Aşılama Klomen ve çatlatma iğnesi süreci

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya 2 gündür bende aşırı duygusallık var ağlayıp duruyorum ve ufacık saçma şeylerde sinir oluyorum normal mi bu acaba çatlatma iğnesinin etkisi mi?

Gergin olmazsak olmaz zaten bende sırt ağrısı devam ediyor karnıma kramplar giriyor bugün daha fazla hissettim
Bende de kasık ağrısı arada bıçak gibi giren ağrı, adet olacakmışım gibi bir ağrı ve bel ağrısı var. Aşırı duygusallık (Herşeye ağlıyorum) sinirlilik var ilaç etkisi sanırım

Kızlar bende 29 ocakta çatlatma iğnesi vurundum bu ikinci belirtiler zaten hep hamile gibi iğnenin 12.günü kan verdim negatif bugun de 14.günü idrar testi yaptım yine negatif yani kuruma çizgisi var umutlarım bitti pozitif olmaz geri değil mi Bi umut diyorum geç döllenme vs ama umudum da yok 2 yıldır bekliyorum sebepsiz inferlite var artık daraldım isyan değil ama

Bence 2-3 gün daha bekle kan testi ver Allahtan ümit kesilmez canım

Öylr diyorum canım normal adet günüm pazar günü ama sanki yarın olacak gibiyim belime bugun sancı girdi adet olmadan önce olurum erken olucam herhalde adet 15.günü yarın genelde 15 den sonra adet olunuyormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…