Klomen sonrası gonal f pen kullananlar

Ben aşilama olmicam zaten normal yolla deneyecegim ilk tedavim bu iğneler doktorum cogul gebelik her tedavide olabilir ama senin cok yumurtan oldugu icin daha yuksek dedi 15_20 arasi yumurta var ama hepsi ayni olgunluktami onu bilmiorum ama risk yuksek olduguna gore olgun yumurtam baya var heralde

hadi bakalım cnm inş güzel sonuçlar alırsın klomen ise yaramadı sonra da iğne kullandın öyle mi

hadi bakalım cnm inş güzel sonuçlar alırsın klomen ise yaramadı sonra da iğne kullandın öyle mi
Aynen klomen kullandim kontrole gittim yumurtaliklarin 7-8 mm yeterli derecede buyumemis dedi igne verdi 4 gun vuruldum kontrolde 17 olmustu e2 testi yapti cok yuksek cikti bu sekilde catlatamam karnin şiser icin su toplar dedi 2 gun bekleyelim dedi bgn gittim catlatmayi vurdu ama e2 hala yuksek e ne deisti ben hic bisey anlamadimda

CANIM BENDEDE KLOMEN İSTENİLEN OLGUNLUĞA GETİRMEDİ YUMURTALIKLARIMI. SONRA İĞNE VERDİ İĞNEYLE GELİŞTİRDİKTEN SONRA ÇATLATMA İĞNESİ VERDİ ÇATLATTI. AKLIMA TAKILAN ÇATLATMA İĞNESİYLE OLUŞAN YUMURTAYI ÇATLATTIKTAN SONRA DİĞER YUMURTALIĞIMDA 2 TANE DAHA YUMURTA OLUŞTU. ONLAR KENDİSİ GİDER DEDİ DOKTORUM AMA ACABA KENDİSİMİ ÇATLIYICAK O YUMURTALARIN? AĞRI YAPIYOR KASIKLARIMDA. BİDE ADETİME DAHA 8 GÜN VAR KAN TESTİ YAPSAM ÇIKARMIKİ? ÇOK MERAK EDİYORUM :)

canım kişiden kişiye değişir ama bence biraz daha bekle bnm arkadasım adetine 3 gün kala yapmıstı cıkmıstı ama mesela bi arkadasımda hamlieyken test yaptı negatif cıktı değişik durumlar ya valla akıl almıo bazen, birde kaliteli kalitesiz yumurta ayrımı önemli olan gebelik oluşmadı diyelim o çatlamayan yumurtalar adet kanamasıyla gidio die biliorum arastırmalarıma göre:)

ben bugun doktora gittim ve şok oldum dün ignelerimde bitti bugün adetim in 8. Günü yani dün bitti sağda 1 tane yumurtam oluşmuş ve daha şimdiden 16 mm olmuş. bence bu tamamen çörek otu nun faydası. çünkü önceki aylarda da ilaç iğne kullandım ve yumurtam ancak 12. Gün filan bu büyüklüğe ulaşıyordu

Kızlar merhaba tedaviniz devam ediyor mu bende klomen kullandım iki tane yumurta oluşmuş en büyük olanı 9mm di o yüzden gonalf 450 mg verdi ay sonunda onu vurulmaya başlayacağım.

Yazışmalarınızı okudum bende aynı tedavileri görüyorum şuan hamile kaldınız acaba kızlar ??????

Çatlamıştır bence canım çatlamama gibi bir durumu olamaz herlde
Bilmiyorum ki bu tedavimde ilk olduğundan doktora çatlayıp çatlamadığını anlamak için beni neden çağırmıyorsunuz denek aklıma gelmedi nette okuduklarım var iğneye rağmen çatlamayalar kafam karmaşık çoğu kişiyi dr çatlatma iğnesinden sonra çağırmış ama benimki çağırmadı

Canım ben çağırdıklarını duymadım çatlatmadan sonra

Aaaa bende nette okuduklarından öyle dedim çatlayıp çatlamadığını anlamak için dr tekrar çağırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…