Bu şekilde öğrenen çok dilerim mutlu haberdir :)Alttaki dün gecenin ustteki bugun oglen yaptigim koyulasma var dimi..ovu testi bu.adete 1 2 ya da 3 kaldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu şekilde öğrenen çok dilerim mutlu haberdir :)Alttaki dün gecenin ustteki bugun oglen yaptigim koyulasma var dimi..ovu testi bu.adete 1 2 ya da 3 kaldi.
Hayırlısı olsun..çok umitlenmek de istemiyorum.şunun şurasında sabaha ne kaldı ☺ hayırlısı diyoruz ama.gonlumuzden hep çift çizgi görmek geçiyor isteBu şekilde öğrenen çok dilerim mutlu haberdir :)
Ay canım bu sayfaya daha yeni bakıyordum ama haberini görünce gerçekten çok mutlu oldum :) inşallah kan da güzel sonuçlar alır ve güzel bir hamilelik geçirirsin. Inşallah bizse bu mutluluğu yaşarız ben daha dün ığne vuruldum.Sabah gebelik testi yaptim kızlar iğnenin 10.günü gri çizgi bile yoktu bugün 14. Gun pembe ☺muhtemelen adete 1,5 -2 gun kaldi.. klomen işe yaradı çok şükür tabi önemli olan kan sonucu. ..
Ayy canım hadi inşallah daha güzel haberler nasıl güzel görünüyo çizgiSabah gebelik testi yaptim kızlar iğnenin 10.günü gri çizgi bile yoktu bugün 14. Gun pembe ☺muhtemelen adete 1,5 -2 gun kaldi.. klomen işe yaradı çok şükür tabi önemli olan kan sonucu. ..
yvz13 canm ben iğnenin 10.gibi gebelk testi yaptim tertemizdi. Aynı gün lh yaptim o da aşırı silikti yok gibiydi.dün gece evde gebelik testi yok diye lh yapım dedim c ye yakın koyulukta çıktı pik gibi degil ama. su icmistim aşırı tuvalet ihtiycam yoktu..dün 12. Gündü..belki de hamileyim ama degilsem de adete 2-3 gun kala lh niye artar silikkken koyulasr
14. Ve 15. Gün pikti.. carsamba ve persembe.. üst üste ilişki oldu.bugün 17. Günüm.. bat sanırım 27 eylül gibi.. heray pik oluyor ilişki de.. ama denk gelmiyor.. bu ay ne olur bilmem umut hep var ama heveslenmiyorum..
Bak canm bu da sabah yaptigim gebelik testi.demek ki ovu testi bende ise yaradiCanım ya yeniden yumurtlama ya gebelik bence
bugün 20. günüm toplam.. yumurtlamadan 4-5 gün filan geçti.. inşallah olur yaa...İnşallah bu ay olur kuzum
Bayagıdır giremedim
Test yapma vaktin geldimi?
tebrik ederim.. allah yüzünü güldürdü...darısı bize.Sabah gebelik testi yaptim kızlar iğnenin 10.günü gri çizgi bile yoktu bugün 14. Gun pembe ☺muhtemelen adete 1,5 -2 gun kaldi.. klomen işe yaradı çok şükür tabi önemli olan kan sonucu. ..
Bak canm bu da sabah yaptigim gebelik testi.demek ki ovu testi bende ise yaradi
Inşallah canim ya allah hepimize bu mutluluğu yasatsin..Dua edecem size ☺Ayy canım hadi inşallah daha güzel haberler nasıl güzel görünüyo çizgi
Çok sağol canım belirtilerin ne oldu ne zaman başladı benim ilk ayım klomen ve çatlatmadaInşallah canim ya allah hepimize bu mutluluğu yasatsin..Dua edecem size ☺
Sağol canm.Inşallah isteyen herkes bu pembis çizgiyi gorsun sağlıklı gebelik gecirsin sağlıklı hayırlı bebesi olsun inşallah amin ☺tebrik ederim.. allah yüzünü güldürdü...darısı bize.
Sağol canm kan sonucunu gormeden aşırı sevnmek istemiyorum ..yine de çok hoş bi duygu ☺Gebelikmiş :) hadi hayırlı olsun :))
Sağol canm ..igneden sonra zaman nasil geçecek diye düşünürken 14 gun geçmiş bile bak.stres yapma..allah en güzel şekilde sana da yasatsin inşallah. ben iğnenin 32.saati ilişki yasadim ve onceki gunu....sen de iyi degerlendrAy canım bu sayfaya daha yeni bakıyordum ama haberini görünce gerçekten çok mutlu oldum :) inşallah kan da güzel sonuçlar alır ve güzel bir hamilelik geçirirsin. Inşallah bizse bu mutluluğu yaşarız ben daha dün ığne vuruldum.
Bende iğneden önceki gün oldu dün ığne oldum bugün olucak yarın da olması gerekiyor mu yoksa gün aşırı mi olmalıSağol canm ..igneden sonra zaman nasil geçecek diye düşünürken 14 gun geçmiş bile bak.stres yapma..allah en güzel şekilde sana da yasatsin inşallah. ben iğnenin 32.saati ilişki yasadim ve onceki gunu....sen de iyi degerlendr
Igneden sonra sadece 32.saatte oldu.sonrasında yapmadik.yumurta büyüklüğü 22 mm olunca hemen çatlar dedim zaten.Bi öncesi bi sonrası..artık hangisi tuttuysa☺ dr da her gun yapmayın demsti zatenBende iğneden önceki gün oldu dün ığne oldum bugün olucak yarın da olması gerekiyor mu yoksa gün aşırı mi olmalı
Bnm de ilk deneme. Igne carsamba oldum cumartesiye kadar kasık agrim azalarak devam etti.idrar yaparken de sızı oluyordu bi agrlik vardi düşecek zannediyordum.sonra goguslerime arada bir bıçak batiyordu sanki.adet öncesi olurdu zaten.. Hic sismezdi hala şiş degil gerçi...saat başı tuvalete gidiyorum çok acikmaya başladım.adet öncesi genel şişlik olur ya karında falan o yok. Yorgunluk var 1 merdiven çıksam kalıyorum öyle..bi de kasık bolgem birkaç gundur sıcak ve yanma hissi var canimÇok sağol canım belirtilerin ne oldu ne zaman başladı benim ilk ayım klomen ve çatlatmada