Klomen + ovitrelle

Daha yolun yarısı kuzum sinir bozucu bi bekleyiş var ben bu klubu kullanmazdim klomen den sonra anlik girer oldum elimi gözümü alamıyorum. İnşallah yum. Gelişir mutlu bekleyişe sende ortak olursun
Ben baska topiklerde de aktifim,bu konuyla alakalı. 3. Deneme bu ay sabır da tükeniyor heyecan da artıyor... ama umut da arttı biraz sanki

Ben baska topiklerde de aktifim,bu konuyla alakalı. 3. Deneme bu ay sabır da tükeniyor heyecan da artıyor... ama umut da arttı biraz sanki
Hep söylenen şey ilk tedavi sonuç vermiyor 2 3 de tutuyor deniyor ben hangisine denk gelirsem bakıyorum valla yapmadığım ovulasyon testi kalmadı stres en büyük engel

hadi ya ben o yüzden hiç o ilaç işine girmedim ilk sene bizde korunduk ama olursa da olur dedik evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım ama maalesef dış belik oldu kaybettim zaten ondan sonra da hiç korunmadan devam ettik uğraşıyoruz işte

Rabbim sağlıklısını versin kuzum zor bi süreç sonu güzel olsun

Çok güzel inşallah bizede nasip olur benim bugün çatlatma iğnesinin 8. Günü ama zaten değerlendiremedik sadece 3 gün umutsuzum biraz
olsun öyle düşünme hayırlısını iste canım sen. tek bir ilişki bile yeter inşallah sağlıkla gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…