Hiç boyutu hakkinda bilgi vermedi miKizlar slm bi sorum olcak klomen kullandım biteli 4 gün oldu doktora gittim yumurtam olmamış olusurmu doktorum cuma yada pazartesi gel dedi lütfen bu cevap verin
Hiç yok dedi cuma gel yada pazartesi dediHiç boyutu hakkinda bilgi vermedi mi
Normalde biteli 4 gün oldu diyosun 13-14 mm olmuş olmasi lazim bence. Onu görememişse zaten oluşmamiştir heralde diye düşünüyorumHiç yok dedi cuma gel yada pazartesi dedi
Bilmiyorum ki kısmet bi yerlerde okudum 14 günde olusanda varmış olurmu aceba diyorum rabbim bilir artikNormalde biteli 4 gün oldu diyosun 13-14 mm olmuş olmasi lazim bence. Onu görememişse zaten oluşmamiştir heralde diye düşünüyorum
Yani doktor diyosa gel bi daha diye vardir bir bildigi. Ben bendeki gidişata göre yorum yaptim:)Bilmiyorum ki kısmet bi yerlerde okudum 14 günde olusanda varmış olurmu aceba diyorum rabbim bilir artik
Inşallah hayırlısı ama olacak gibi bu his var içinde hayirlicaYani doktor diyosa gel bi daha diye vardir bir bildigi. Ben bendeki gidişata göre yorum yaptim:)
Selam kızlar bende klomen kullandım şubatta ardından oviterelle vurdurdum ama olmadı.
Menogon+femara kullandım 6 yumurtam oluşmuştu ardından tekrar ettim bunlara ve 3 mayısta oviterelle vuruldum bugün 8.günüm..
Kızlar ne zaman belli oldu hamileliğiniz kaçıncı denemenizde.
11.gün öğrenen çok bende allahım izin verirse o gün test yapıcam
Hayırlısı olsun canım Rabbim en hayırlısını nasip eder inşallahMALESEF BEBĞİMİ DÜŞÜRDÜM KISMET DEĞİLMİŞ YİNE : ((
EVET GEÇ DÜŞÜK DENİLDİ ZAMANA İHTİYACIM VAR.ÇOK SEVİNDİM SENIN ADINA DİKKAT ET MELEĞİNEBayada olmusmus nasip işte Rabbim en ummadığın zamanda veriyor inanki bende kackere çatlatma ignesiyle denedim olmadı sonra ara verdim bir kaç ay sonra tüp bebek tedavisi için baslicaktimki hamile kalmışım şimdi 7 aylık olduk Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?