Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

ee şimdi bu ay napacak yine klomene devam mı?

ee şimdi bu ay napacak yine klomene devam mı?
Canım bilmiyorum ki. Siz eğitimciler matematik hesabı yapar gibi düşünüyosunz. Tedavi altı ayda sürebilir bir yılda tüp bebeğe kadar gidebilir dedi. Tahminimce üçüncü etap klomen verir çatlatma iğnesi aşılama diye gider kanımca. 14 aydır kendiliğinden olur diye bekledik. Üç dört aydır dr a gidiyorum. Bende herşeyi yeni öğreniyorum o yüzden herşeye tam vakıf değilim

inşallaaah çok uzamaz süreçte hemencecik sonuç alırsın.aslında şoyle kaliteli bi yumurta olsa olacak bu iş gibi :))

inşallaaah çok uzamaz süreçte hemencecik sonuç alırsın.aslında şoyle kaliteli bi yumurta olsa olacak bu iş gibi :))
Amin inşallah. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Geçen ay çok umutluydum. Doktor yumurtan gelişmiş çok güzel, rahim duvarı kalınlığı çok güzel sesi. İğne yazdı 36 saat sonra ilişki dedi. Adetimde üç gün gecikti ki normalde hiç gecikmez. Ama sonuç hüsran. Bu ay ise herşey tepe taklak . Artık adeti beklemekten başka yapacak bişey yok

Canim yeni okudum yazdiklarini senin en güzel yapacagin sey incir kürü incir yumurtalari gelistiriyomus bi yap 21 gün bak ibsallah faydasini görürsün cnm eger sendede esindede sorun yoksa bide dogal yöntemleri dene insallah en kisa zamanda güzel sonuc alirsin

Tşk canım ilgin için. Doğru söylüyosun bitkisel yöntemleride denemek lazım soğan kürü yapmıştım geçen sene sonuç alamadım. İncir kürünüde deniyeyim

Tşk canım ilgin için. Doğru söylüyosun bitkisel yöntemleride denemek lazım soğan kürü yapmıştım geçen sene sonuç alamadım. İncir kürünüde deniyeyim
Bende ekim ayinda sogan kürünü uyguladim kasimdada incir kürünü adetlerim düzene girdi hamile kalmadim cünkü iki aydada yumurtlama gününde esimle bi araya gelemedik bi ay ben hastaydim diger ayda o aksilik iste istedikce olmuyorr sanki. Bende yine yarin incir kürüne baslicam yarin adetimin 4. Günü ben günde iki bardak 7 tane kuru inciri ortadan bölüp 2 bucuk su bardagi suda 20dk kaynatip biraz iliyinca iciyodum. Insallah bu ay güzel sonuclar aliriz öpüyorum seni haber ver bak sonra bence adet olunca basla sende

Olur inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize. Kafama takıldı şimdi acaba yumurtlamanın olmadığı ay olabilirmi. Dr bana normal dedi ama acaba moralim bozulmasın diyemi dedi

Olur inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize. Kafama takıldı şimdi acaba yumurtlamanın olmadığı ay olabilirmi. Dr bana normal dedi ama acaba moralim bozulmasın diyemi dedi
Olabiliyor cnm yumurtalik ya cok az büyüyor yada hic büyümüyor bu yüzdende catlamada olmuyor bi kere bendede olmustu. Takma kafana bidahaki aya olur insallah hayirlisi olsunda cnm varsin gec olsun

Olabiliyor cnm yumurtalik ya cok az büyüyor yada hic büyümüyor bu yüzdende catlamada olmuyor bi kere bendede olmustu. Takma kafana bidahaki aya olur insallah hayirlisi olsunda cnm varsin gec olsun
İnşallah canım ya. Zaten beklemekten ve dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok.

Bu ay bnde yaptiracagim takip klomenle birlikte. İnslh hakkımızda hayırlısı olsun adetn üçüncü günü gidecem daha adet olmadım..

C
Bu ay bnde yaptiracagim takip klomenle birlikte. İnslh hakkımızda hayırlısı olsun adetn üçüncü günü gidecem daha adet olmadım..
Hadi hayirlisi cnm insallah ilk seferde positiv sonuc alirsin. Sende ne sorun var yada sorun yokmu bendeki gibi :) ha bide ne kadar zmndir ugrasiyosun merak ettim

C

Hadi hayirlisi cnm insallah ilk seferde positiv sonuc alirsin. Sende ne sorun var yada sorun yokmu bendeki gibi :) ha bide ne kadar zmndir ugrasiyosun merak ettim
Bir sorun yok canm adetlerm duzenli iki kere hamile kaldm düştü onlarda 2 buçuk yılla yakın evliym en başından beri istiyoruz daha kısmet olmadı esimde vardı sorun oda geçti çok şükür . Senin kaç yıl oldu ?

Ayy cnm ya cok üzüldüm gecmis olsun iki düsükten sonra iyice arastirsaydilar sebebini belki kromozomlardan flnsa? Bendede sorun yok iki bucuk yildir evliyim fakat ilk 6-7 ay hapla korundum yaklasik iki yildir istiyoruz hic hamile kalamadim henüc bu ay 3.kez denedim klomeni yine olmadi iki ay sonra rahim filmi cektircem bekliyorum simdi :) insallah hemen olur senin; ha benim üc kere kullandigima bakma cogu kisi ilk seferde hamile kalabiliyor

adet olunca ben de klomene başlıyorum. bugün 21.gündü, progesterona baktırdım sonuç 12.9 .. inşallah döllenmiştir

Bende daha önce iki kere kullandm canm gecen sene bir işe yaramadı bnde 3. Hakkimida kullanıp asilamaya gececegim rahim filmini çektirmeyi düsünuyorm her ihtimale karşı bende bu ay bu klomeni tekrar deneyeym olmazsa rahim filmi arkasinada aşılama inslh

Canım kromozom analizi yapıldı esimede bnada onda bir sorun yok ama rahimde perde olursa düşuk olabiliyorms bunu bugün öğrendim o yüzden rahim filmini hemende cekilebilirim bir adet olayım da kafam çok karışık aslında perde olsa doktor görürdü vajinal ultrason ile diye düşünüyorum ama belki az var yada tek tarafta var bilemiyorum işimi garantiye almalıyım adet olayım belki bu ayda gidebilirim yani film cektirmeye

Ayy insallah cnm bu sefer tutarda asilamaya fln gerek kalmaz insallah. Aynen bende simdi bu ay beklicem bidahaki aya tekrar klomen yine tutmazsa tabi ondan sonra rahim filmi doktorum cok inatci :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…