- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
Ya inşallah canım yani bukadar hormon alıyorsun şansa bıraktıması kötüHaklısın canım benimde o yuzden aklıma takıldı ya ınsallah çatlar yoksa yine hüsran....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallah canım yani bukadar hormon alıyorsun şansa bıraktıması kötüHaklısın canım benimde o yuzden aklıma takıldı ya ınsallah çatlar yoksa yine hüsran....
3 yumurta çatlatma iğnesine engel değil yani benim bu ay mesela 4yumurtam vardı ve çatlama verdi son andada aşılamayaakarar verdi3 yumurta olduğu icin kendi haline bırakacaz sadece saatini biz bilemeyiz dedi o yuzden gün aşırı ilişki önerdi
Birşey diyemem o konuda canım keşke doktoruna sorsaydınAcaba ben gidip catlatma ignesi alip vursam nasil olur
Kasığında sancı başladığında bilki çatlamaya başlıyorSordum canim ama dedigim gibi 3 yumurta var onlar zaten çatlar dedi sadece saati belli olmaz dedi bide dedi kiiiiii ben bu saçı boşuna mı ağarttım.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım3 gündür sanci var canım özellikle sağda hayırlısı artikk
Bence kendi kendine böyle bişey yapma bende 1 defa klomen yumurt büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi oldum benimde ancak iğneyle 3 yumurtam büyümüştü ama gebelik olmadı yani bukadar iğnelerle büyütülen yumurtayı doğal haline bırakmak mantıksız görünüyor ama doktor değiliz biliyorum kafaya takmamak çok zor ama vardır belki bir bildiği sen güvenmeye çalış aksi bir durum olursa ama umarım olmaz doktorunu değiştirirsin şu durumda yapacak başka bişey yok gibi görünüyor canım çok dua et rabbim hepimize tez zamanda bebişlerimize kavuştursunAcaba ben gidip catlatma ignesi alip vursam nasil olur
Insallah canimm cok sagolBence kendi kendine böyle bişey yapma bende 1 defa klomen yumurt büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi oldum benimde ancak iğneyle 3 yumurtam büyümüştü ama gebelik olmadı yani bukadar iğnelerle büyütülen yumurtayı doğal haline bırakmak mantıksız görünüyor ama doktor değiliz biliyorum kafaya takmamak çok zor ama vardır belki bir bildiği sen güvenmeye çalış aksi bir durum olursa ama umarım olmaz doktorunu değiştirirsin şu durumda yapacak başka bişey yok gibi görünüyor canım çok dua et rabbim hepimize tez zamanda bebişlerimize kavuştursun