Klomen ve Aşılama tedavisine başlayanlar.Bize süreçlerinizi anlatın.

Hoşbuldukkk klomeni kullanmaya dün başladım kızlar. Bugün halsizlik, baş ağrısı ve uyku şeklinde kendini hissettiriyo. Başka ne gibi şeyler bekliyo beni acaba

tabiki isterim benim duasız bir günüm yok ama kısmet olmadı daha.Ne yapmamız gerek yol gösterirsen sevinirim.Nasıl organize ediyorsunuz sayfanıza baktım isim falan yazıyor benim ismimide ekleyin.Ne zaman hangi duaları okuyacağız.kısaca yardımcı olun işte pek anlamadım çünkü :)

Mrb bende yeni üyeyim 3yillik ewliyim ve 2bucuk yildir korunmuyoruz baslarda cift rahim var gebelik olusmaz olsa bile düşük le sonuçlanır dendi ben inanmayip baska doktorlara gittim yok ole bişi diyen doktor yanlış görmüş dediler ve şimdiki doktorumda 9ay once tedaviye basladim her ay klomen ve ardindan ovitrelle catlatma iğnesi vurundum ama gebelik oluşmadi doktorum 3ay once aşılama yapmaya karar verdi ama yumurtalarım istediği boyuta gelmedi bu ay 2kutu klomen içtim yani sabah 2 aksam 2 ve cok şükür 3tane olgun yumurtam oluştu ardindan adetimin 13.gunu yine catlatma ignesi oldum 14.gun asilamami yapti doktorum çok canım yandi çünkü rahim agzin kapaliymis dedi delmek zorunda kaldı. Başarılı gecti dedi şimdi beklemedeyim tabi yatıyorum 2 gündür

Canım hergün 3 kişiye 100 er adet kişi başı
Rabbi hebli mines salihin
Okuyoruz
Yani toplam günde 300 tane okuyoruz günlük.
Her gün sayfaya uğrayıp dua nı alıp okuyorsun. O gün kime okunuyorsa Ona bağışlıyorsun o kadar.

Sayfamıza gel ismini yazdır listeye sırayla okuyoruz canım

Merhaba canım hoşgeldin.İnsan bazen ikileme düşebiliyor ki allahtan düşüp başka doktorlarada görünüyoruz.tabi bu sadece bir kaçı.Çok iyi doktorlarımız var hakkını yemeyeyim.Birde ilk sorum özeldemi yoksa devlet hastanesindemi tedavi oluyorsun.Aşılama yaptırmışsın senin adına çok sevindim.Bende biran önce aşılamaya geçmek istiyorum ama zamanı var daha ilk klomen içişimdi ama olmadı.İnşallah sen güzel haberler alırsın bizlede mutluluğunu paylaşırsın.senin için dua edicem.Peki ne zaman gebelik testi yapmanı söylediler.Birde çatlatma iğnesi göbektenmi oluyor çok korkuyorumda bu göbek ten iğne vurulmaktan :)

gozdecim çok soru sordum kusura bakma.Aşılama yaptırdıktan sonra dikkat etmen gerekenler nelermiş.Mesela 2 gündür yatıyorum dedin yatman gereklimi.Daha yapman gerekenler neler anlatırmısın?

Yok ben hep koldan vurundum tüp bebek tedavisimde yumurta büyütme cogaltma icin gobekten vuruluo die biliyorum. Ozel bi hastanede oldu ilk sorun. Şuan hastaneye gitmiyorum doktorumun muaynanesi var. QUOTE="Datom, post: 42194065, member: 697744"]Merhaba canım hoşgeldin.İnsan bazen ikileme düşebiliyor ki allahtan düşüp başka doktorlarada görünüyoruz.tabi bu sadece bir kaçı.Çok iyi doktorlarımız var hakkını yemeyeyim.Birde ilk sorum özeldemi yoksa devlet hastanesindemi tedavi oluyorsun.Aşılama yaptırmışsın senin adına çok sevindim.Bende biran önce aşılamaya geçmek istiyorum ama zamanı var daha ilk klomen içişimdi ama olmadı.İnşallah sen güzel haberler alırsın bizlede mutluluğunu paylaşırsın.senin için dua edicem.Peki ne zaman gebelik testi yapmanı söylediler.Birde çatlatma iğnesi göbektenmi oluyor çok korkuyorumda bu göbek ten iğne vurulmaktan :)[/QUOTE]

gozdecim çok soru sordum kusura bakma.Aşılama yaptırdıktan sonra dikkat etmen gerekenler nelermiş.Mesela 2 gündür yatıyorum dedin yatman gereklimi.Daha yapman gerekenler neler anlatırmısın?
Ya bana doktorum 1gun istirahat yeterli dedi ama benim ağrım oldu korktuğum için ben yatıyorum
Mesela haftaya tatile gidicem sordum doktorum normal hayata devam etceksin dedi

Birde ben vajinadan bir hap alıyorum 15gun almami söyledi doktor. Gebelik oluşmasına olisursa tutunmasina yardım edicekmis

Ya bana doktorum 1gun istirahat yeterli dedi ama benim ağrım oldu korktuğum için ben yatıyorum
Mesela haftaya tatile gidicem sordum doktorum normal hayata devam etceksin dedi

Dinlen canım en iyisini yapıyorsun.Eminim daha iyi gelecektir sana da.Bu arada teşekkürler cevaplar için merak ediyordum çok.okuyorum internetten ama yaşayandan öğrenmek çok daha iyi..

İnşallah hep birlikye kavusuruZ sizin ilaçlar bittimi ne durumdasınız

Benim bitti yumurtam çok güzel bir şekilde büyüdü ama çatlamadı Dün adet gördüm çarşamba doktora gideceğim sanırım bu sefer çatlatma iğnesi de kullanacağım.

Hayırlısı olsun hiç sıkma canını. ilaca başlıyorsun sanırım inşallah bu sefer olur benimde adetin 4.günü bugun günde ıkı tane klomen kullanıyorum bakalım hayırlısı ben ikinci cocuk için başladım bu ay tedaviye oglumda aynı tedaviyle olmuştu

Kızlar meraba. Size yardımcı olmak için yazıyorum Bebeğim Olması için aylarca önce tek klomen kullandım sonra klomen + ovitrelle (yumurta çatlatma iğnesi) kullandım olmadı bi kimyasal düşüğüm oldu. Sonra hsg çekildim tüplerimde rahmimde falan sıkıntı yoktu. En son aşılama olmaya karar verdim ve aşılama oldum ilkinde tuttu çok şükür aşılamanın 12. Günü silik de olsa idrar testinde çift çizgiyi gördüm sonra kanda hcg derken şükürler olsun şu an 5 aylık bir oğlum var :) Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Korkmayın aşılama zor bir süreç değil. Ben iğneyle oldum. Aşılamada mlomen yerine gonalf iğne kullandım her gün. Evet sıkıntılı bi süreç ama zor değil sonuç için değer inşallahh

Canm ilk çocuğun ne kadarlık ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…