Klomen tedavisi görüp de hamile kalanlar buraya

Polikistik over diye bi rahatsizlik. Yumurtalar genelde buyumuyor. O sebeple klomen veriyorlar bende kullandim ikiay klomen bende var mesela

Şuan olsan olsan yumurtlama döneminde olursun bundan önceki adetini üstüne görme yaşamadıysan şuan hamile değilsin kim dedi ki test yap diye?

Adete 14gün kala yumurtlama dönemi oluyor bol bol çalışın hayırlısı olsun hakkınızda.

Merhaba arkadaşlar. Bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ve doktorumla yumurta takibi yaptık. Hap bitiminde gittim yumurtan yeteri kadar buyumemis dedi 2 gün sonra gel dedi gittiğimde yumurtamin büyüdüğünü 2 gün temasta bulunmamiz gerektigini ve 3 gün sonra gelmemi söyledi 3 gün sonra gittigimde yumurtamın çatlamis olduğunu ve bugünün de değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ve bana 22sinde gel dedi.
Yumurtamın catladigini ilk defa hissettim. Gün boyunca kasık ağrım oldu. Doktoruma söyledigimde ovulasyonu hissetmissin dedi. Bugün catlamanın 9.günü.
Catlamadan 2 gün sonra göğüs uçlarım çok acimaya başladı , kıyafetim dahi acıtıyor. Karnımın alt tarafında bir baskı hissi var ve 2 gundür çok hafif bulantım var özellike sırt üstü yatınc .Bugünde bel agrım var. Bat ne zaman bilmiyorum . Pko oldugum icin duzensiz okuyor. Doktor 22 aralikta gel dedi. Merakla bekliyorum 22 Aralik'ı. Hamile olma ihtimalim var mı ? 3 yıldır istiyoruz fakat nasip olmadı. İnşallah 2018e melegimizle gireriz.

Bende klomenle 3. Ayımda hamile kaldım simdi 3.5 aylık oğluma hamileyim insaAllah darısı size ve isteyen herkeze :)

CANIM NE OLDU ?

Kızlar merhaba ben de miyom ameliyatı oldum yapisiklikta vardı onlarda actilar.. 3 ay koruncaksiniz dedi ocak adetin 5. Günü klomen başladım 10 ocakta çatlatma iğnesi oldu 1 gün arayla ilişki önerdi 8 aylık evliyim 32 yaşındayım herkes çok acelwediosun diyor kimse anlamıyor etrafımdaki hamileler vebebeklere özenerek bakıyorum takıntı oldu iyice eşimde de bende sorun yok şu an tüm testler yapıldı bugün iğneden sonra 2. Gün çok kaşık ağrısı var acaba bugün mü çatladı 1 gün arayla ilişki dedi bugün ara verme günü ama çatladı ya kaçırmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

kızlar merhaba bende yeni üye oldum :) 3 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 1,5 yıldır bebek deniyoruz bizde. deneyeme başladığım 7. ayda eşimle birlikte doktara gittik çok şükür ikimizde de sorun yoktu. doktor denemeye devam edin dedi. 1, 5 yıl oldu kendime güvenimi yitirmiştim. kendimi topladığım anda tekrar doktora gittik yine tüm testler yapıldı sorun yok. klomen kullandım çatlatma iğnesinden sonra çarşamba iğnem vuruldu. perşembe ve cuma günü ilişki, cumartesi boş, pazar tekrar ilişki dedi. Allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallah. benim psikolojim çok bozuldu. bu ay sonunda bakalım pozitif yada negatif diye konuşuruz yine :) ama planlı ilişkide de insan kendini veremiyor bir türlü beni en iyi sizler anlarsınız. okuduğunuz için teşekkür ederim

Hoşgeldin aramıza canım bende klomen kulandım 2.kullanisim inşallah güzel haberler veririz bu ay :)

Hoşgeldin aramıza canım bende klomen kulandım 2.kullanisim inşallah güzel haberler veririz bu ay :)
hoş buldum canım :) inşallah allah gönlümüze göre verir.. ilk denemende tutmadığında daha çok üzüldün mü?? çünkü benim hiç inancım kalmadı çok karamsarım bu konuda. klomenle ilk denemede tutan çok az insan var galiba.

Selamunaleykum kizlar :) sayfayi gordum yazmadan gecmek istemedim.bende klomen kullandim.daha oncede 3 gebelik kaybim vardi.suan hamileyim elhamdulillah.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.ve ole bi mucizedir ki 3 uz hamileyim umut ole bisey ki asla ve asla tukenmiyo.burda hamile kalamyan arkadslar var galiba sakin allahtan umudunuzu ve duanizi esirgemeyin.bugun yarin ne olcagimiz belli degil tabiki takidir allahin verende o alanda o.ama biz tevvekulumuzu edelim rabbim en dogru zamani elbetteki bilendir.rabbim hepinizin yardimcisi olsun insallah

Klomenle mi hamile kaldın canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin meleklerini

Klomenle mi hamile kaldın canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin meleklerini
Saol canm allah razi olsun cumlemizin insallah.evet klomen kullandim fakat ben daha oncede hamile kalabiliyodum sadece kalp atislari duruyodu.klomenle cogul gebeligim var suan

Merhaba canm bebişlerin hayırlı olsun Allah sana bağışlasın..daha önce 3 düşük yaptım demişn bende 2 düşük yaptm kendin hamile kalabildigin halde neden klomen kullandın yumurtalar kaliteli olsun diye mi benmde hep 7,6 haftalarda düştü bende klomen kullansam mı bana önerebilecegn bişeyler var mu

Allah razi olsun canm darisi sana olsun insallah :) benimde sennki gibi 7 8 10 11 bu haftalarda kalp atislari duyuluyo be duruyodu.en son gebeligimde kan sulandirici kullandim cunku 2 genimde pihtilasma vardi kullandigim halde gene dusuk yaptim.esimle kromozom testi verdik bi sorun cikmadi bebegi gndrdik genetige onda da bi sknti yoktu.daha sonra doktorum esimde dna hasari olabilecgni dusunerek vitamin takviyesi yapti bende bu arada kan sulandirici ignelere folik asit faln bunlra basldim hamile kalmadan ignemin dozunu yukselttik.klomeni yumurta cabuk buyusun diye kullandim.ama kullandigim halde tek yunurtam vardi ve boyutu catlmick kadr kucuktu.igne kullndm catlama.snuc bole iste :) sana suan onerebilcegim butun genetik testlerini yaptir.esinle kendine pihtilasma guatr tiroid.hersey.eger bi sknti cikmazsa gebelik dusun.cunku insan cook yoruluyo rabbim bilir takdiri ilahi biz karar veremeyiz ama genede sen tedbirini alda takdir allahin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…