- 15 Mart 2016
- 284
- 113
- 103
- 34
Inşallah canım :)) Son durumlar nedir?Evet ben de İnşAllah sana umut olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım :)) Son durumlar nedir?Evet ben de İnşAllah sana umut olurum
Bilmiyorum test yapiyim miInşallah canım :)) Son durumlar nedir?
Adet günün geçti mi? En az 1 gün beklemeni tavsiye ederim, yoksa negatif çıkınca acaba erken mi test yaptım, hamile miyim değil miyim diye strese girersin :))Bilmiyorum test yapiyim mi
Geçmedi daha adet gunumAdet günün geçti mi? En az 1 gün beklemeni tavsiye ederim, yoksa negatif çıkınca acaba erken mi test yaptım, hamile miyim değil miyim diye strese girersin :))
Nasıl 9 günün var canım? 28 ocak çatlatma iğnesi oldum diye yazmışsın, eğer öyleyse 12 Şubat adet günün oluyor, bugünü geçti say, 3 günün kaldı sadece :))9 gunum var olmasına offf nasıl beklicem o güne kadar
O zaman iyiNasıl 9 günün var canım? 28 ocak çatlatma iğnesi oldum diye yazmışsın, eğer öyleyse 12 Şubat adet günün oluyor, bugünü geçti say, 3 günün kaldı sadece :))
Amin canım benimKızlaaaar. adetim 3 gün geçti bugün 4.gun ne adet belirtisi var nede hamislik belirtisi tek bişey var hafif kasıklarımda batma var iğnenin 3. Ayın dayim nolur dua edin 1.5 senedir istiyoruz eşimde bende mübarek cuma günü dualarınızda olmak dileğiyle Allah isteyen bütün herkese hayırlı evlat nasip etsin
Nasıl test yapmadın daha canım? :))) Burda ben merak ettim bile.Kızlaaaar. adetim 3 gün geçti bugün 4.gun ne adet belirtisi var nede hamislik belirtisi tek bişey var hafif kasıklarımda batma var iğnenin 3. Ayın dayim nolur dua edin 1.5 senedir istiyoruz eşimde bende mübarek cuma günü dualarınızda olmak dileğiyle Allah isteyen bütün herkese hayırlı evlat nasip etsin
3. Kez kullanmış iğneyi sanırım :)))Nasıl test yapmadın daha canım? :))) Burda ben merak ettim bile.
Bir de iğnenin 3.ayı nasıl oluyor?
Olsun canım sabret bi vakti bi saati vardır Allah hepimizin yardimcisi olsun bu mübarek cuma gününde dualarimizi kabul eder insAllahO kadar test yaptim ki negatif görmekten yoruldum artık canım 3 günde çıkmaz diyede pek cesaret edemiyorum bana doktorum iğnenin 3 ay tesiri var dedi o yüzden dedim canim
Amiiinnn inşallah cümlemizin duası kabul olsunOlsun canım sabret bi vakti bi saati vardır Allah hepimizin yardimcisi olsun bu mübarek cuma gününde dualarimizi kabul eder insAllah
Alternatif tıp derken ne yapalım meselaZaten bi kez daha iğne yaptırmam hormonlarim alt üst oldu zaten geçen ay 15 gün erken adet oldum şimdi ondandır diye pek umutlu degilim size tavsiyem bi kez daha iğne vurdurmayin ilaçlar la olmuyorsa hemen alternatif tıpbi deneyin
Aşılama yaptıran var mi nasıl oluyor yardım edin lutfenZaten bi kez daha iğne yaptırmam hormonlarim alt üst oldu zaten geçen ay 15 gün erken adet oldum şimdi ondandır diye pek umutlu degilim size tavsiyem bi kez daha iğne vurdurmayin ilaçlar la olmuyorsa hemen alternatif tıpbi deneyin
İşlem olarak mı sordun acaba bilemedim. Ben yaptırdım 2 kez aşılama ama maalesef olumsuz oldu sonuç.Aşılama yaptıran var mi nasıl oluyor yardım edin lutfen
Anliyorum peki ve bebegin var miİşlem olarak mı sordun acaba bilemedim. Ben yaptırdım 2 kez aşılama ama maalesef olumsuz oldu sonuç.
işleme gelince, bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi kullandın demi canım? Aşılamada da aynı şekilde yumurta geliştirici hap ya da iğne kullanıyorsun ve ultrason ile takip ediliyor büyüklüğü. Yeterince büyüdüğü zaman yine çatlatma iğnesi yazıyor dr, sen de belli saatte iğneni yaptırıyorsun ve dr dediği saatte eşin ile beraber hastaneye gidiyorsunuz. Eşin sperm örneği verecek, sonra laboratuvarda sperm yıkama işlemi yapılarak hazır hale getirilir ve sana ince katater yardımıyla enjekte edilir. Birkaç dakika dinlendikten sonra kalkıp evine gidiyorsun ve 2 hafta bekleme süreci başlıyor :)
Yazdım zaten olumsuz diye :) Inşallah bir gün olurAnliyorum peki ve bebegin var mi