- 13 Ocak 2024
- 30
- 13
- 23
- Konu Sahibi misafirimm
Maalesef 1.2 çıktı sonuçHadi bakalım hayırlısı canımm 1-1,5 saate çıkar özele verdiysen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef 1.2 çıktı sonuçHadi bakalım hayırlısı canımm 1-1,5 saate çıkar özele verdiysen
Hakkınızda hayırlısı olsun bu ay olur inşallahMaalesef 1.2 çıktı sonuç
Bir yıl oldu her ay negatif görüyorum sürekli test yapıyorum artık sanki olmıcakmış gibi geliyoHakkınızda hayırlısı olsun bu ay olur inşallah
Benim 2 yılı geçti hemde sebepsiz infertilite :)Bir yıl oldu her ay negatif görüyorum sürekli test yapıyorum artık sanki olmıcakmış gibi geliyo
İnşallah en kısa zamanda hayırlsıyla olur ikimizinde ben bu ay rahim filmi çektiricem sonrada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorumBenim 2 yılı geçti hemde sebepsiz infertilite :)
Ben onu da çektirdim anesteziliydi benimki hiçbir sıkıntı çıkmadı. Doktorun yönlendirdi mi tüp bebek için. Bana doktorum bana 3 ay ver demişti biri gitti geçen ay bu 2. aydayım :) Ağzından daha aşılama veya tüp bebek lafı çıkmadı bizimkininİnşallah en kısa zamanda hayırlsıyla olur ikimizinde ben bu ay rahim filmi çektiricem sonrada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum
Benim doktorum da söylemedi ama ben bi tüp bebek merkezi buldum eğer bu ayda sonuç alamazsam burdan oraya gitmeyi düşünüyorum arayıp fiyat aldım muayene 5 bin tüp bebek için 80 bin dediler biraz fazla geldi ama yapacak bişey yokBen onu da çektirdim anesteziliydi benimki hiçbir sıkıntı çıkmadı. Doktorun yönlendirdi mi tüp bebek için. Bana doktorum bana 3 ay ver demişti biri gitti geçen ay bu 2. aydayım :) Ağzından daha aşılama veya tüp bebek lafı çıkmadı bizimkinin
Tüp bebek genel itibariyle fiyatı tuzlu ama duyduyklarım arasında senin fiyat iyi yine canımBenim doktorum da söylemedi ama ben bi tüp bebek merkezi buldum eğer bu ayda sonuç alamazsam burdan oraya gitmeyi düşünüyorum arayıp fiyat aldım muayene 5 bin tüp bebek için 80 bin dediler biraz fazla geldi ama yapacak bişey yok
EvetTüp bebek genel itibariyle fiyatı tuzlu ama duyduyklarım arasında senin fiyat iyi yine canım
Ne kadar ödedinizC kollu cihaz olan yerde çektir canım İstanbul daysan Sonomed Kadıköy yada echomar araştır acısız çekiyorlar
Tam hatırlamıyorum ama 4 bin küsür biseydi ozamanNe kadar ödediniz
Ne kadar oldu siz çektireliTam hatırlamıyorum ama 4 bin küsür biseydi ozaman
Yaklaşık 7-8 ayNe kadar oldu siz çektireli
6000 tl ödedim iki hafta önce çektirdimNe kadar ödediniz
Peki her zaman çekiyorlar mı yoksa istediğimiz zamana randevu alabiliyormuyuz yani adetten sonra kaç gün geçtiği önemli mi6000 tl ödedim iki hafta önce çektirdim
Adetiniz ilk günü arayıp randevu alıyorsunuz bitince çekiyorlar adetinizin yeni bitmiş olması gerekiyor çekilebilmek için ve çok uzun sürmüyor 5 10 dakika içinde çekiyorlarPeki her zaman çekiyorlar mı yoksa istediğimiz zamana randevu alabiliyormuyuz yani adetten sonra kaç gün geçtiği önemli mi