Ben aşilama olmicam zaten normal yolla deneyecegim ilk tedavim bu iğneler doktorum cogul gebelik her tedavide olabilir ama senin cok yumurtan oldugu icin daha yuksek dedi 15_20 arasi yumurta var ama hepsi ayni olgunluktami onu bilmiorumEvet canım risk aslında coklu gebelik olabilir bu gibi durumlarda doktorlar aşılama filan yapmıyor normal ilişki öneriyor. Ama doktorun da vardır bur bildiği tabi. Sen rahat ol cu ku gebe kalma ihtimaliniz çok yüksek peki yumurtalarin hepsi olgun büyüklükte mi
hadi bakalım cnm inş güzel sonuçlar alırsın klomen ise yaramadı sonra da iğne kullandın öyle miBen aşilama olmicam zaten normal yolla deneyecegim ilk tedavim bu iğneler doktorum cogul gebelik her tedavide olabilir ama senin cok yumurtan oldugu icin daha yuksek dedi 15_20 arasi yumurta var ama hepsi ayni olgunluktami onu bilmiorumama risk yuksek olduguna gore olgun yumurtam baya var heralde
Ben aşilama olmicam zaten normal yolla deneyecegim ilk tedavim bu iğneler doktorum cogul gebelik her tedavide olabilir ama senin cok yumurtan oldugu icin daha yuksek dedi 15_20 arasi yumurta var ama hepsi ayni olgunluktami onu bilmiorumama risk yuksek olduguna gore olgun yumurtam baya var heralde
Aynen klomen kullandim kontrole gittim yumurtaliklarin 7-8 mm yeterli derecede buyumemis dedi igne verdi 4 gun vuruldum kontrolde 17 olmustu e2 testi yapti cok yuksek cikti bu sekilde catlatamam karnin şiser icin su toplar dedi 2 gun bekleyelim dedi bgn gittim catlatmayi vurdu ama e2 hala yuksek e ne deisti ben hic bisey anlamadimdahadi bakalım cnm inş güzel sonuçlar alırsın klomen ise yaramadı sonra da iğne kullandın öyle mi
CANIM BENDEDE KLOMEN İSTENİLEN OLGUNLUĞA GETİRMEDİ YUMURTALIKLARIMI. SONRA İĞNE VERDİ İĞNEYLE GELİŞTİRDİKTEN SONRA ÇATLATMA İĞNESİ VERDİ ÇATLATTI. AKLIMA TAKILAN ÇATLATMA İĞNESİYLE OLUŞAN YUMURTAYI ÇATLATTIKTAN SONRA DİĞER YUMURTALIĞIMDA 2 TANE DAHA YUMURTA OLUŞTU. ONLAR KENDİSİ GİDER DEDİ DOKTORUM AMA ACABA KENDİSİMİ ÇATLIYICAK O YUMURTALARIN? AĞRI YAPIYOR KASIKLARIMDA. BİDE ADETİME DAHA 8 GÜN VAR KAN TESTİ YAPSAM ÇIKARMIKİ? ÇOK MERAK EDİYORUM :)Aynen klomen kullandim kontrole gittim yumurtaliklarin 7-8 mm yeterli derecede buyumemis dedi igne verdi 4 gun vuruldum kontrolde 17 olmustu e2 testi yapti cok yuksek cikti bu sekilde catlatamam karnin şiser icin su toplar dedi 2 gun bekleyelim dedi bgn gittim catlatmayi vurdu ama e2 hala yuksek e ne deisti ben hic bisey anlamadimda
Yazışmalarınızı okudum bende aynı tedavileri görüyorum şuan hamile kaldınız acaba kızlar ??????Canım doktorumla konuştum ama bazen erken çatlayabiliyor kaçırmayalım dedi. Pazar akşam iğneyi vur ptesi ve salı sabah ilişki dedi. Çok endişeleniyorum ya tutmazsa diye bukadar uğraştıktan sonra. Bu ayda tutmazsa aşılamaya gecicekmisiz.
Merhaba canım ben klomen kullandım ama yumurtam büyümemiş gonalf kullanıcam bu ay sonundaYazışmalarınızı okudum bende aynı tedavileri görüyorum şuan hamile kaldınız acaba kızlar ??????
Benimde klomenle yeteri kadar büyümedi 4 gün günde 1 kez göbüşten iğne oldum 3 yumurtam oluştu 18-19 mm sonra çatlatma iğnesi oldum şuan beklemedeyimMerhaba canım ben klomen kullandım ama yumurtam büyümemiş gonalf kullanıcam bu ay sonunda
Gonalf mı vuruldun kaç mg vurdunBenimde klomenle yeteri kadar büyümedi 4 gün günde 1 kez göbüşten iğne oldum 3 yumurtam oluştu 18-19 mm sonra çatlatma iğnesi oldum şuan beklemedeyim
Yok benimki puregon 300Gonalf mı vuruldun kaç mg vurdun
Çatlamıştır bence canım çatlamama gibi bir durumu olamaz herldeÇatlatma iğnemde ovitrella çatladımı çatlamadımı bilmiyorum
Bilmiyorum ki bu tedavimde ilk olduğundan doktora çatlayıp çatlamadığını anlamak için beni neden çağırmıyorsunuz denek aklıma gelmedi nette okuduklarım var iğneye rağmen çatlamayalar kafam karmaşık çoğu kişiyi dr çatlatma iğnesinden sonra çağırmış ama benimki çağırmadıÇatlamıştır bence canım çatlamama gibi bir durumu olamaz herlde
Canım ben çağırdıklarını duymadım çatlatmadan sonraBilmiyorum ki bu tedavimde ilk olduğundan doktora çatlayıp çatlamadığını anlamak için beni neden çağırmıyorsunuz denek aklıma gelmedi nette okuduklarım var iğneye rağmen çatlamayalar kafam karmaşık çoğu kişiyi dr çatlatma iğnesinden sonra çağırmış ama benimki çağırmadı
Başka bir grupta bir arkadaş var ona sordum canım cevap bekliyorum. O klomen kullandı sonrada çatlatma vurdularAaaa bende nette okuduklarından öyle dedim çatlayıp çatlamadığını anlamak için dr tekrar çağırıyormuş
Çatlama iğnesinden sonra çağırmamış canım adetin geçince gel demişTamam canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?