N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.938 482 26 10 Mayıs 2024 Konu Sahibi nurpinarr #21 karenhan .!.: Ben sana yorum yapmış olayım iğne olalı benim bir hafta oldu ama benim testim ilginç şekilde çok belli bende senin gibiyim nasıl oluyor diye anlamıyorum yani biri yardım etse Genişletmek için tıkla... İğnenin etkisindenmiş o ben 12.gün test yaptım negatif çıktı
karenhan .!.: Ben sana yorum yapmış olayım iğne olalı benim bir hafta oldu ama benim testim ilginç şekilde çok belli bende senin gibiyim nasıl oluyor diye anlamıyorum yani biri yardım etse Genişletmek için tıkla... İğnenin etkisindenmiş o ben 12.gün test yaptım negatif çıktı
K karenhan Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2024 305 155 34 10 Mayıs 2024 Konu Sahibi nurpinarr #22 nurpinarr .!.: İğnenin etkisindenmiş o ben 12.gün test yaptım negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Benim geçen ay hep negatifti bu durumda iken gebelik testim
nurpinarr .!.: İğnenin etkisindenmiş o ben 12.gün test yaptım negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Benim geçen ay hep negatifti bu durumda iken gebelik testim
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.938 482 26 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi nurpinarr #23 karenhan .!.: Benim geçen ay hep negatifti bu durumda iken gebelik testim Genişletmek için tıkla... Halla halla bilmiyorum valla ben pazartesi doktora gideceğim
karenhan .!.: Benim geçen ay hep negatifti bu durumda iken gebelik testim Genişletmek için tıkla... Halla halla bilmiyorum valla ben pazartesi doktora gideceğim
K kubikoluk Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2024 23 7 34 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi nurpinarr #24 Ovitrelle de 14. Günüm ama test için Sabah ilk idrar olması şartmı acaba mesela öğlen de yapsam testi doğru sonuç verir mi ??
Ovitrelle de 14. Günüm ama test için Sabah ilk idrar olması şartmı acaba mesela öğlen de yapsam testi doğru sonuç verir mi ??
1okurguncesi Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2024 215 99 28 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi nurpinarr #25 Bence varsa sabah akşam fark etmez her türlü çıkar
1okurguncesi Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2024 215 99 28 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi nurpinarr #26 kubikoluk .!.: Ovitrelle de 14. Günüm ama test için Sabah ilk idrar olması şartmı acaba mesela öğlen de yapsam testi doğru sonuç verir mi ?? Genişletmek için tıkla... Bence varsa sabah akşam fark etmez her türlü çıkar
kubikoluk .!.: Ovitrelle de 14. Günüm ama test için Sabah ilk idrar olması şartmı acaba mesela öğlen de yapsam testi doğru sonuç verir mi ?? Genişletmek için tıkla... Bence varsa sabah akşam fark etmez her türlü çıkar