Hoşbuldukkkklomeni kullanmaya dün başladım kızlar. Bugün halsizlik, baş ağrısı ve uyku şeklinde kendini hissettiriyo. Başka ne gibi şeyler bekliyo beni acaba [/QU
Canım bu etkileri ben hiç görmedim.Bana hiç bir yan etkisi olmadı yada ben hissetmedim tedaviye başladığım için çok mutluydum da :) tabi hüsran oldu.Bende salı veya çarşamba tekrar gidicem bakalım neler olacak.
KIZLAR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN DUA EDİYORUZ
LİSTEMİZ 18 AĞUSTOS'A KADAR AÇIK
DAHA SONRA KAPALI OLACAK.
TOPİĞİMİZİN İLK SAYFASINDA DUADAN SONRA HAMİLE OLANLARIN İSİMLERİ VAR.
SIZLERE UMUT OLSUNLAR İNŞALLAH.
BUYRUN SAYFAMIZA...
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hz-ibrahimin-duasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103
Canim ben 6kere kullandım şimdiye kadarkızlar bu klomen kaç ay kullanılıyor
Canım hergün 3 kişiye 100 er adet kişi başıtabiki isterim benim duasız bir günüm yok ama kısmet olmadı daha.Ne yapmamız gerek yol gösterirsen sevinirim.Nasıl organize ediyorsunuz sayfanıza baktım isim falan yazıyor benim ismimide ekleyin.Ne zaman hangi duaları okuyacağız.kısaca yardımcı olun işte pek anlamadım çünkü :)
Mrb bende yeni üyeyim 3yillik ewliyim ve 2bucuk yildir korunmuyoruz baslarda cift rahim var gebelik olusmaz olsa bile düşük le sonuçlanır dendi ben inanmayip baska doktorlara gittim yok ole bişi diyen doktor yanlış görmüş dediler ve şimdiki doktorumda 9ay once tedaviye basladim her ay klomen ve ardindan ovitrelle catlatma iğnesi vurundum ama gebelik oluşmadi doktorum 3ay once aşılama yapmaya karar verdi ama yumurtalarım istediği boyuta gelmedi bu ay 2kutu klomen içtim yani sabah 2 aksam 2 ve cok şükür 3tane olgun yumurtam oluştu ardindan adetimin 13.gunu yine catlatma ignesi oldum 14.gun asilamami yapti doktorum çok canım yandi çünkü rahim agzin kapaliymis dedi delmek zorunda kaldı. Başarılı gecti dedi şimdi beklemedeyim tabi yatıyorum 2 gündür
Ya bana doktorum 1gun istirahat yeterli dedi ama benim ağrım oldu korktuğum için ben yatıyorumgozdecim çok soru sordum kusura bakma.Aşılama yaptırdıktan sonra dikkat etmen gerekenler nelermiş.Mesela 2 gündür yatıyorum dedin yatman gereklimi.Daha yapman gerekenler neler anlatırmısın?
selam hanımlar bende bu ay başladım klomene hadi hayırlısı....
Ya bana doktorum 1gun istirahat yeterli dedi ama benim ağrım oldu korktuğum için ben yatıyorum
Mesela haftaya tatile gidicem sordum doktorum normal hayata devam etceksin dedi
İnşallah hep birlikye kavusuruZ sizin ilaçlar bittimi ne durumdasınız
Canm ilk çocuğun ne kadarlık ?Hayırlısı olsun hiç sıkma canını. ilaca başlıyorsun sanırım inşallah bu sefer olur benimde adetin 4.günü bugun günde ıkı tane klomen kullanıyorum bakalım hayırlısı ben ikinci cocuk için başladım bu ay tedaviye oglumda aynı tedaviyle olmuştu