Evet hatta ağladım bile okadar inanmıştımki geldine olmadini duyunca yikildim kafama takmıyorum artk bu ay sonunu beklemiyorm bile adetimi beklemiyorumkendimi dinlemiyorum oluruna bıraktım sende öyleyap belki zamanı değil zamanı gelince olurhoş buldum canım :) inşallah allah gönlümüze göre verir.. ilk denemende tutmadığında daha çok üzüldün mü?? çünkü benim hiç inancım kalmadı çok karamsarım bu konuda. klomenle ilk denemede tutan çok az insan var galiba.
Kızlar yumurta çatladıktan ne kadar süre sonra belirtileriniz oldu.Bende klomenle hamile kaldim canım 4 yumurtam olmuştu çok şükür oldu
Adet günüm gelince belirtide sadece adet ağrıları başka bişey değilKızlar yumurta çatladıktan ne kadar süre sonra belirtileriniz oldu.
haklısın Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak. ama biz insanoğlu çok aceleci davranıyoruz işte. çevremdeki en yakın arkadaşım da dahil olmak üzere hepsi hamile yada çocuğu var. kendimi eksik hisseder oldum. psikolojik destek almayı düşünüyorum ben bu konuda çünkü aklımdan çıkmıyor. iş yerindeki en yakın arkadaşımda 5 haftalık hamile ee tabi öyle olunca muhabbet sırf bu oluyor. doğal olarak aklımdan da çıkartamıyorum :)))Evet hatta ağladım bile okadar inanmıştımki geldine olmadini duyunca yikildim kafama takmıyorum artk bu ay sonunu beklemiyorm bile adetimi beklemiyorumkendimi dinlemiyorum oluruna bıraktım sende öyleyap belki zamanı değil zamanı gelince olur
Doğru tabi canım haklısınhaklısın Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak. ama biz insanoğlu çok aceleci davranıyoruz işte. çevremdeki en yakın arkadaşım da dahil olmak üzere hepsi hamile yada çocuğu var. kendimi eksik hisseder oldum. psikolojik destek almayı düşünüyorum ben bu konuda çünkü aklımdan çıkmıyor. iş yerindeki en yakın arkadaşımda 5 haftalık hamile ee tabi öyle olunca muhabbet sırf bu oluyor. doğal olarak aklımdan da çıkartamıyorum :)))
Açılımı ne canım
- Kızlar internetten emodex alan var mı ?
Ben almadım canım öyle bi testte henüz yaptırmadı doktor bizeEmodex vitamin eşimin morfoloji ve sperm hareketını arttırmak ıcın kullanmak ıstıyorum. İnternetten alan varsa diye ?
Bir test yapsanKızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim
Biraz bekleyim diyorum ya doktor 10 gün gecikince gel dediBir test yapsan
10 gün gecikince mi çok garip neden on gün adet gününde bile eğer hamileysen çıkıyor testlerdeBiraz bekleyim diyorum ya doktor 10 gün gecikince gel dedi
Bende şaşırdım öyle söyledi ama sanmıyorum ya 10 gün beklicemi10 gün gecikince mi çok garip neden on gün adet gününde bile eğer hamileysen çıkıyor testlerde
bencede bekleme önce bir test yap evde bizi haberdar et :)Bende şaşırdım öyle söyledi ama sanmıyorum ya 10 gün beklicemi
CANIM NE OLDU ?
Selam canım eski yazılara bakarken senin yazını gördüm tesadüf, klomen kullanıp 4 yumurtan olmuş ve hamile kalmışın, tabii şimdi doğrmuşsundur. benimde 4 yumurtam oldu bu ay iğneden sonra 5. günüm. anlatır mısın neler yaşadın? bana destek olur musun canım ?Bende klomenle hamile kaldim canım 4 yumurtam olmuştu çok şükür oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?