• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Bugun 17. Gün iki gün once yapilan negatif sonuçlu test. Ama hala süren gebelik belirtileri... Teste inanip inanmamak arasinda kalan ben.. Zor bir süreç... Sabırsız bekleyiş... Allah tan umut kesilmez... "Ol" derse olur...

Bugun 17. Gün iki gün once yapilan negatif sonuçlu test. Ama hala süren gebelik belirtileri... Teste inanip inanmamak arasinda kalan ben.. Zor bir süreç... Sabırsız bekleyiş... Allah tan umut kesilmez... "Ol" derse olur...
Aynen öyle bazen o testlerde cikmayabiliyo

B
Benim ilk gebeligim de testte cikmadigi icin kendimi kollamadim ve düşük olmuştu canim. Hem de erken test yaptim iki gün önce ama pisman oldum. Ozellikle de erken test almamak lazim para bosa gidiyor ve yaniltabiliyor. Tabi benim daha belli degil belki sonuc doğrudur ama simdiye kadar edet olmam gerekmez miydi 17 gün oldu

B

Benim ilk gebeligim de testte cikmadigi icin kendimi kollamadim ve düşük olmuştu canim. Hem de erken test yaptim iki gün önce ama pisman oldum. Ozellikle de erken test almamak lazim para bosa gidiyor ve yaniltabiliyor. Tabi benim daha belli degil belki sonuc doğrudur ama simdiye kadar edet olmam gerekmez miydi 17 gün oldu
Fazla gecikmiş bence kan testi yaptirmalisin

Kızlar Merhaba bu ay bende klomen kullandım dünden iğne oldum aynı gün akintim oldu fakat doktorum 1.5 gün sonra iliski olsun dediği için 30. Saatte birlikte olduk bu 3. İğnem ilk iğnem de ve ikincisinde ağrım çok olmuştu bu sefer sadece az belim ağrıdı acaba iğne etkisini göstermedimi ignede agrisi olmayıp hamile kalan varmı aranızda ?

4defa klomen kullanımı sonucunda hamile kalamamakla beraber sağ yumurtalıkta çikolata kisti oluştu. Soğan kürü yaptım kistten kurtulmak için. 3.kürden sonra hamile kaldım. Şu an 2buçuk aylık Bir oğlum var. Klomenle çatlatma iğnesiyle hormonlarınızı altüst etmeyin.

Bende bugün 2. İğnemi vuruldm. 1.5 yıldr olmuyor 3 ay önce rahim filmi çektrdm sol tüpüm kapalıymş ilaç sayesnde açıldı. Rahim filmini ihmal etmeyin derim.

4defa klomen kullanımı sonucunda hamile kalamamakla beraber sağ yumurtalıkta çikolata kisti oluştu. Soğan kürü yaptım kistten kurtulmak için. 3.kürden sonra hamile kaldım. Şu an 2buçuk aylık Bir oğlum var. Klomenle çatlatma iğnesiyle hormonlarınızı altüst etmeyin.
Ama şimdi korktum kullanmasam mi

Eşimle ilişkiye girerken farkettim akintim var süt beyaz koyu kıvamlı ama yapışkan değil acaba bu neyin belirtisi

yumurtlama günlerinden sonraki günlerde olabilir beyaz, kremamsı akıntılar, koku ve rahatsızlık vermeyecek şekilde. Adet olunca tekrar normale döner. Z zeyno95

Back