Ben baska topiklerde de aktifim,bu konuyla alakalı.Daha yolun yarısı kuzum sinir bozucu bi bekleyiş var ben bu klubu kullanmazdim klomen den sonra anlik girer oldum elimi gözümü alamıyorum. İnşallah yum. Gelişir mutlu bekleyişe sende ortak olursun
Hep söylenen şey ilk tedavi sonuç vermiyor 2 3 de tutuyor deniyor ben hangisine denk gelirsem bakıyorumBen baska topiklerde de aktifim,bu konuyla alakalı.3. Deneme bu ay sabır da tükeniyor heyecan da artıyor... ama umut da arttı biraz sanki
Hep söylenen şey ilk tedavi sonuç vermiyor 2 3 de tutuyor deniyor ben hangisine denk gelirsem bakıyorumvalla yapmadığım ovulasyon testi kalmadı stres en büyük engel
[/QUOTE
]
Mecbur sabrediyoruz. Yapacak bir şey yok
hadi ya ben o yüzden hiç o ilaç işine girmedim ilk sene bizde korunduk ama olursa da olur dedik evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım ama maalesef dış belik oldu kaybettim zaten ondan sonra da hiç korunmadan devam ettik uğraşıyoruz işteBen 8 aydır istiyorum 2 yılık evlilik öncesinde hiç istemiyodum yasmin kullaniyodum Dr a da gittim hiç problem yok gayet iyi deDi ilaçtan sonra yumurtalıklar tembellik yapmış o kadar pişman oldum ki şimdi ugrasiyorum
Rabbim sağlıklısını versin kuzum zor bi süreç sonu güzel olsunhadi ya ben o yüzden hiç o ilaç işine girmedim ilk sene bizde korunduk ama olursa da olur dedik evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım ama maalesef dış belik oldu kaybettim zaten ondan sonra da hiç korunmadan devam ettik uğraşıyoruz işte
amin inşallah hepimiz içinRabbim sağlıklısını versin kuzum zor bi süreç sonu güzel olsun
1 hafta geçmiş durum ne kuzum ? İnşallah hamilesindirÜzülme rabim sağlıkla versin kucağımıza bekliyoruz1 hafta sonra hepimizden çıkar kokusu
Ben hamile kaldım ama sanırım düşük yapıyırum. Beta adetten 1 hafta önce 699 çıktı 3 gün sonra 570 e düşmüştü. Sen naptın?Üzülme rabim sağlıkla versin kucağımıza bekliyoruz1 hafta sonra hepimizden çıkar kokusu
Geçmiş olsun inşallah tekrar nasip olur klomenlemi olmuştu sizinBen hamile kaldım ama sanırım düşük yapıyırum. Beta adetten 1 hafta önce 699 çıktı 3 gün sonra 570 e düşmüştü. Sen naptın?
Evet klomen kullandım iğneye gerek kalmadan kendisi çatladı. Çol sağolun inşallah nasip olur.Geçmiş olsun inşallah tekrar nasip olur klomenlemi olmuştu sizin
Çok güzel inşallah bizede nasip olur benim bugün çatlatma iğnesinin 8. Günü ama zaten değerlendiremedik sadece 3 gün umutsuzum birazEvet klomen kullandım iğneye gerek kalmadan kendisi çatladı. Çol sağolun inşallah nasip olur.
olsun öyle düşünme hayırlısını iste canım sen. tek bir ilişki bile yeter inşallah sağlıkla gelir.Çok güzel inşallah bizede nasip olur benim bugün çatlatma iğnesinin 8. Günü ama zaten değerlendiremedik sadece 3 gün umutsuzum biraz
İnşallah canım hayırlısı kısmetimizde varsa olur inşallaholsun öyle düşünme hayırlısını iste canım sen. tek bir ilişki bile yeter inşallah sağlıkla gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?