• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Nunuco

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
743
1.013
113
Klomeni ilk kez bu ay kullandım ve daha sonrasında ayın 15 inde karından ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorumda ayın 30 unu bekleyelim dedi. Tabi ben dayanamadım dün akşam predictor erken gebelik testi yaptım ve kocaman 1 tek çizgi gördüm malesef . Sizce yanılma payı varmıdır ve iğnenin etkisi geçmişmidir ?

Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 1 hafta önce ovitrelle çatlatma iğnesi oldum göğüslerim kocaman oldu şiddetli kasık ve sırt ağrılarım var tabi dayanamadım evde test yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı dayanamıyorum bugün de kan tahlili yaptıracak

Bi yerde okudum canım birinin adeti üç gün sürmüş sonra tahlil yapmış ve hamileymiş Belki yumurta yerlesiyordur:( Allahım tez zamanda evlat nasip etsin Belki önümüzdeki ay olur dua edelim

inşallah. kendim için,çocuk isteyen herkes için hep dua ediyorum Allah biliyor. Adetimin bugün 3.günü. Keşke dediğin gibi bişey olsa keşke

Kızlar pazartesi sabah 7de iğne olcam.doktor salı sabah ilişki dedi. Ben pazartesi akşamı da değerlendirsem ne olur ki? Ya o gün çatlasa kaçırırsam korkuyom...

Back
X