- 13 Kasım 2016
- 182
- 122
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki gün sonra tekrarlaBenm bugun iğnenin 8.günü kan değerim 10.4
24 saat sonra testi tekrar et azalma varsa iğnenin etkisi artış varsa gebelik var ama bu negatif demek değildir cnm zaten erken bakmışsın 11 günü ögrendim ben başka arkadaşlarım da öyle :)Benm bugun iğnenin 8.günü kan değerim 10.4
Yarın tekrarlıcam24 saat sonra testi tekrar et azalma varsa iğnenin etkisi artış varsa gebelik var ama bu negatif demek değildir cnm zaten erken bakmışsın 11 günü ögrendim ben başka arkadaşlarım da öyle :)
Merhaba bende 5: günü test yaptım idrar ikinci çizgi silikti bugün tekrar yaptım daha gitmiş çizgi hamile olma olanağım yok diyorum ama iğne etkisi ile bile çift çizgi değil gene hamile olabilir miyim umut varmı yani24 saat sonra testi tekrar et azalma varsa iğnenin etkisi artış varsa gebelik var ama bu negatif demek değildir cnm zaten erken bakmışsın 11 günü ögrendim ben başka arkadaşlarım da öyle :)
Bu gün kaçıncı günün kiMerhaba bende 5: günü test yaptım idrar ikinci çizgi silikti bugün tekrar yaptım daha gitmiş çizgi hamile olma olanağım yok diyorum ama iğne etkisi ile bile çift çizgi değil gene hamile olabilir miyim umut varmı yani
Cnm iğnenin etkisi 5 günde geçmez ki ve 9,10 günlerde kaybolması çizginin olumsuz değil iğnenin etkisinin tamamen kaybolması önemli olan 11,12 günlerde gördüğünüz silik çizgi ama bünyeden bünyeye göre değişiyor iğnenin etkisi geç geçen arkadaşlar da oluyor erken de ama su an sonuç negatif değil sakin olumsuzluğa kapılma .Merhaba bende 5: günü test yaptım idrar ikinci çizgi silikti bugün tekrar yaptım daha gitmiş çizgi hamile olma olanağım yok diyorum ama iğne etkisi ile bile çift çizgi değil gene hamile olabilir miyim umut varmı yani
Hadi inşallah ağzın bal yesinCnm iğnenin etkisi 5 günde geçmez ki ve 9,10 günlerde kaybolması çizginin olumsuz değil iğnenin etkisinin tamamen kaybolması önemli olan 11,12 günlerde gördüğünüz silik çizgi ama bünyeden bünyeye göre değişiyor iğnenin etkisi geç geçen arkadaşlar da oluyor erken de ama su an sonuç negatif değil sakin olumsuzluğa kapılma .
BEnim de bir arkadaşım hayırlı haberleri alırız inşallahMerhaba kızlar, bende 14 ekimde çatlama iğnesi vuruldum. bugün 10.günüm erken gebelik testi aldım cuma günü yapmayı düşünüyorum. negatif çıkarsa 31inde kan testi yaptırıcam regli günüde 1inde