- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
Yazarım canım benim tabi gunun gectimiAallah hayırlısını nasip etsin inşallah seninde güzel haberlerini alırız mutlaka yaz
Yok daha 4 gün var ben erken öğrendim canımYazarım canım benim tabi gunun gectimi
Maşallah kuzum ben ne zaman test yapayım iğne salı günü vuruldumYok daha 4 gün var ben erken öğrendim canım
İgnenin etkisi kişiden kişiye değişiyor ama en garanti 13.14.gün net belli oluyo canım kaset testte çıkmayabilir en iyisi erken test yada kanMaşallah kuzum ben ne zaman test yapayım iğne salı günü vuruldum
Alllah razı olsun canım.benimİgnenin etkisi kişiden kişiye değişiyor ama en garanti 13.14.gün net belli oluyo canım kaset testte çıkmayabilir en iyisi erken test yada kan
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim12 günü geçmeden test bile yapma canım için rahat olsun Allah'a tevekkül et rabbim inşallah yüzünü güldürür
Benim testimi ilaç alırken eşim alıp getirmişti testte erken gebelik testide yazmıyodu o uzunlardan değil küçücük kare bir şeydi o kadar çok ağladım ki şu an hiç ihtimal vermiyorum ama yinede kanı bekliyorum dün saat 3te verdim akşam saat 9da sisteme yansır dediler hala yokTabiki var bazen geç döllenme oluyor benim erken gebelik testinde ilkinde çok silik çıktı ikincisinde çıktı kaset test yaptıysanız onun hcg ölçmesiyle erken testin ölçmesi farklı
Reqlamada 3 gün kaldı dün karnım kasıklarım ağrıdı geçti muhtemelen hasta olucamTabiki var bazen geç döllenme oluyor benim erken gebelik testinde ilkinde çok silik çıktı ikincisinde çıktı kaset test yaptıysanız onun hcg ölçmesiyle erken testin ölçmesi farklı
Öyle düşünme canım benimde aynı oldu regl ağrısı gibi dedim kesin olucam ama bak ne oldu güzel düşün güzel olsun :))Reqlamada 3 gün kaldı dün karnım kasıklarım ağrıdı geçti muhtemelen hasta olucam
Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua edermisinÖyle düşünme canım benimde aynı oldu regl ağrısı gibi dedim kesin olucam ama bak ne oldu güzel düşün güzel olsun :))
Dua edelim bol bol inanıyorum Rabbim nasip edecek bende dün ve bugün 2 test yaptım varla yok arası çok hayalet bi çizgi var belkide yok ben öyle görmek istiyorum bilmiyorum bugün iğne ile beraber 12. Günümdü 14-15. Günüme kadar Allahtan ümid kesilmez inşallah
Amin inşallah canım benim pes etme ama sakın lütfen Allah büyük Rabbim bu duyguyu tatmak isteyen bizlere inşallah nasip ederBugün ignenin 16. Günü ben adet oldum malesef benim olmadı ama rabbim isteyen bu yola giren herkese nasip etsin
Erken gebelik testi aldım o da negatifBenim testimi ilaç alırken eşim alıp getirmişti testte erken gebelik testide yazmıyodu o uzunlardan değil küçücük kare bir şeydi o kadar çok ağladım ki şu an hiç ihtimal vermiyorum ama yinede kanı bekliyorum dün saat 3te verdim akşam saat 9da sisteme yansır dediler hala yok
Amin inşallah canım benim pes etme ama sakın lütfen Allah büyük Rabbim bu duyguyu tatmak isteyen bizlere inşallah nasip eder
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?Merhaba kızlar günlerdir forumda araştırma yapıyorum artık kafayı yemek üzereyim kısaca size anlatayım bana da umut olun ben 14 Kasım da çatlatma iğnesi oldum iki tane 17 mm yumurtam vardı akşamına iğneyi yapmamı söyledi doktorum ve iğne öncesi sonrası birer gün arayla değerlendirmiştik ben dayanamayıp 8.gun test yaptım ve çizgi hemen çıktı muhtemelen HCG hormonu etkisi dedim kafaya takmadım 11.gun tekrar test yaptım çünkü artık sancidan çatlamak uzereydim bu seferde silik hayalet gibi çizgi çıktı bugün iğnenin 13.gunundeyim ve geceleri özellikle sancidan uyku uyuyamıyorum sürekli ıslaklık hissi var her an adet olucam gibi bir ayağım hep tuvalette size testleri de ekliyorum normalde doktorum 30 Kasım'da yani 16.gun test yapmamı söyledi ama ben dayanamayıp yarın sabah 14.gun kan testi vermeyi düşünüyorum sizce gebelik varmidir ilk attigim 8.gun ikinci ise 11.gun resimde belli olmuyor ama elimde var hayalet çizgi resmen yardımcı olursanız sevinirim