Hayırlısı olsun hiç sıkma canını. ilaca başlıyorsun sanırım inşallah bu sefer olur benimde adetin 4.günü bugun günde ıkı tane klomen kullanıyorum bakalım hayırlısı ben ikinci cocuk için başladım bu ay tedaviye oglumda aynı tedaviyle olmuştu
Kızlar meraba. Size yardımcı olmak için yazıyorum Bebeğim Olması için aylarca önce tek klomen kullandım sonra klomen + ovitrelle (yumurta çatlatma iğnesi) kullandım olmadı bi kimyasal düşüğüm oldu. Sonra hsg çekildim tüplerimde rahmimde falan sıkıntı yoktu. En son aşılama olmaya karar verdim ve aşılama oldum ilkinde tuttu çok şükür aşılamanın 12. Günü silik de olsa idrar testinde çift çizgiyi gördüm sonra kanda hcg derken şükürler olsun şu an 5 aylık bir oğlum var :) Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Korkmayın aşılama zor bir süreç değil. Ben iğneyle oldum. Aşılamada mlomen yerine gonalf iğne kullandım her gün. Evet sıkıntılı bi süreç ama zor değil sonuç için değer inşallahh
Oo baya büyümüş seninki maşallah :) valla benm bu da sıkıntılı olduğu için hiç düşünmüyorum beklemeyi kendiliğinden olırsaa olur olmazsa hemen başlicam tedaviye inşallah. İnşallah hiçbirimize gerek kalmaz kendiliğinden olur olmazsa da napalım yapacak bişey yok hayırlısıyla olsun da inşallah.5 yaşında baya uzun süre araverdi bu aya kadarda istememiştik artık vakti geldi hayırlısıyla
Ne demek arkadaşım bizi anca biz anlarız. Hayırlısıyla Rabbim nasip etsin de nasıl olduğunun hiç önemi yok zaten. Amin hepimizinkine inşallah canm Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı salih evlatlar aminnmerhaba canım.Süreci bizimle paylaştığın için teşekkürler.Bize umut oluyor okudukça yüzüm gülüyor.benimde içimden aşılama olmadan hamilelik olmayacak gibi geçiyor temennim seninki gibi ilkinde tutsun.Allahım oğluna uzun ömürler versin bize de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
canım inşallah sonucumu yazarım doktorum izinli olduğu için eylül de yapılacak tedavim bakalım hayırlısı olsunmerhaba buglemm80.Ben devlet hastanesinde tedaviye başladım.o yüzden tedavi sıralamasına göre gitmek gerekiyormuş.aşılama yapılmadan önce sıralamada klomen var o tutmazsa tedavi sırasına göre aşılamada olacak.iğne nedir bilmiyorum nasıl yapılacak ne kadar sürecek sende yaşadığın süreçleri bizimle paylaşırsın.Allahım hepimize bebiş nasip eder inşallah.
merhaba canım aşılamadan önce iğne tedavin nasıl oldu doktor bana da iğne tedavisi uygulayacak sanırım on gün uygulanıyormuş sen nasıl uyguladınKızlar meraba. Size yardımcı olmak için yazıyorum Bebeğim Olması için aylarca önce tek klomen kullandım sonra klomen + ovitrelle (yumurta çatlatma iğnesi) kullandım olmadı bi kimyasal düşüğüm oldu. Sonra hsg çekildim tüplerimde rahmimde falan sıkıntı yoktu. En son aşılama olmaya karar verdim ve aşılama oldum ilkinde tuttu çok şükür aşılamanın 12. Günü silik de olsa idrar testinde çift çizgiyi gördüm sonra kanda hcg derken şükürler olsun şu an 5 aylık bir oğlum var :) Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Korkmayın aşılama zor bir süreç değil. Ben iğneyle oldum. Aşılamada mlomen yerine gonalf iğne kullandım her gün. Evet sıkıntılı bi süreç ama zor değil sonuç için değer inşallahh
Kızlar benim asilamanin 6.gunu acaba erken gebelik testlerinden 9.gun yapsam çıkarmi yarın tatile gidiyorum ona gore dikkat ederim orda
İnşallah canm ben de arayı açmicam inşallah hatta hiç açmicam olmazsa hemen tedaviye başlicam inşallahYağmur cok dogru ara cokk uzun oldu bende pişman oldum bende 2. Ve 3. Arasını açmam Allah nasip ederse
Kızlar benim asilamanin 6.gunu acaba erken gebelik testlerinden 9.gun yapsam çıkarmi yarın tatile gidiyorum ona gore dikkat ederim orda
Çok merak ediyorsan bence kan testti yaptır benim oğlusum adetime 1 hafta kala kan testinde cıkmıştı hakkında hayırlısı olur inşallah .ve bebişinde seninledirr inşallahhKızlar benim asilamanin 6.gunu acaba erken gebelik testlerinden 9.gun yapsam çıkarmi yarın tatile gidiyorum ona gore dikkat ederim orda
Çok merak ediyorsan bence kan testti yaptır benim oğlusum adetime 1 hafta kala kan testinde cıkmıştı hakkında hayırlısı olur inşallah .ve bebişinde seninledirr inşallahh
Yarın sabah yapıcam yazarım size de. Hem tatildeyim ben eğer varsa dikkat ederim ya havuza denize atlarken.Canım ne kaybedersin yap için rahatlasın kaybedeceği tek şey bir gebelik testi olur.İnşallah hamilesindir bizede sonucu haber vermeyi unutma.
Yaptın mıı merak ettimmYarın sabah yapıcam yazarım size de. Hem tatildeyim ben eğer varsa dikkat ederim ya havuza denize atlarken.