• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen + ovitrelle

Daha yolun yarısı kuzum sinir bozucu bi bekleyiş var ben bu klubu kullanmazdim klomen den sonra anlik girer oldum elimi gözümü alamıyorum. İnşallah yum. Gelişir mutlu bekleyişe sende ortak olursun😄
Ben baska topiklerde de aktifim,bu konuyla alakalı. 🤦🏻‍♀️ 3. Deneme bu ay sabır da tükeniyor heyecan da artıyor... ama umut da arttı biraz sanki 🤗

Ben baska topiklerde de aktifim,bu konuyla alakalı. 🤦🏻‍♀️ 3. Deneme bu ay sabır da tükeniyor heyecan da artıyor... ama umut da arttı biraz sanki 🤗
Hep söylenen şey ilk tedavi sonuç vermiyor 2 3 de tutuyor deniyor ben hangisine denk gelirsem bakıyorum 😀 valla yapmadığım ovulasyon testi kalmadı stres en büyük engel

Ben 8 aydır istiyorum 2 yılık evlilik öncesinde hiç istemiyodum yasmin kullaniyodum Dr a da gittim hiç problem yok gayet iyi deDi ilaçtan sonra yumurtalıklar tembellik yapmış o kadar pişman oldum ki şimdi ugrasiyorum
hadi ya ben o yüzden hiç o ilaç işine girmedim ilk sene bizde korunduk ama olursa da olur dedik evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım ama maalesef dış belik oldu kaybettim zaten ondan sonra da hiç korunmadan devam ettik uğraşıyoruz işte😊

hadi ya ben o yüzden hiç o ilaç işine girmedim ilk sene bizde korunduk ama olursa da olur dedik evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım ama maalesef dış belik oldu kaybettim zaten ondan sonra da hiç korunmadan devam ettik uğraşıyoruz işte😊
Rabbim sağlıklısını versin kuzum zor bi süreç sonu güzel olsun 😊

Çok güzel inşallah bizede nasip olur benim bugün çatlatma iğnesinin 8. Günü ama zaten değerlendiremedik sadece 3 gün umutsuzum biraz
olsun öyle düşünme hayırlısını iste canım sen. tek bir ilişki bile yeter inşallah sağlıkla gelir.

Back