Klomen + ovitrelle

Tupbebekk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
979
532
53
30
Klomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini yazabilir mi? Hamile kalan var mı? Adetin 2.günü Klomen başladım günde 2 tane. 11. Gün de yani 29 ocak ovitrelle vuruldum göbekten BAT 17 ŞUBAT

Ben 25 aralıkta klomen kullanmaya başladım 4 ocakta çatlatma iğnesi oldum fakat 1 yumurta oluşmuştu gebelik olmadı. Bu ay 2. Kere kullandım yarın çatlatma iğnesi olacağım gebelik olur mu bilmiyorum. Yine 1 yumurta oluştu

Bende 2 yumurta olmuş umarım gelir bebişlerimiz

Canım bu topiğe gelebilirsin

Klomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini yazabilir mi? Hamile kalan var mı? Adetin 2.günü Klomen başladım günde 2 tane. 11. Gün de yani 29 ocak ovitrelle vuruldum göbekten BAT 17 ŞUBAT
Bende 27 ocakta vuruldum iğne benimde bat 15 şubat,
Adetin 12. günü buruldum 3. gününden itibaren günde 2 kullandım bir yumurtam kendi çatlamış solda ki içinde iğne vuruldum bakalım. Doktorum ayın 7 si 8 i kan ver dedi ama çıkar mı bilmiyorum. Pek hamile gibi de hissetmiyorum akıntım vs de yok.Hatta bugün belim çok ağrıyor

29 ocakta progestan tahlili verdim ve o gün vuruldum iğnemi Bi de bugün tahlil istedi verdim tam 1 hafta. Ama progestan dan sadece çatlama mı anlaşılıyor acaba

29 ocakta progestan tahlili verdim ve o gün vuruldum iğnemi Bi de bugün tahlil istedi verdim tam 1 hafta. Ama progestan dan sadece çatlama mı anlaşılıyor acaba
kabaca kadınları hamilelik dönemine hazırlayan bir hormondur ve sağlıklı, üreme çağındaki bir kadında her ay döngü halinde yumurtalıklar tarafından salgılanır. Progesteron, adet döngüsünün ortasında bir yumurta bırakıldığında yani yumurtlama döneminde üretilir. Progesteron, döllenmiş bir yumurtanın (embriyonun) rahim duvarına yapışmasını veya tutunmasını sağlamak için endometriumu (rahim duvarını) kalınlaştırmaya başlar. Diğer bir deyişle, rahim duvarını embriyonun gelişimi için, bir yatak gibi hazırlar. Fakat yumurta uygun süre içerisinde döllenmezse, vücut progesteron salgılamayı azaltır ve rahim duvarı parçalanarak atılır, yani adet kanaması (menstrüasyon) gerçekleşir. Aynen canım yumurtan çatladıysa yükselmeye başlıyor.

Doktorum bu hafta izinde bugün ki sonucu alınca paylaşıp bilgi isteyecem hamilelik belli olmuyor yani bu testten dimi gerçi sadece 8 gün oldu ama bilmiyorum

Doktorum bu hafta izinde bugün ki sonucu alınca paylaşıp bilgi isteyecem hamilelik belli olmuyor yani bu testten dimi gerçi sadece 8 gün oldu ama bilmiyorum
Hamileyken daha yüksek olacağı için anlaşılabilir ama bence asıl kanda betahcg ile anlaşılır.Bize de yaz sonucunu 29 ocakta yapıldığında kaç çıkmıştı. Benimde iğnenin 10.günü bugün

bende sizden önceki gün iğne vuruldum durum benzer olunca yazmak istedim ama ben letu kullandım ve 3 yumurta olgunlaştı umarım sizin de benimde olur bu ay :)

Tam 1 hafta arayla çıkan sonuç. Başka Bi doktora gösterdim de adet gecikmesi olursa test yapılır dedi geçen hafta 1.7 idi bugün 25.4 çıktı progesteron

Eklentiler

• IMG_20200205_135739.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 60
bende sizden önceki gün iğne vuruldum durum benzer olunca yazmak istedim ama ben letu kullandım ve 3 yumurta olgunlaştı umarım sizin de benimde olur bu ay :)
Benim de 7. Günüm ovitrellede ama akıntı filan bi belirti yok. Sadece belimde kasılma var. 2 yumurtam vardı bakalım hepimiz sonuç bekliyoruz 1 hafta sonra hepimizin çıkar ortaya

Bu iğneyi yaptırınca herkes yoğun akıntıdan söz ediyor ben de seninle aynı durumdayim akıntı yok belde kasılma var iğneyi vuruş değişmiyor canım kolayına hangi taraf gelse oraya vuruyor çünkü bu iğne kolsan da yapılıyor önemli olan kasa gecmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…