Bugün test yaptım negatif çıktı kanda verdim ama sonuç henüz çıkmadıİnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün test yaptım negatif çıktı kanda verdim ama sonuç henüz çıkmadıİnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz
Hayırlı olsun canım beta kaç çıktıEvet canım hamileyim kan verdim :)
Bugün 14. Günüm sanırım adetimi bekleyeceğim test yapmak için bir daha
Dua edelim bol bol inanıyorum Rabbim nasip edecek bende dün ve bugün 2 test yaptım varla yok arası çok hayalet bi çizgi var belkide yok ben öyle görmek istiyorum bilmiyorum bugün iğne ile beraber 12. Günümdü 14-15. Günüme kadar Allahtan ümid kesilmez inşallahBugün test yaptım negatif çıktı kanda verdim ama sonuç henüz çıkmadı
Sürekli negatif görmek insanı çok yoruyor sanki hiç olmayacakmış hissine kapılıyorumDua edelim bol bol inanıyorum Rabbim nasip edecek bende dün ve bugün 2 test yaptım varla yok arası çok hayalet bi çizgi var belkide yok ben öyle görmek istiyorum bilmiyorum bugün iğne ile beraber 12. Günümdü 14-15. Günüme kadar Allahtan ümid kesilmez inşallah
Kendime itiraf edemiyorum hep bi umut diyorum ama bende artık yorulduğumu hissediyorum olmayacak hissine kapılıyorum burda çoğu insanın mucize haberlerini okudukça ama kendime pes etmek yok diyorum sende pes etme Allah büyükSürekli negatif görmek insanı çok yoruyor sanki hiç olmayacakmış hissine kapılıyorum
98 çıktı canımHayırlı olsun canım beta kaç çıktı
Hiç moralimi bozma kuzum hiç ummadığın anda olur benimde ne yalan söyleyeyim ilk aydan umudum yoktu ama Allah nasip etti rabbim herkese nasip etsinKendime itiraf edemiyorum hep bi umut diyorum ama bende artık yorulduğumu hissediyorum olmayacak hissine kapılıyorum burda çoğu insanın mucize haberlerini okudukça ama kendime pes etmek yok diyorum sende pes etme Allah büyük
En garantisi 14.gun oluyor ben 11 de silik gördüm 13 de biraz daha net gördüm sürekli test yapipta moralini bozma canım en önemlisi moralDua edelim bol bol inanıyorum Rabbim nasip edecek bende dün ve bugün 2 test yaptım varla yok arası çok hayalet bi çizgi var belkide yok ben öyle görmek istiyorum bilmiyorum bugün iğne ile beraber 12. Günümdü 14-15. Günüme kadar Allahtan ümid kesilmez inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim bende buna inanıyorum gerçekten herşey moral bende ilk ay yumurtam bile büyümedi ikinci ay hiç umursamadım öyle büyüdü yumurtam da iğne oldum bakalım işte pazartesi salıyı bekleyeceğimHiç moralimi bozma kuzum hiç ummadığın anda olur benimde ne yalan söyleyeyim ilk aydan umudum yoktu ama Allah nasip etti rabbim herkese nasip etsin
Kuzum sende sorun varmiydi ne kullandinizEvet canım hamileyim kan verdim :)
Sizin idrardadamı pozitif çıkmıştı benim negatif çıktı ama kanda pozitif görme ihtimalim varmıdır sizce sonuç hala sisteme düşmedi98 çıktı canım
12 günü geçmeden test bile yapma canım için rahat olsun Allah'a tevekkül et rabbim inşallah yüzünü güldürürAmin inşallah teşekkür ederim bende buna inanıyorum gerçekten herşey moral bende ilk ay yumurtam bile büyümedi ikinci ay hiç umursamadım öyle büyüdü yumurtam da iğne oldum bakalım işte pazartesi salıyı bekleyeceğim
Tabiki var bazen geç döllenme oluyor benim erken gebelik testinde ilkinde çok silik çıktı ikincisinde çıktı kaset test yaptıysanız onun hcg ölçmesiyle erken testin ölçmesi farklıSizin idrardadamı pozitif çıkmıştı benim negatif çıktı ama kanda pozitif görme ihtimalim varmıdır sizce sonuç hala sisteme düşmedi
Bende ne sorunu var bilmiyorum canım 14 aylık evliyim hiç korunmadim çocuğum olmadı ilk eşim gitti doktora çok şükür onda hiç sıkıntı çıkmadı sonra ben gittim hormonlarım her şey normal çıktı adetin beşinci günü klomene başladım sonra iğne vuruldum Allah tarafından bu ay hamile kaldım sorunu inan bende anlamadımKuzum sende sorun varmiydi ne kullandiniz
Ne tatlı konuştun bende iğne vuruldum salı günü çoğul gebelikte oluyormuş sizde varmı öyle birşeyBende ne sorunu var bilmiyorum canım 14 aylık evliyim hiç korunmadim çocuğum olmadı ilk eşim gitti doktora çok şükür onda hiç sıkıntı çıkmadı sonra ben gittim hormonlarım her şey normal çıktı adetin beşinci günü klomene başladım sonra iğne vuruldum Allah tarafından bu ay hamile kaldım sorunu inan bende anlamadım
Yumurtanın oluşmasına bağlı kuzum bende dört tane oluştu üç tane büyüdü gelişti ama doktor banada ikiz gebelik olabilir dedi bakalım 10 gün sonra çağırdı ozaman belli olucak sana öyle bı şey dedi miNe tatlı konuştun bende iğne vuruldum salı günü çoğul gebelikte oluyormuş sizde varmı öyle birşey
Kuzum ben hiç bilmiyordum bana hiç bikgi vermedi buradaki arkadaşlardan duydum açıklama yapmadı hiçYumurtanın oluşmasına bağlı kuzum bende dört tane oluştu üç tane büyüdü gelişti ama doktor banada ikiz gebelik olabilir dedi bakalım 10 gün sonra çağırdı ozaman belli olucak sana öyle bı şey dedi mi
Aaa çok saçma doktor bana kaç tane yumurtam olduğunu büyüklüğünü hepsini söyledi genelde klomen çok yumurta oluşturuyormuş gebelik olursa oluyormuş olmazsa kiste dönüşüyor diye duydum ama hepsi tıp dilinde rabbim istediği zaman ne isterse o oluyor kuzumKuzum ben hiç bilmiyordum bana hiç bikgi vermedi buradaki arkadaşlardan duydum açıklama yapmadı hiç
Haklısın birtanem sende nasıl nolacak baklmAaa çok saçma doktor bana kaç tane yumurtam olduğunu büyüklüğünü hepsini söyledi genelde klomen çok yumurta oluşturuyormuş gebelik olursa oluyormuş olmazsa kiste dönüşüyor diye duydum ama hepsi tıp dilinde rabbim istediği zaman ne isterse o oluyor kuzum
Aallah hayırlısını nasip etsin inşallah seninde güzel haberlerini alırız mutlaka yazHaklısın birtanem sende nasıl nolacak baklm