• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi olup gün sayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

siera61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
182
122
53
Kızlar merhaba
15 Ekimde klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum.
Klomen kullanıp hamile kalan,benim gibi kullanıp gün sayan arkadaslarim varsa bekliyorum.
Hep beraber birbirimize destek olup bu süreci berabr bekleyelim.

siera61 siera61 bat 31 Ekim
upload_2018-10-20_20-58-46.png

16 benimde :) hayırlısı olsun inşallah ama yorumlara bakıyorum çok düşük oranlar hamile kalan yk gibi bişey

Benm bugun iğnenin 8.günü kan değerim 10.4

Benn varım bu yöntemle ikizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. Şimdi yeniden tedaviye başladık 7.ayı yarın yumurta takibi var olgunlaşmış sa iğne yapılır gün saymaya başlarım

24 saat sonra testi tekrar et azalma varsa iğnenin etkisi artış varsa gebelik var ama bu negatif demek değildir cnm zaten erken bakmışsın 11 günü ögrendim ben başka arkadaşlarım da öyle :)
Yarın tekrarlıcam

24 saat sonra testi tekrar et azalma varsa iğnenin etkisi artış varsa gebelik var ama bu negatif demek değildir cnm zaten erken bakmışsın 11 günü ögrendim ben başka arkadaşlarım da öyle :)
Merhaba bende 5: günü test yaptım idrar ikinci çizgi silikti bugün tekrar yaptım daha gitmiş çizgi hamile olma olanağım yok diyorum ama iğne etkisi ile bile çift çizgi değil gene hamile olabilir miyim umut varmı yani

Merhaba bende 5: günü test yaptım idrar ikinci çizgi silikti bugün tekrar yaptım daha gitmiş çizgi hamile olma olanağım yok diyorum ama iğne etkisi ile bile çift çizgi değil gene hamile olabilir miyim umut varmı yani
Cnm iğnenin etkisi 5 günde geçmez ki ve 9,10 günlerde kaybolması çizginin olumsuz değil iğnenin etkisinin tamamen kaybolması önemli olan 11,12 günlerde gördüğünüz silik çizgi ama bünyeden bünyeye göre değişiyor iğnenin etkisi geç geçen arkadaşlar da oluyor erken de ama su an sonuç negatif değil sakin olumsuzluğa kapılma .

Cnm iğnenin etkisi 5 günde geçmez ki ve 9,10 günlerde kaybolması çizginin olumsuz değil iğnenin etkisinin tamamen kaybolması önemli olan 11,12 günlerde gördüğünüz silik çizgi ama bünyeden bünyeye göre değişiyor iğnenin etkisi geç geçen arkadaşlar da oluyor erken de ama su an sonuç negatif değil sakin olumsuzluğa kapılma .
Hadi inşallah ağzın bal yesin

Merhaba kızlar, bende 14 ekimde çatlama iğnesi vuruldum. bugün 10.günüm erken gebelik testi aldım cuma günü yapmayı düşünüyorum. negatif çıkarsa 31inde kan testi yaptırıcam regli günüde 1inde :dua:

Merhaba kızlar, bende 14 ekimde çatlama iğnesi vuruldum. bugün 10.günüm erken gebelik testi aldım cuma günü yapmayı düşünüyorum. negatif çıkarsa 31inde kan testi yaptırıcam regli günüde 1inde :dua:
BEnim de bir arkadaşım hayırlı haberleri alırız inşallah

Back