Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnm de ilk deneme. Igne carsamba oldum cumartesiye kadar kasık agrim azalarak devam etti.idrar yaparken de sızı oluyordu bi agrlik vardi düşecek zannediyordum.sonra goguslerime arada bir bıçak batiyordu sanki.adet öncesi olurdu zaten.. Hic sismezdi hala şiş degil gerçi...saat başı tuvalete gidiyorum çok acikmaya başladım.adet öncesi genel şişlik olur ya karında falan o yok. Yorgunluk var 1 merdiven çıksam kalıyorum öyle..bi de kasık bolgem birkaç gundur sıcak ve yanma hissi var canim
Senin belirtilerin var canım bende o yok belim arada bir ağrır kasıklarım arada bir gaz var karnımda şişlik var

Senin belirtilerin var canım bende o yok belim arada bir ağrır kasıklarım arada bir gaz var karnımda şişlik var
Hiç belli olmaz canm ovu testini koyu gormeseydim gebelik testini oylesine yapacaktim..kasik bel ağrısı yorgunluk oldu en çok onu da havalara is hayatına strese bağladım..ama bak pembis cikti..ümidini kesme.daha vakit var

Hiç belli olmaz canm ovu testini koyu gormeseydim gebelik testini oylesine yapacaktim..kasik bel ağrısı yorgunluk oldu en çok onu da havalara is hayatına strese bağladım..ama bak pembis cikti..ümidini kesme.daha vakit var
Evde ovu var ama gebelik yok olmadı bende deneyeyim bi inşallah canım ya hayırlısıyla bu ay umudum var oluck diye inanoyprum

Ne zaman başladı canım kaık bel ağrısı ve yorgunluk

Igneden sonra sadece 32.saatte oldu.sonrasında yapmadik.yumurta büyüklüğü 22 mm olunca hemen çatlar dedim zaten.Bi öncesi bi sonrası..artık hangisi tuttuysa☺ dr da her gun yapmayın demsti zaten
Bana net kaç mm olduğunu söylemedi sadece ikisininde gelişimi çok iyi dedi ığne veriyorum dedi ilişki günü verdi sadece. Rabbim inşallah bu sefer hayırlısı ile nasib eder.

Çok sevindim allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah. Darısı başımıza benim daha 8gün var bata geçmiyor günler sanki

Sabah gebelik testi yaptim kızlar iğnenin 10.günü gri çizgi bile yoktu bugün 14. Gun pembe ☺muhtemelen adete 1,5 -2 gun kaldi.. klomen işe yaradı çok şükür tabi önemli olan kan sonucu. ..
hayirli olsun dua edin biz isteyenler icinde benimde bugun 5.gunum ve 2gundur sol kasigimdan kalcama baldirima vuran agrim var sizdede oldumu
igneden 15 ve 36 saat sonra oldu ins.tutmustur ust uste olmasi ins. sperm kalitesini etkilememistir

hayirli olsun dua edin biz isteyenler icinde benimde bugun 5.gunum ve 2gundur sol kasigimdan kalcama baldirima vuran agrim var sizdede oldumu
igneden 15 ve 36 saat sonra oldu ins.tutmustur ust uste olmasi ins. sperm kalitesini etkilememistir
Benim de tam 7. Günüm canım sadece sol kasığımda bıçakla kesmişler gibi bi ağrı varbacağıma ve sol bel tarafıma vuruyo göğüs felan hiç bişi yok sanıyorum tutmadı

Canm igneden sonra 4 gun agrim oldu sonra gecti..ara ara batmalar hep oldu zaten..2 yumurtam da soldaydi o taraftan daha çok oldu.inşallah senin de tutmuştur.benm 32.saat ilişki olmustu

Ilk gebelik düşük oldu benm onda gogus ağrısı ve fazla akinti vardı. Şimdi yok mesela ..aşırı belirti aramayın. Oyke diyenlere inanmazdım ama haklilarmis ☺

İğne gününden sayarsam 14.gün yumurtlama gününden sayarsam 12.gün degerim tam 130.0 çıktı kızlar ☺allah hepimizin yuzunu guldursun insallah..darisi başınıza

İğneyi yaptırdıgın günü 1. Gün olarakmı sayıyorsun yoksa o günü hiç almıyomusun eğer iğne günü 1. Günse bu pazar test yaparım bende dayanamayıp 13. Gün oluyor :emir_bebek:

İğne gününden sayarsam 14.gün yumurtlama gününden sayarsam 12.gün degerim tam 130.0 çıktı kızlar ☺allah hepimizin yuzunu guldursun insallah..darisi başınıza
hayirli olsun rabbim kucaginizada almayi nasip etsin bizlerede dua edin. iliski igneden sonraki hangi saatlerde oldu acaba benimde bugun igne sonrasi 5.gun bitti ondan sordum

Canm igneden sonra 4 gun agrim oldu sonra gecti..ara ara batmalar hep oldu zaten..2 yumurtam da soldaydi o taraftan daha çok oldu.inşallah senin de tutmuştur.benm 32.saat ilişki olmustu
simdi farkettim tek 32.saatte iliski dediginizi
benimde igne sonrasi 15. ve 36 saatlerde oldu igne vuruldugum aksamda oldu ins sperm kalitesini dusurmemistir

Elen123 Elen123 S Sbha Huysuzd Huysuzd blackbird87 blackbird87 kızlar selam. bi süredir giremedim.. bugün 28. gün regl bekliyorum ağrım çok. hiç test yapmadım o yüzden yine olmadı :KK43: .. sizde var mı gelişme?
sevgiler..

Benim 3-4 gün önce başım ağrımaya başladı, adet olacağımın ilk belirtisi. Sonra hafif kahverengi kanamalar başladı ve bugün bingo adet oldum. Bakalım bir yanım bırak diyor bir yanım devam diyor. Çok strese girdim bu ay çünkü. Eşimde öyle.. hayırlısı inşalllah artık pek ümidim de kalmadı sanki. Kendimi ibadete verdim kafayı yiycem yoksa

Doktoruma söyledim adetli görüşelim demiş, bende direk klomene devam der diye düşünmüştüm aslında. Bilemedim eşim de pek beğenmemiş dru şeytan değiştir diyor. Kafalar karışık:KK53:

Benim 3-4 gün önce başım ağrımaya başladı, adet olacağımın ilk belirtisi. Sonra hafif kahverengi kanamalar başladı ve bugün bingo adet oldum. Bakalım bir yanım bırak diyor bir yanım devam diyor. Çok strese girdim bu ay çünkü. Eşimde öyle.. hayırlısı inşalllah artık pek ümidim de kalmadı sanki. Kendimi ibadete verdim kafayı yiycem yoksa
üzülme canım.. bende bıraktım artık..

Kızlar benim bat 20 ekim bu ay ilk kez klomen kullanıyorum tüm testleri yaptırdık bir sorun çıkmadı doktor klomen tedavisine başlattı bu ay olmazsa iğne tedavisine baslanilacakmis ne kadar zormus beklemek

Back