- 31 Temmuz 2017
- 1.189
- 1.036
- 133
olacağı varsa muhakkak olacak ama kaderde yoksa hersey beyhude.. biz korunmayalım allaha bırakalım... nasip.. bol şans dilerim irtibatta olalım : )
Tamam canım haberleşiriz yine :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olacağı varsa muhakkak olacak ama kaderde yoksa hersey beyhude.. biz korunmayalım allaha bırakalım... nasip.. bol şans dilerim irtibatta olalım : )
çok şiddetli bir sancı ve değişik bir yoğunlukta regl oldum.. cumartesi sabahı tam bir felaketti sancı anlamında.. hala devam ediyor.. bu klomen sanırım alt üst etti.. cuma başladı reglm bugün 4. günüm.. birdaha ilaç kullanmayacam.. bıraktım..Canım naptın varmı değişiklik?
çok şiddetli bir sancı ve değişik bir yoğunlukta regl oldum.. cumartesi sabahı tam bir felaketti sancı anlamında.. hala devam ediyor.. bu klomen sanırım alt üst etti.. cuma başladı reglm bugün 4. günüm.. birdaha ilaç kullanmayacam.. bıraktım..
hayırlısı olsun canım..eşimde sorun yok biz kendi tercihimizde bir özel hastane de sperm testi yaptırmıştık.. klomen 2 ayda beni hem umutlandırdı hem de çok üzdü.. bıraktım artık.. hiç bişey kullanmıcam..Bende çok yoğun adet oldum, doktora da sordum normal biz yumurtalıkları aktive ediyoruz vs gibi bi cevap verdi. Ben bu ayda deniycem sonra bırakıcam. Rahim filmi-sperm testi yaptırıp seneye tüp bebek . İnşallah rabbim aratmaz bunaltmaz kolaylıkla nasip eder hepimize
Biz yaptırmadık, daha önce 2 kez hamile kaldım diye biraz rahat sanırım eşim. Hayırlısı olsun inşallah çok beklemeyizhayırlısı olsun canım..eşimde sorun yok biz kendi tercihimizde bir özel hastane de sperm testi yaptırmıştık.. klomen 2 ayda beni hem umutlandırdı hem de çok üzdü.. bıraktım artık.. hiç bişey kullanmıcam..
geçmiş olsun..Kızlar yardımınıza ihtiyacım var . Bu ay bende klomen yumurta çatlatma tedavisine başlayacağım inşallah. Ama bu tedavi öyle rast gele herkese yapılıyormu acaba ? Yani hangi değerleriniz düşük yada yüksektiki doktorunuz böyle bir tedavi önerdi sizlere? Benim FSH ım yüksek sadece 10 değerim. Bizde asıl sıkıntı eşimde ileri hızlı hareket oranı düşük biraz acaba faydası olurmuki ?
soğan kürü eğer prolaktin değeriniz sorunlu ise etkiliyor.. süt yapan yiyeceklerden uzak durun bence.. adaçayı faydalı olabilir belki bi araştırın derim..Kızlar progesteron sonucuma şimdi internetten kendim baktım 13.29. Adetimin 21.günündeyim bende TSH da yüksekti 5-6 lardaydı. Oda düşmüş çok şükür 3.50 . Henüz istediğim kıvama gelmemiş ama olsun. Bu arada TSH için ilaç yazmadı bana doktorun biri sinir oldum zaten . Ben kendim dereotu kullanıyorum saraçoğlunun programında duydum demekki etki etmiş. Minik minik kistlerim varmış oda muhtemelen bu ayki kullandığım çörekotu bal tarçın küründen dolayı.Çok önemsemedi doktor kistleri.BetaHCG yede baktırdım gitmişken oda 2.3 çıkmış yani olmadı bu ayda. Artık gelecek ay yumurta takibi yaptıracağım inşallah klomen tedavisine başlayacağım. İple çekiyorum adetimin 3.gününü :). Bişey sorcam size ben ya bu kistlerin gitmesini istiyorum bir an önce tedaviye başlamadan, acaba bugün hemen soğan kürüne başlasam birşey Olurmu?
Birde kızlar eşinde hareketli sperm sayısı azlığı sıkıntısı olup klomen çatlatma iğnesi tedavisinden olumlu sonuç alan varmı acaba ?
benim çene altı boyun tarafımda bi iki çıktı.. acıyordu : (Mrb kızlar klomen kullanıp yüzünde alnında sivilce çıkan oldumu kızlar?
Bende de cıktı yanağımda kocaman.benim çene altı boyun tarafımda bi iki çıktı.. acıyordu : (
Prolaktin değerim normal benim.soğan kürü eğer prolaktin değeriniz sorunlu ise etkiliyor.. süt yapan yiyeceklerden uzak durun bence.. adaçayı faydalı olabilir belki bi araştırın derim..
Bana günde 3 verdi. Bu ay ilk kez klomen kullanıyorum. Kocaman 3 tane yumurtamın olduğunu söyledi doktor. Gün vermedi, istedğiniz zaman deneyin rahat olun dedi. Beklemedeyiz ☺Bende de cıktı yanağımda kocaman.
Kızlar sizlere doz olarak ne verdi doktorlar? Bana simdi sabah akşam 2 ser verdi. Fazla değil mi?
Bana gunde 2 den 4 e çıkardı yuzumdeki sivilce adedi giderek artıyor. Daha 2 günüm var ilacimin bitmesine. Bide Bazen baş dönmesi oluyor siz de var mi?Bana günde 3 verdi. Bu ay ilk kez klomen kullanıyorum. Kocaman 3 tane yumurtamın olduğunu söyledi doktor. Gün vermedi, istedğiniz zaman deneyin rahat olun dedi. Beklemedeyiz ☺
Ben klomeni ilk kullandığım ay dozu fazla geldi yumurtam da kistleşti zaten alnım küçük sivilciler çıktı kollarım bacaklarımda da alerji gibi çok küçğk küçük sivilce gibi birşeyler çıktı. İlacı bıraktım kollarım bacaklarımda ki alerjik durum geçti ama alnımdaki sivilceler geçmedi devam ediyor. Doktor bazı kişilerde böyle alerjik reaksiyon olabilir dedi de benim yaşadıklarımı yaşayan var mı merak ettim canımbenim çene altı boyun tarafımda bi iki çıktı.. acıyordu : (
Sabah akşam 2 çok gibi geldi ama yumurtan çok mu yavaş gelişiykr acaba doktor bilir. Benim ilk ay doktor sabah akşaö 1 tane dedi. Benim yumurtam zaten erke büyüyüp çatlıyor günde 2 tane klomen fazla geldi yumurtam kistleşti. Sonraki ay doktor günde 1 tane iç dedi.Bende de cıktı yanağımda kocaman.
Kızlar sizlere doz olarak ne verdi doktorlar? Bana simdi sabah akşam 2 ser verdi. Fazla değil mi?