Klomen ve çatlatma iğnesi kullananlar yardım

esme121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
289
181
83
İzmir
Kızlar merhaba;
Klomen sizce kilo aldırıyor mu? Ben 2 aydır kullanıyorum ve yemek yeme durumum değişmemesine rağmen kilo alıyorum. Dr a sordum ama kilo aldırmaz dedi. Klomen kullananlara soruyorum. Size de kilo aldırdı mı? Daha ne kadar kullanıcam bilmiyorum. Olumlu sonuç alamadım henüz. Ama kilo alma durumunun böyle devam etmesinden korkuyorum.

Canım şişkinlik yapıyor ben de geçen ay hamile gibi olmuştum resmen adetle beraber gitti bu ayda iğneden sonra şişkinliğim var

ben kullandığım dönemde çok fark yaşamadım ama şişkinlik yapıyor herhalde ödem o. bırakınca geçti. beslenmene özen göstermenin yanı sıra bol su iç birazda hareket daha rahat hareket edersin. allah kolaylık versin

Allah razı olsun canım, aslında fark ediyorum sadece göbek kısmımda oluyor, Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, benim için de dua eder misin canım hamilelerin duası kabul olurmuş 11 aydır bekliyorum ben de . Dediğin gibi yapıcam canım.

Acayip şişkinlik yapıyor ama regl sonrası (umarım hamile kalırsın da olmazsın) düzeliyor

ay saol bitanem. ne demek allah emeğininin çabanın karşılığını tez zamanda verir inşallah. isteyen herkesin kucağı dolar umarım.valla ben 3 yıl uğraştım umarım buradan seninde hayırlı haberlerini alırım.

Allah razı olsun canım inan mesajını okurken bile gözlerim doldu. Amin Amin Amin hepimizin inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı devamında da mutlu ve huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşallah

kızlar bende bugün klomene başladım inşallah bu ay yumurtalarım büyür eylüldede kullanmıştım yeteri kadar büyümediği için iğne olmamıştım rabbim yüzüme güler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…