Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gün üst üste oldu bata kaç var ?
14. Ve 15. Gün pikti.. carsamba ve persembe.. üst üste ilişki oldu.bugün 17. Günüm.. bat sanırım 27 eylül gibi.. heray pik oluyor ilişki de.. ama denk gelmiyor.. bu ay ne olur bilmem umut hep var ama heveslenmiyorum..

C cicecik Bu ates ölçme işini bi ben anlamıyorum sanırım nasıl yapılıyor acaba. Birde 2 gündür benimde kasıklarımda agrı var dahada cok var reglime iğnenin etkisi olabilir mi acaba.
Şöyle; ben regl günüm yada ertesi gün ölçüyorum dijital ateş ölçer ile dil altından. Benim ateşim 35.8 35.9 gibi çıkıyor.. sonra bu yumurtlamaya kadar böyle bu arada devam ediyor. Ovulasyon ile pik oluyor o gün ve sabahı da aynı derece çıkıyor. Yumurtlsmanın bittiği sabah bi parcacık yükseliyor 36,3 gibi.. her sabah uyanır uyanmaz hareket etmeden kalkmadan ölçüyorum.. baş ucumda kitabım ve ateş ölçerim var :)

Şöyle; ben regl günüm yada ertesi gün ölçüyorum dijital ateş ölçer ile dil altından. Benim ateşim 35.8 35.9 gibi çıkıyor.. sonra bu yumurtlamaya kadar böyle bu arada devam ediyor. Ovulasyon ile pik oluyor o gün ve sabahı da aynı derece çıkıyor. Yumurtlsmanın bittiği sabah bi parcacık yükseliyor 36,3 gibi.. her sabah uyanır uyanmaz hareket etmeden kalkmadan ölçüyorum.. baş ucumda kitabım ve ateş ölçerim var :)
Yumurtlamam sanırım persembe -cuma oldu. 15. Günüm.. o gün ve öncesi pik olmuştu. Bugün 17. Günüm ateşim yükselmişti Elen123 Elen123

Bendede gögüslerde bişey yok sadece kasıklarımda rahatsızlık hissi var agrı gibi ama değişik arada sol kasıgım batıyor yürürken bende 11inde oldum iğnemi sanki günle geçmiyor şuan
Akıntım da çok fazla benim bilmiyorumya aerık

Kızlar bu kasık ağrısı sık tuvalete çıkma isteği gidiyorum ama yok bel ağrısı ve akıntı norml mi iğneden sonra sizde de oldu mu

İğneden 36 saat sonra çatladığını düşünürsek tam yumurtlama dönemindesin etkisi sürüyor olmalı. Birde havalar serinledi ayakları kollamak lazım hemen üşütüyoruz çok hassas..
Aynen canım sorma valla parkede bile kışlık terliklerle gezmeye başladım bide ben galiba erken yumurtladım büyümüş bile yumurta çatlatalım dedi normalde kullandığım takvimde yumurtlama günüm 13 üydü

Aynen canım sorma valla parkede bile kışlık terliklerle gezmeye başladım bide ben galiba erken yumurtladım büyümüş bile yumurta çatlatalım dedi normalde kullandığım takvimde yumurtlama günüm 13 üydü
13 ü persembemiydi? Ay benimde o gündü sanırım.. carsamba persembe çok ağrım oldu.. eğer gebelik olursa günlerimiz aynı :anneadayı:

Aynen canım yok 13 üncü gün yumurtaladık galiba benim 12 si yumurtam olmuş hemen çatlattı o gün evet perşembe
Hmm benim 13. Gün ovulasyon silikti 14 -15 pik oldu o da carsamba-persembeye denk geliyor.. tabi öyle sanıyorum..

Bakayım bu ay gebelik olmazsa bende ates ölçme yöntemine geçicem birde soğan kürü var aklımda çünkü doktorum büyük ihtimal vermicek bir dahaki aya tedavi

yvz13 yvz13 canm ben iğnenin 10.gibi gebelk testi yaptim tertemizdi. Aynı gün lh yaptim o da aşırı silikti yok gibiydi.dün gece evde gebelik testi yok diye lh yapım dedim c ye yakın koyulukta çıktı pik gibi degil ama. su icmistim aşırı tuvalet ihtiycam yoktu..dün 12. Gündü..belki de hamileyim ama degilsem de adete 2-3 gun kala lh niye artar silikkken koyulasr

Alttaki dün gecenin ustteki bugun oglen yaptigim koyulasma var dimi..ovu testi bu.adete 1 2 ya da 3 kaldi.

Eklentiler

• 20180917_150747-1-1.jpg
    20180917_150747-1-1.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 33
Back