klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Kızlaaaar. adetim 3 gün geçti bugün 4.gun ne adet belirtisi var nede hamislik belirtisi tek bişey var hafif kasıklarımda batma var iğnenin 3. Ayın dayim nolur dua edin 1.5 senedir istiyoruz eşimde bende mübarek cuma günü dualarınızda olmak dileğiyle Allah isteyen bütün herkese hayırlı evlat nasip etsin

Amin canım benim

Nasıl test yapmadın daha canım? :))) Burda ben merak ettim bile.
Bir de iğnenin 3.ayı nasıl oluyor?

O kadar test yaptim ki negatif görmekten yoruldum artık canım 3 günde çıkmaz diyede pek cesaret edemiyorum bana doktorum iğnenin 3 ay tesiri var dedi o yüzden dedim canim

O kadar test yaptim ki negatif görmekten yoruldum artık canım 3 günde çıkmaz diyede pek cesaret edemiyorum bana doktorum iğnenin 3 ay tesiri var dedi o yüzden dedim canim
Olsun canım sabret bi vakti bi saati vardır Allah hepimizin yardimcisi olsun bu mübarek cuma gününde dualarimizi kabul eder insAllah

Zaten bi kez daha iğne yaptırmam hormonlarim alt üst oldu zaten geçen ay 15 gün erken adet oldum şimdi ondandır diye pek umutlu degilim size tavsiyem bi kez daha iğne vurdurmayin ilaçlar la olmuyorsa hemen alternatif tıpbi deneyin

Alternatif tıp derken ne yapalım mesela

Aşılama yaptıran var mi nasıl oluyor yardım edin lutfen

Aşılama yaptıran var mi nasıl oluyor yardım edin lutfen
İşlem olarak mı sordun acaba bilemedim. Ben yaptırdım 2 kez aşılama ama maalesef olumsuz oldu sonuç.
işleme gelince, bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi kullandın demi canım? Aşılamada da aynı şekilde yumurta geliştirici hap ya da iğne kullanıyorsun ve ultrason ile takip ediliyor büyüklüğü. Yeterince büyüdüğü zaman yine çatlatma iğnesi yazıyor dr, sen de belli saatte iğneni yaptırıyorsun ve dr dediği saatte eşin ile beraber hastaneye gidiyorsunuz. Eşin sperm örneği verecek, sonra laboratuvarda sperm yıkama işlemi yapılarak hazır hale getirilir ve sana ince katater yardımıyla enjekte edilir. Birkaç dakika dinlendikten sonra kalkıp evine gidiyorsun ve 2 hafta bekleme süreci başlıyor :)

Anliyorum peki ve bebegin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…