hep aklimdaydi iyi bisey yapmiyoruz takarak aslinda
Valla ben çalışıyorum cnm iştwyim sadece merak dan okuyorum hamile olmadığımı düşünüyorum ama Umut işte bide düsük olmasın diye verdi

Valla ben çalışıyorum cnm iştwyim sadece merak dan okuyorum hamile olmadığımı düşünüyorum ama Umut işte bide düsük olmasın diye verdi
Çalışman iyi kafana takmazsın internette okudum doktora bi bayan sormus nezamn belli olur diye hamilelik icin igneden sonra oda 12 sonra test yapin demiş aslinda sen bi denesen gorunur silikde olsa varsa yani adetin 29 da demi ama ignenin ustune 14 gun ekleyin diye okudum oyle olursa benim 31 de belli olur seninde 27 falan

Aynen cnm 29 adet tarifihimde ama benim daha 12 gün olmadı ki 12 gün sonra mı yapın diyor bazılarında idrar da cıkmıyormus

Aynen cnm 29 adet tarifihimde ama benim daha 12 gün olmadı ki 12 gün sonra mı yapın diyor bazılarında idrar da cıkmıyormus
Varsa silik çıkabilir belki benim buhafta bi bitsin haftaya belirtilere gore yaparim valla en garantisi adeti beklemeknaslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…