Klomen ovitrelle

İnşallah en kısa zamanda hayırlsıyla olur ikimizinde ben bu ay rahim filmi çektiricem sonrada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum
Ben onu da çektirdim anesteziliydi benimki hiçbir sıkıntı çıkmadı. Doktorun yönlendirdi mi tüp bebek için. Bana doktorum bana 3 ay ver demişti biri gitti geçen ay bu 2. aydayım :) Ağzından daha aşılama veya tüp bebek lafı çıkmadı bizimkinin

Ben onu da çektirdim anesteziliydi benimki hiçbir sıkıntı çıkmadı. Doktorun yönlendirdi mi tüp bebek için. Bana doktorum bana 3 ay ver demişti biri gitti geçen ay bu 2. aydayım :) Ağzından daha aşılama veya tüp bebek lafı çıkmadı bizimkinin
Benim doktorum da söylemedi ama ben bi tüp bebek merkezi buldum eğer bu ayda sonuç alamazsam burdan oraya gitmeyi düşünüyorum arayıp fiyat aldım muayene 5 bin tüp bebek için 80 bin dediler biraz fazla geldi ama yapacak bişey yok

Benim doktorum da söylemedi ama ben bi tüp bebek merkezi buldum eğer bu ayda sonuç alamazsam burdan oraya gitmeyi düşünüyorum arayıp fiyat aldım muayene 5 bin tüp bebek için 80 bin dediler biraz fazla geldi ama yapacak bişey yok
Tüp bebek genel itibariyle fiyatı tuzlu ama duyduyklarım arasında senin fiyat iyi yine canım

Tüp bebek genel itibariyle fiyatı tuzlu ama duyduyklarım arasında senin fiyat iyi yine canım
Evet
Doktorum rahim filmi istedi çektirdim temiz çıktı çok şükür eşimdede bi sorun yok bende ne sadece yumurta tembelliği var bu ay bişey yapmayalım dedi doktor bidadaki ay gel dedi gidene kadar kilo vermeye çalışıyorum evlendikten sonra 1 yıl içinde 14 kilo aldım 55 den 69 a çıktım şimdi 64 üm kilo verip de bi kaç ay beklerim gibi şimdilik tüp bebek için gitmeyi erteliyorum

Peki her zaman çekiyorlar mı yoksa istediğimiz zamana randevu alabiliyormuyuz yani adetten sonra kaç gün geçtiği önemli mi
Adetiniz ilk günü arayıp randevu alıyorsunuz bitince çekiyorlar adetinizin yeni bitmiş olması gerekiyor çekilebilmek için ve çok uzun sürmüyor 5 10 dakika içinde çekiyorlar

X