Klomen sonrası gonal f pen kullananlar

3 yumurta olduğu icin kendi haline bırakacaz sadece saatini biz bilemeyiz dedi o yuzden gün aşırı ilişki önerdi

3 yumurta olduğu icin kendi haline bırakacaz sadece saatini biz bilemeyiz dedi o yuzden gün aşırı ilişki önerdi
3 yumurta çatlatma iğnesine engel değil yani benim bu ay mesela 4yumurtam vardı ve çatlama verdi son andada aşılamayaakarar verdi

Sordum canim ama dedigim gibi 3 yumurta var onlar zaten çatlar dedi sadece saati belli olmaz dedi bide dedi kiiiiii ben bu saçı boşuna mı ağarttım.

Acaba ben gidip catlatma ignesi alip vursam nasil olur
Bence kendi kendine böyle bişey yapma bende 1 defa klomen yumurt büyütme iğnesi ve çatlatma iğnesi oldum benimde ancak iğneyle 3 yumurtam büyümüştü ama gebelik olmadı yani bukadar iğnelerle büyütülen yumurtayı doğal haline bırakmak mantıksız görünüyor ama doktor değiliz biliyorum kafaya takmamak çok zor ama vardır belki bir bildiği sen güvenmeye çalış aksi bir durum olursa ama umarım olmaz doktorunu değiştirirsin şu durumda yapacak başka bişey yok gibi görünüyor canım çok dua et rabbim hepimize tez zamanda bebişlerimize kavuştursun

Insallah canimm cok sagol

Merhaba canim ablamdadq pko vardi ve hamile kalmıyordu İstanbul altunizade acibadem hastanesinde tayfun bağış diye bi doktor var tüp bebek uzmanı ama harika bi doktor kuzenimden 7 yıldır gebe kalmıyordu bu doktora gtti odada pko varfi haberin olsun cnm mutlaka gitmelisin bi hala hamile kaldilar

Merhaba canim benim ablam ve eşimin kuzeni pko yıllarca çocukları olmadı İstanbul acibadem altunizade hastanesinde tayfun bağış diye bi tüp bebek uzmanı doktor var isinde cok iyi bir hapla gebe kaldılar lütfen git cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…