Gebeliğe Hazırlık Klomen tedavisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen bittikten 14 gün sonra mı gideyim, yoksa hastalığın 14.günümü canım. Doktorum tutunabilmesi için klomenden bir hafta sonra tarlusal verdi.
tarımsal adet söktürücü degilmi canım ilk defa duyuyorum

Doğru söylüyorsun canım. Benimde takiplerim arasında hiç benim gibi tedavi yok. Bende hastalığımın 5.gününde başlıyorum klomene klomen sonrası afedersin temas önerdi 6 gün. 7 gün tekrar tutunması için tarlusal kullan sonra bekleyelim dedi. Bu şekilde birinci ay tutunmadı ikinci klomene başlıyorum yarın hayırlısıyla

Cnm belki catlamiyordur catlatma ignesi istesen ben yarin vermezse istemeyi dusunuyorum riske atmamak icin

Progestan i biliyordum ama tarlusali bilmiyordum canım inş tutunur bize bebisler sayıda eksik etmeyin kızlar ben 4444 tefriciyeye başladım bir arkadaşım bittiğinde hamiş olduğunu öğrenmiş çok tesirli bi salavatmis

Bitmesi gereken gün sayısı var mı canım nasıl yapılıyor?

Yumurta sayın yeterli değilse yada olanlar çatlatacak büyüklüğe gelmemişse ondan vurmuyor olabilir .. pko lularda o sorun olabildiğini duymuştum .

Allah Allah 5gün kullanıp .beş gün sonunda ultrason la ölçüm yapmadımı yani

Allah Allah 5gün kullanıp .beş gün sonunda ultrason la ölçüm yapmadımı yani
Hayır canım maalesef bende burdan okudum kafam karıştı yazma gereğinde bulundum. Benim tedavim biraz ilginç geldi bana da
Hastalığımın 5.gününde klomen kullanıyorum. 5 günün sonunda afedersin 6 gün temas önerdi doktorum. 6 günün sonunda tekrar tutunması için tarlusal kullanıp bekliyorum. Birinci ayımda tutmadı yarın tekrar başlıcam klomene

Ben sonunda çatlatma iğnesi kullanılmayanveya ultrasonla bakılmayan klomen tedavisini hiç duymadım .ama ben pko lu değilim tarlusal ne ilacı onuda bilmiyorum. Belki çatlatma iğnesiyle aynı işi yapıyordur

Ben sonunda çatlatma iğnesi kullanılmayanveya ultrasonla bakılmayan klomen tedavisini hiç duymadım .ama ben pko lu değilim tarlusal ne ilacı onuda bilmiyorum. Belki çatlatma iğnesiyle aynı işi yapıyordur
Bende yorumlardan ve diğer arkadaşlardan okuduğum kadarıyla görmedim. Ama sağolsun bir arkadaşın tavsiyesi ile bu ay klomen kullanıp doktoruma tekrar gidicem bakmak isticem

Kızlaar merhaba geçen ay klomen kullandım bende ama malesf haftasonu yumurtlamam gerçekleşmiş 1 gün yüzünden kaçırdım. Bu hafta tekrar regl oldum ve ilacımı kullanmaya başladım bu sefer ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi yani 10.gün kontrole gitcem yumurtam büyüyor ve kendiliğinden çatlama oluyor hatta 2 side :) bu ay inşallah tutar

Merhabalar ben de ocak ayında klomene başladım Sonra Çatlatma iğnesini vurdurdum Adetim 4 gün geçti ama sonunda hasta oldu olmadı Doktora gittim Doktor 2 ay dinlenme mi istedi bu ayda incir ve havuç kürü içtim Adet olmama 4 gün var Eğer adet olursam tekrar doktora gideceğim ve doktor bana tekrar klomen verecek herhangi bir sorunum yok yani önceki gittiğim doktorları Muhtemelen bu ay hamile kalırsın demişlerdi bir sıkıntı yok gibi görünüyor ama doktor en son söylediği ya Yumurtam tam çatlamıyor ya da spermle buluşamıyor gibi birkaç neden saydı 2 ay daha deneyeceğim klomen tedavisi ne olmazsa başka bir şeye yönlendirecek miş beni Hayırlısı olsun iki buçuk yıldır evliyim ekimden beri de istiyoruz çocuğu ben aslında stres çok yaptım üst üste iki ay ara kanamalarım oldu çevre baskısı çok vardı ama bir iki aydır rahatım Hayırlısı olsun bakalım sonuçları size söylerim

merhaba eşinizin sperm testi yapıldımı ben klomenle 3 ayımda hamile kalmıştım ama bende adet düzenliği ve pco vardı umarım rabbim hepinize tez zaamanda nasip eder sağlıkla bu arada mutlaka gün aşırı birliktelik olsun yada 2 günde bir

Bende klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini görüyorum bu 2inci denemem ilkinde 16 17inci günler leke gelmişti 18inci günde hasta oldum. 2inci ignemde şuan 18inci gün ne bi leke nede hasta oldum tık yok. Testte yaptım demin yine bise yok. Neden olmadım acaba hasta? Normalde 14 gün sonra hasta olunuyo yazılıyo. Ve adet düzensizliğim ve tsh yuksekligim var ama tsh normal degere düşürduk. Adetim de gecen ay gününde geldi artık iğneden mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…