İĞNE İLE DAHA GÜZEL BÜYÜDÜĞÜNÜ BİLİYORUM ARKADAŞLARDAN DUYDUM BEN HİÇ KULLANMADIM GENELDE KLOMEN VERİLDI ONUDA YARIM PAKET KULLANABILIYORDUM.KURU İNCİR YESENE ÇOK GÜZEL YUMURTA BUYUTUYOR AYNI ZAMANDA KALITELI VE ÇOK OLMASINA SEBEP MUTLAKA DENE DERİM FAYDASINI GÖRÜRSÜN.İSTER YA İSTER KURU İNCİR KÜRÜNÜ YAP. İNTERNETTE VAR.merhaba arkadaşlar.bende 15 aylık evliyim .30 yaşındayım .ve ağır pcos hastasıyım arkadaşlar .bu ay günde 2 klomen kullandım .yumurta takibinde sadece 10 mm büyüdü yumurta .vücudum ilaca tepki vermedi ne yazık kidoktor bu ay için olmaz artık dedi. önümüzdeki ay adet gördükten sonraki 5 gün klomeni 3 e çıkartıp kullan tekrar yumurtalara bakalım olmazsa iğneye başlayalım dedi.iğne ile büyüyebilirmiş . bu şekilde bir tedavi gören var mı aranızda
Dün itibari ile soğan kürüne başladım .adetin bitişinin 7. günüydü.hemen arkasından 21 gün incir kürünü de uygulayacağım .Gün içinde ayrıca kuru incirde yiyorum .İnşallah bu ay yeterli büyüklükte yumurta oluşur .Olursa inşallah il bebeğim olacak .eşim de ben de çok istiyoruz .Allah kimseyi aratmasın .Normal yollardan hamile kalanlar çok şanslı .Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinİĞNE İLE DAHA GÜZEL BÜYÜDÜĞÜNÜ BİLİYORUM ARKADAŞLARDAN DUYDUM BEN HİÇ KULLANMADIM GENELDE KLOMEN VERİLDI ONUDA YARIM PAKET KULLANABILIYORDUM.KURU İNCİR YESENE ÇOK GÜZEL YUMURTA BUYUTUYOR AYNI ZAMANDA KALITELI VE ÇOK OLMASINA SEBEP MUTLAKA DENE DERİM FAYDASINI GÖRÜRSÜN.İSTER YA İSTER KURU İNCİR KÜRÜNÜ YAP. İNTERNETTE VAR.
Ben klomen kullandım günde 2 tane ama yumurtalarım yeterince büyümedi . En büyüğü 10 mm de kaldı.bu ay olmadı ne yazık ki . Önümüzdeki ay günde 3 klomen ile deniyeceğim . Jel nedir onu hiç bilmiyorumKlomen+iğne+jel kullanan var mı kızlar?? Ne durumdasınız??
Ben klomeni bitirdim iğnemi vuruldum jele başladım
Allah bağışlasın size inşallah umarim bendede ise yarar artik çok yoruldumEn son klomen kullandığımda çikolata kisti oluştu bende. Toplamda 4 defa kullandım. Kistten sonra iki ay soğan kürü yaptım, üçüncü ay hamileydim. 14aylık bir oğlum var. Sabredin ve zihninizi başka şeylere yöneltin.
Prrsembe bnde catlatma ignesi vurcam bakalim ne olck hyrlisi hakkimizda
İnşallah hayırlı uğurlu olur sana sağlıklı bebiş getirirBenim de yarin saat 12 de vurulacagim igneyi. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip eylesin bu mübarek günler hurmetine. Amin
Canım öncelikle düşügün için geçmiş olsun ben de birkaç ay önce düşük yaptımMerhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım bende pko luyum. 19 aylık evliyim. 7-8 aydan sonra çocuk düşünmeye başladık 2 ay olmaayınca oluruna bırakmıştım eşime hiç umut etmeyelim birşeyi ne kadar istersen o kadar uzaklaşır derken hamile kaldığımı ögrendim 3.ayımızda tutmuştu çok sevindik maalesef düşükle sonuçlandı . Doktor 4-5 ay dinlenmemi söyledi .bu ay 7.ayım 2 aydır deniyoruz olmayınca bu ay klomen kullandım sağ yumurtam 26 santim büyümüş iğne vuruldum bugün 14. Günü iğnenin bakalım cuma günü 15. Günü adet tarihime de 3 gün var ama bir hafta geç oluyorum hep ne zaman test yapsam
CanımCanım öncelikle düşügün için geçmiş olsun ben de birkaç ay önce düşük yaptım
Senin gibi bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ve iğne den sonra ki 14.gün bat oluyormuş burdan araştırdıgıma göre bence sen bugün test yapabilirsin 1 gün geçmiş görünüyor senin
çanım sana da çok geçmiş olsun ,evet bende çoğu kişinin 14gün adet olduğunu okudum rabbim hayırlı zamanda tüm isteyenlere versin inşallah,evet geçti iğnenin 16.günündeyim yarın 26şbt hem adet tarihim hem 17. Günüm oluyor kısmet diyelim p.tesi kan testi vermeyi düşünüyorum önce birde kendim evde yapmayı düşünüyorum hayırlısı canım .Sen kaçıncı günündesin ?rabbim inşallah kısmet ederde hamile kalırız canımCanım öncelikle düşügün için geçmiş olsun ben de birkaç ay önce düşük yaptım
Senin gibi bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ve iğne den sonra ki 14.gün bat oluyormuş burdan araştırdıgıma göre bence sen bugün test yapabilirsin 1 gün geçmiş görünüyor senin
Üzülme canım hayırlısı ilr bu ay olmadı nisanda olur ben de kırmızı kartı bekliyorum hiç umudum yok geldim geliyorum der gibi regl kasık ve karın agrım var gelecek artık eminim zaten bu ay çalışamamıştık bir 36 saat bir de ertesi gün olmuştu gelsede biran önce yeni aya başlasak inşallah nisan annesi oluruzCanım kan testi vermeme gerek kalmadı pazar günü kırmızı kartı yedim ben iğnenin 17günüUmutluydum ama kasık bel ve göğüs ağrısını gebeliğe yormuştum ama kısmet değilmiş rabbim hayırlısını versin vardır bundada bir hayır İnşallah sen hamilesindir .güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı ,Rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere versinÜzülme canım hayırlısı ilr bu ay olmadı nisanda olur ben de kırmızı kartı bekliyorum hiç umudum yok geldim geliyorum der gibi regl kasık ve karın agrım var gelecek artık eminim zaten bu ay çalışamamıştık bir 36 saat bir de ertesi gün olmuştu gelsede biran önce yeni aya başlasak inşallah nisan annesi oluruz
Canım ben kırmızıları gördüm yeni bat 23 nisanİnşallah canım hakkımızda hayırlısı ,Rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?