-
- Konu Sahibi mavissevdam
İnşaallah Rabbim bize nasip etsinAmin amin. Benimde ignemin 3.günü bakalım çatladı dün gece umarım güzel haberler alırızda rahatlarız
Hiç anlamıyorum bu tüp bebek tedavisinden.İnşaallah Rabbim bize nasip etsin
Bol bol değerlendirin
Benim dr iğne vermedi çatlamaya başlamış dedi olmaz birkaç ay sonra tüp bebek düşünüyoruz artık kısmet
Valla açıkçası bende anlamıyorum desem yalan olmazHiç anlamıyorum bu tüp bebek tedavisinden.Bakalım inşallah nasip eder rabbim bize gün aşırı önerdi doktorum eşimdede biraz düşüklük var diye
İnşallah nasip olur kuzum yemi yıl mutluluk huzur bebişler getirsin bizlereValla açıkçası bende anlamıyorum desem yalan olmaz
Bende klomenle takip ve ilişki dedi dr günaşırı ama yumurtlama zamanı hergün değerlendirdim vallabu ay olmazsa eşimden test istediler bakalım
İnşallah nasip olur kuzum yemi yıl mutluluk huzur bebişler getirsin bizlere AMİ
AMin inşaallahİnşallah nasip olur kuzum yemi yıl mutluluk huzur bebişler getirsin bizlere
Malesef bu sabah yaptım negatif regl bekleyeceğim artık 2.klomene başlayacak drİnşallah nasip olur kuzum yemi yıl mutluluk huzur bebişler getirsin bizlere
Kaçıncı gününde yaptın canım testiMalesef bu sabah yaptım negatif regl bekleyeceğim artık 2.klomene başlayacak dr
Yumurtlamadan sonra 11.gündü bugün perşembe regl olmam lazım bakalım çıkardı olsaydı olmazsam yine yaparımKaçıncı gününde yaptın canım testi
Kanmj verdin kiMalesef bu sabah yaptım negatif regl bekleyeceğim artık 2.klomene başlayacak dr
Bekle canım bence yine uap testYumurtlamadan sonra 11.gündü bugün perşembe regl olmam lazım bakalım çıkardı olsaydı olmazsam yine yaparım
Kan vermedim canım kaset test yaptım negatifti bilemedim ki hiç umudum yok vallaKanmj verdin ki
Bekle canım bence yine uap test
Adet olana kadar devam canımKan vermedim canım kaset test yaptım negatifti bilemedim ki hiç umudum yok valla
Sonuç ne oldu sizin cizgi var gibi tekrarladınız mıMerhaba kızlarr bende bu ay klomen kullandım tek yumurta 21mm ve kendisi çatladı.Regliye 5 gün kaldı kaset test yaptım ama hayali çizgi görüyorum artık:)
Stres yapmayın zor bende öyleyim Allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olucak inşaallah
Yumurta sayısından çok kaliteli olması bizim için önemli demişti drum
Canım sendede pkos varmış bende öyleyim klomen sonrası ignemi oldum bugün 7.günüm banada haber ver yumurtan büyümüşmü birde muz maden suyu süt iç benim ki öyle büyüsü doktor bile şaşırdıSonuç ne oldu sizin cizgi var gibi tekrarladınız mı
Canım ben regl 3 gün kaldı kullandim klomen ama ilk aydan çatlatma iğnesi vermeyeceğim dedi kist yaparsa doğal deniyecegiz yumurtan iyi dedi iliski önerdi sadece bakalim yine regl olursam bu sefer de klomen ve çatlatma iğnesi ile devam edicez senin önerine uymaya çalışayım mutlakaCanım sendede pkos varmış bende öyleyim klomen sonrası ignemi oldum bugün 7.günüm banada haber ver yumurtan büyümüşmü birde muz maden suyu süt iç benim ki öyle büyüsü doktor bile şaşırdı
Hayırlısı olsun canım İnşallahCanım ben regl 3 gün kaldı kullandim klomen ama ilk aydan çatlatma iğnesi vermeyeceğim dedi kist yaparsa doğal deniyecegiz yumurtan iyi dedi iliski önerdi sadece bakalim yine regl olursam bu sefer de klomen ve çatlatma iğnesi ile devam edicez senin önerine uymaya çalışayım mutlaka
Merhaba dün regl günümdü olmadım ama kaset test yaptım negatif çıktıSonuç ne oldu sizin cizgi var gibi tekrarladınız mı
Merhaba dün regl günümdü olmadım ama kaset test yaptım negatif çıktı
İgnenin kaçıncı günü canımMerhaba dün regl günümdü olmadım ama kaset test yaptım negatif çıktı
İğne yapılmadı bana klomen ve yumurta takibi ilişki önerdi dr beklemedeyim regl olursam 2.klomene başlayacağımİgnenin kaçıncı günü canım
Anladım canım en saglıklısı kan vermekİğne yapılmadı bana klomen ve yumurta takibi ilişki önerdi dr beklemedeyim regl olursam 2.klomene başlayacağım
Kset testte çıkardı zaten bi ihtimal geç döllenmeyse:) birkaç gün daha beklerimAnladım canım en saglıklısı kan vermek