- 30 Ağustos 2019
- 177
- 132
- 23
- 31
Valla ben catladifini da bilmiyorum bana yaptıktan sonra kontrole gel demedi 10 gün geçer adet olmazsan gel olursan 3. Günü gel dediBende hiçbir belirti yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben catladifini da bilmiyorum bana yaptıktan sonra kontrole gel demedi 10 gün geçer adet olmazsan gel olursan 3. Günü gel dediBende hiçbir belirti yok
Bana da adet olmazsan test yapacaz demişti geçen hafta iğne günüValla ben catladifini da bilmiyorum bana yaptıktan sonra kontrole gel demedi 10 gün geçer adet olmazsan gel olursan 3. Günü gel dedi
Bende akıntı oldu ama öyle yoğun falan olmadı ara ara ıslaklık oldu sadece ki zaten 3 gün falan sürdü bitti o da. Ama belim inannılmaz ağrıyor regl olacakmışım gibi daha da var en azından 9 10 gün var regl olmama. kasıklarıma ara ara ağrı giriyor anlamadım yani. ben iğneyi kendim vuramıyorum zaten hastane de bu sefer göbekten vurdular geçen sefer koldan vurulmuştum.Bu iğneyi yaptırınca herkes yoğun akıntıdan söz ediyor ben de seninle aynı durumdayim akıntı yok belde kasılma var iğneyi vuruş değişmiyor canım kolayına hangi taraf gelse oraya vuruyor çünkü bu iğne kolsan da yapılıyor önemli olan kasa gecmesi
bana da 7 si 8 i kan ver çıkmazsa adetin 3. günü gel dedi. adeti bekle olmazsan demedi direk kan ver dedi. 8 şubat 13.gün oluyor çıkar mı bilmemValla ben catladifini da bilmiyorum bana yaptıktan sonra kontrole gel demedi 10 gün geçer adet olmazsan gel olursan 3. Günü gel dedi
Benim de igne yapıldığı gün olmustu öyle islaklik işte normal akinti şeklinde değil bende de. Senin ağrın baya varmış artık ağrıya sevinir oldukBende akıntı oldu ama öyle yoğun falan olmadı ara ara ıslaklık oldu sadece ki zaten 3 gün falan sürdü bitti o da. Ama belim inannılmaz ağrıyor regl olacakmışım gibi daha da var en azından 9 10 gün var regl olmama. kasıklarıma ara ara ağrı giriyor anlamadım yani. ben iğneyi kendim vuramıyorum zaten hastane de bu sefer göbekten vurdular geçen sefer koldan vurulmuştum.
İlaç etkisini 11. Günde atiyomus aynı zamanda ovulasyon yapıyorm ben hep kıpkırmızı hala ilaç vücudumda. Bende bekliyorum 9 gün sonra adet olcam inşallah olmambana da 7 si 8 i kan ver çıkmazsa adetin 3. günü gel dedi. adeti bekle olmazsan demedi direk kan ver dedi. 8 şubat 13.gün oluyor çıkar mı bilmem
benim daha çok erken hala değerlendirme aşamasındayımBenim de 7. Günüm ovitrellede ama akıntı filan bi belirti yok. Sadece belimde kasılma var. 2 yumurtam vardı bakalım hepimiz sonuç bekliyoruz1 hafta sonra hepimizin çıkar ortaya
![]()
Aynen bende zaten 30 uma giricem bu zamana kadar hiç öyle uzayan akıntı vs olmadıBenim de igne yapıldığı gün olmustu öyle islaklik işte normal akinti şeklinde değil bende de. Senin ağrın baya varmış artık ağrıya sevinir oldukbekliyorum benim de olsun diye
9 gün var benim de reglime
![]()
Bende hcg testi yaptım dün sabah dedim belki bir ihtimal çıkar en azından o çıkmasa da ilaç etkisi ile de olsa şu çift çizgiyi göreyim dedim yok çıkmadıİlaç etkisini 11. Günde atiyomus aynı zamanda ovulasyon yapıyorm ben hep kıpkırmızı hala ilaç vücudumda. Bende bekliyorum 9 gün sonra adet olcam inşallah olmam![]()
Bende 28 ocakta klomen bitti 30unda kontrole gittim 2 yumurta vardı ovitrelle yaptı 7. Gün bugün. 9 gün sonra regl olcam. Günler geçmiyor valla bende 26 yaşındayımAynen bende zaten 30 uma giricem bu zamana kadar hiç öyle uzayan akıntı vs olmadıevet var ama bu iyi mi kötü mü işte ya regl ağrısı ise ondan korkuyorum
aa hemen hemen aynı zamanda olucaz o zaman tabi yumurtanın çatladığı güne göre değişiklik göstermezse
Klomen yeni mi bitti seninBen daha cuma gidicem doktora iğne için ilaç dün bitti. Zaman geçmek bilmiyor.![]()
Evet dün bitti.Klomen yeni mi bitti senin
İnşallah hamiş oluruz hepimiz burdan alincanım haberleri bize de unut oluyorBende hcg testi yaptım dün sabah dedim belki bir ihtimal çıkar en azından o çıkmasa da ilaç etkisi ile de olsa şu çift çizgiyi göreyim dedim yok çıkmadıAaa bende ovulasyon yapayım bi o zaman bakalım bugün ilacın 10.günü gerçi.. ay inşallah inşallah olmayız valla haberleri arka arkaya veririz:)
Benimde iğne 27 ocakta vuruldu. Bende de sağda bir solda 1 vardır. Sağdaki kendi çatlamış soldakini de garantiye alalım diyip iğne verdi işte:) aynen hiç geçmiyor hemde sürekli aynı zaman diliminde kalmış gibiyim:) Ay hadi bakalım inşallah güzel haberleri alırız aminnnBende 28 ocakta klomen bitti 30unda kontrole gittim 2 yumurta vardı ovitrelle yaptı 7. Gün bugün. 9 gün sonra regl olcam. Günler geçmiyor valla bende 26 yaşındayım![]()
Daha yolun yarısı kuzum sinir bozucu bi bekleyiş var ben bu klubu kullanmazdim klomen den sonra anlik girer oldum elimi gözümü alamıyorum. İnşallah yum. Gelişir mutlu bekleyişe sende ortak olursunEvet dün bitti.
Aminn aminnn inşallahhh tabi ya olmaz mıİnşallah hamiş oluruz hepimiz burdan alincanım haberleri bize de unut oluyorçok gebelik testi yaptım bu sever kendimi tutup yapmiycam adeti görmem yeterince üzer bi de ona uzulmeyim
![]()
Ben 8 aydır istiyorum 2 yılık evlilik öncesinde hiç istemiyodum yasmin kullaniyodum Dr a da gittim hiç problem yok gayet iyi deDi ilaçtan sonra yumurtalıklar tembellik yapmış o kadar pişman oldum ki şimdi ugrasiyorumAminn aminnn inşallahhh tabi ya olmaz mıhahaha valla bende 3 senelik evliyim bende çok yaptım hele ilk sene ama sonra bıraktım dediğin gibi zaten yeterince üzüyor adeti görmek. Sen kaç senedir istiyorsun