Klomen+ ovitrelle 12. Gün

Bugün 14. Günüm sanırım adetimi bekleyeceğim test yapmak için bir daha
Bugün test yaptım negatif çıktı kanda verdim ama sonuç henüz çıkmadı
Dua edelim bol bol inanıyorum Rabbim nasip edecek bende dün ve bugün 2 test yaptım varla yok arası çok hayalet bi çizgi var belkide yok ben öyle görmek istiyorum bilmiyorum bugün iğne ile beraber 12. Günümdü 14-15. Günüme kadar Allahtan ümid kesilmez inşallah

Sürekli negatif görmek insanı çok yoruyor sanki hiç olmayacakmış hissine kapılıyorum

Sürekli negatif görmek insanı çok yoruyor sanki hiç olmayacakmış hissine kapılıyorum
Kendime itiraf edemiyorum hep bi umut diyorum ama bende artık yorulduğumu hissediyorum olmayacak hissine kapılıyorum burda çoğu insanın mucize haberlerini okudukça ama kendime pes etmek yok diyorum sende pes etme Allah büyük

Hiç moralimi bozma kuzum hiç ummadığın anda olur benimde ne yalan söyleyeyim ilk aydan umudum yoktu ama Allah nasip etti rabbim herkese nasip etsin

En garantisi 14.gun oluyor ben 11 de silik gördüm 13 de biraz daha net gördüm sürekli test yapipta moralini bozma canım en önemlisi moral

Hiç moralimi bozma kuzum hiç ummadığın anda olur benimde ne yalan söyleyeyim ilk aydan umudum yoktu ama Allah nasip etti rabbim herkese nasip etsin
Amin inşallah teşekkür ederim bende buna inanıyorum gerçekten herşey moral bende ilk ay yumurtam bile büyümedi ikinci ay hiç umursamadım öyle büyüdü yumurtam da iğne oldum bakalım işte pazartesi salıyı bekleyeceğim

12 günü geçmeden test bile yapma canım için rahat olsun Allah'a tevekkül et rabbim inşallah yüzünü güldürür

Sizin idrardadamı pozitif çıkmıştı benim negatif çıktı ama kanda pozitif görme ihtimalim varmıdır sizce sonuç hala sisteme düşmedi
Tabiki var bazen geç döllenme oluyor benim erken gebelik testinde ilkinde çok silik çıktı ikincisinde çıktı kaset test yaptıysanız onun hcg ölçmesiyle erken testin ölçmesi farklı

Kuzum sende sorun varmiydi ne kullandiniz
Bende ne sorunu var bilmiyorum canım 14 aylık evliyim hiç korunmadim çocuğum olmadı ilk eşim gitti doktora çok şükür onda hiç sıkıntı çıkmadı sonra ben gittim hormonlarım her şey normal çıktı adetin beşinci günü klomene başladım sonra iğne vuruldum Allah tarafından bu ay hamile kaldım sorunu inan bende anlamadım

Ne tatlı konuştun bende iğne vuruldum salı günü çoğul gebelikte oluyormuş sizde varmı öyle birşey

Ne tatlı konuştun bende iğne vuruldum salı günü çoğul gebelikte oluyormuş sizde varmı öyle birşey
Yumurtanın oluşmasına bağlı kuzum bende dört tane oluştu üç tane büyüdü gelişti ama doktor banada ikiz gebelik olabilir dedi bakalım 10 gün sonra çağırdı ozaman belli olucak sana öyle bı şey dedi mi

Kuzum ben hiç bilmiyordum bana hiç bikgi vermedi buradaki arkadaşlardan duydum açıklama yapmadı hiç

Kuzum ben hiç bilmiyordum bana hiç bikgi vermedi buradaki arkadaşlardan duydum açıklama yapmadı hiç
Aaa çok saçma doktor bana kaç tane yumurtam olduğunu büyüklüğünü hepsini söyledi genelde klomen çok yumurta oluşturuyormuş gebelik olursa oluyormuş olmazsa kiste dönüşüyor diye duydum ama hepsi tıp dilinde rabbim istediği zaman ne isterse o oluyor kuzum

Haklısın birtanem sende nasıl nolacak baklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…