How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Klomen tedavisi görüp de hamile kalanlar buraya

hoş buldum canım :) inşallah allah gönlümüze göre verir.. ilk denemende tutmadığında daha çok üzüldün mü?? çünkü benim hiç inancım kalmadı çok karamsarım bu konuda. klomenle ilk denemede tutan çok az insan var galiba.
Evet hatta ağladım bile okadar inanmıştımki geldine olmadini duyunca yikildim kafama takmıyorum artk bu ay sonunu beklemiyorm bile adetimi beklemiyorumkendimi dinlemiyorum oluruna bıraktım sende öyleyap belki zamanı değil zamanı gelince olur

Evet hatta ağladım bile okadar inanmıştımki geldine olmadini duyunca yikildim kafama takmıyorum artk bu ay sonunu beklemiyorm bile adetimi beklemiyorumkendimi dinlemiyorum oluruna bıraktım sende öyleyap belki zamanı değil zamanı gelince olur
haklısın Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak. ama biz insanoğlu çok aceleci davranıyoruz işte. çevremdeki en yakın arkadaşım da dahil olmak üzere hepsi hamile yada çocuğu var. kendimi eksik hisseder oldum. psikolojik destek almayı düşünüyorum ben bu konuda çünkü aklımdan çıkmıyor. iş yerindeki en yakın arkadaşımda 5 haftalık hamile ee tabi öyle olunca muhabbet sırf bu oluyor. doğal olarak aklımdan da çıkartamıyorum :)))

merhaba aradaşlar bende adetin 5. günü klomene sabah akşam olmak üzere başladım 10 ocaktada çatlatma iğnesi oldum dün öğlen korkunç kasık ağrım oldu afedersiniz böyle gaz sıkıştırıo gibi, dün geçede eşimle birlikte olduktan sonra yine dayanılmaz sancılar çektim nerdeyse bayılacaktım o kadar canım yandıki :( acaba normal mi yoksa ters giden bişey mi var 25 ocak adet günüm zaman geçmiyor en erken ne zaman belli olur acaba :(

haklısın Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak. ama biz insanoğlu çok aceleci davranıyoruz işte. çevremdeki en yakın arkadaşım da dahil olmak üzere hepsi hamile yada çocuğu var. kendimi eksik hisseder oldum. psikolojik destek almayı düşünüyorum ben bu konuda çünkü aklımdan çıkmıyor. iş yerindeki en yakın arkadaşımda 5 haftalık hamile ee tabi öyle olunca muhabbet sırf bu oluyor. doğal olarak aklımdan da çıkartamıyorum :)))
Doğru tabi canım haklısın

Emodex vitamin eşimin morfoloji ve sperm hareketını arttırmak ıcın kullanmak ıstıyorum. İnternetten alan varsa diye ?

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim
Bir test yapsan

Bende klomenle hamile kaldim canım 4 yumurtam olmuştu çok şükür oldu
Selam canım eski yazılara bakarken senin yazını gördüm tesadüf, klomen kullanıp 4 yumurtan olmuş ve hamile kalmışın, tabii şimdi doğrmuşsundur. benimde 4 yumurtam oldu bu ay iğneden sonra 5. günüm. anlatır mısın neler yaşadın? bana destek olur musun canım ?

Back