Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah gebelik testi yaptim kızlar iğnenin 10.günü gri çizgi bile yoktu bugün 14. Gun pembe ☺muhtemelen adete 1,5 -2 gun kaldi.. klomen işe yaradı çok şükür tabi önemli olan kan sonucu. ..

Eklentiler

• 20180918_063801-1.jpg
    20180918_063801-1.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 44
Sabah gebelik testi yaptim kızlar iğnenin 10.günü gri çizgi bile yoktu bugün 14. Gun pembe ☺muhtemelen adete 1,5 -2 gun kaldi.. klomen işe yaradı çok şükür tabi önemli olan kan sonucu. ..
Ay canım bu sayfaya daha yeni bakıyordum ama haberini görünce gerçekten çok mutlu oldum :) inşallah kan da güzel sonuçlar alır ve güzel bir hamilelik geçirirsin. Inşallah bizse bu mutluluğu yaşarız ben daha dün ığne vuruldum.

Ayy canım hadi inşallah daha güzel haberler nasıl güzel görünüyo çizgi

yvz13 yvz13 canm ben iğnenin 10.gibi gebelk testi yaptim tertemizdi. Aynı gün lh yaptim o da aşırı silikti yok gibiydi.dün gece evde gebelik testi yok diye lh yapım dedim c ye yakın koyulukta çıktı pik gibi degil ama. su icmistim aşırı tuvalet ihtiycam yoktu..dün 12. Gündü..belki de hamileyim ama degilsem de adete 2-3 gun kala lh niye artar silikkken koyulasr

Canım ya yeniden yumurtlama ya gebelik bence

14. Ve 15. Gün pikti.. carsamba ve persembe.. üst üste ilişki oldu.bugün 17. Günüm.. bat sanırım 27 eylül gibi.. heray pik oluyor ilişki de.. ama denk gelmiyor.. bu ay ne olur bilmem umut hep var ama heveslenmiyorum..

İnşallah bu ay olur kuzum
Bayagıdır giremedim
Test yapma vaktin geldimi?

Ay canım bu sayfaya daha yeni bakıyordum ama haberini görünce gerçekten çok mutlu oldum :) inşallah kan da güzel sonuçlar alır ve güzel bir hamilelik geçirirsin. Inşallah bizse bu mutluluğu yaşarız ben daha dün ığne vuruldum.
Sağol canm ..igneden sonra zaman nasil geçecek diye düşünürken 14 gun geçmiş bile bak.stres yapma..allah en güzel şekilde sana da yasatsin inşallah. ben iğnenin 32.saati ilişki yasadim ve onceki gunu....sen de iyi degerlendr

Kizlar bende klomen+çatlatma oldm bugun 3.gunu ignenin ama oyle asiri bi agrim olmadi hafif batma falan oldu daha catlamamsmidir yada catladi farketmedim mi? Herkeste catlama agrisi oluyor mu acaba

Sağol canm ..igneden sonra zaman nasil geçecek diye düşünürken 14 gun geçmiş bile bak.stres yapma..allah en güzel şekilde sana da yasatsin inşallah. ben iğnenin 32.saati ilişki yasadim ve onceki gunu....sen de iyi degerlendr
Bende iğneden önceki gün oldu dün ığne oldum bugün olucak yarın da olması gerekiyor mu yoksa gün aşırı mi olmalı

Bende iğneden önceki gün oldu dün ığne oldum bugün olucak yarın da olması gerekiyor mu yoksa gün aşırı mi olmalı
Igneden sonra sadece 32.saatte oldu.sonrasında yapmadik.yumurta büyüklüğü 22 mm olunca hemen çatlar dedim zaten.Bi öncesi bi sonrası..artık hangisi tuttuysa☺ dr da her gun yapmayın demsti zaten

Çok sağol canım belirtilerin ne oldu ne zaman başladı benim ilk ayım klomen ve çatlatmada
Bnm de ilk deneme. Igne carsamba oldum cumartesiye kadar kasık agrim azalarak devam etti.idrar yaparken de sızı oluyordu bi agrlik vardi düşecek zannediyordum.sonra goguslerime arada bir bıçak batiyordu sanki.adet öncesi olurdu zaten.. Hic sismezdi hala şiş degil gerçi...saat başı tuvalete gidiyorum çok acikmaya başladım.adet öncesi genel şişlik olur ya karında falan o yok. Yorgunluk var 1 merdiven çıksam kalıyorum öyle..bi de kasık bolgem birkaç gundur sıcak ve yanma hissi var canim

Back