Klomen sonrası gonal f pen kullananlar

Arkadaşlar merhaba ben 2 ay klomen tedavisi gördüm sonra ara verim o arada dış gebelik yaşadım bu y da gonal f pek kullandım Cuma’da ıvitrelle vuruldum sol 3 tane 20 mm yumurta oluşmuş sağda 18 mm 1 tane küçükler varmış ama çok işe yaratmayabilir dedi bugün bir sağ tarafıma biranda kramp giriyor çıkıyor aynı şekilde soldada oluyor bu göğüslerim çok fena dokunanıyorum belim çok fena iğnenin etkilerimidir ki

Evet benimde göğüslerimde yoğun hassasiyet olmuştu iğneler yapıyor canım

kızlar merhaba ben ilk kez yazıyorum. 7 aylık evliyim. 1 aydır hamilelik düşünüyorum daha yeni başladık ama benim prolaktin sınırın biraz üzerinde çıkıyor 32-36 arası eskiden beri böyle ve adetim düzensiz. kist yok ama pko olabilir bunu da prolaktin yapabilir onda emin olamayız şu an dedi. Adet sökücü verdi 6 gün kullan bırak dedi. dostinex verdi iki tane 6 gün ara ile ikisini kullan yeterli dedi bir de klomen verdi adetin 5.günü başla bitince 2-3 gün sonrada gel yumurtalara bakalım çatlatma iğnesi yapalım ilişkiye girin dedi. ya da acele etmiyim diyosan 2 tane dostinex kullan bırak doğal deneyin ara ara da prolaktinine baktır yüksekse yine dostinex kullan dedi. Ben şimdi kararsız kaldım doğal mı deniyim iğne mi kullanayım daha yeni başladık ama strese girdim bebiş olacakmı olmayacakmı korkusundan

Klomen kullanabilirsin zaten hap yumurtaların oluşursa hamileliğin daha kolaylaşır

klomen kullanırsam çatlatma iğnesi de kullanacak mıyım doktor ikisini bir söylemişti kullan gel iğne yapalım demişti
Evet canım hapı içtikten sonra seni kontrole çağırıyor ve kaç mm yumurtan ona bakıyor uygun hale gelince çatlatma iğnesi veriyor kendin vuruyorsun

Evet canım hapı içtikten sonra seni kontrole çağırıyor ve kaç mm yumurtan ona bakıyor uygun hale gelince çatlatma iğnesi veriyor kendin vuruyorsun

Çocuk düşünmeye yeni başladık diye ben doktora yapmayalım bi süre doğal haline bırakalım sadece prolaktin kullanayım dedim ama

Arkadaşlar merhaba benim size bi sorum olacaktı bende pko hastasıyım bu ay yine bebek tedavisi görüyorum sağ tarafta 18 ve 16 mm sol tarafta 17 mm olmak üzere toplamda 3 yumurtam oluştu.doktorum çatlatma iğnesi vermedi kendiligiyle çatlamasını bekliycez dedi ben ilk kez böyle bişey yaşadım aranızda benim gibi gonal f kullanıp çatlatma iğnesi vurulmadan tedavi olan var mı acaba???

Ben iki ay da iğne kullandım her seferinde çatlatma verdi belki yumurta kaliteni beğenmediği için çatlatma vermemiştir

Hayır canım aksine gayet iyi olmuş yumurtan dedi kendi kendine çatlamasını bekliycez dedi.Benim aklıma takılan konu gonal f ile büyüdüğü icin kendi kendine çatlar mi yoksa illaki çatlatma iğnesi kullanmak lazım mı

Kendi kendine çatlamayabilir çünkü çatlama iğnesinde bile kist olarak kalabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…