Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elen123 Elen123 @Sbha Huysuzd Huysuzd blackbird87 blackbird87 kızlar selam. bi süredir giremedim.. bugün 28. gün regl bekliyorum ağrım çok. hiç test yapmadım o yüzden yine olmadı :KK43: .. sizde var mı gelişme?
sevgiler..
Bugün benimde 28. Gün canım ama 3-4 gündür kasık agrılarım fena her an gelebilir yani. Birde gögüs uçlarım dokununca sızlıyor ama nedense hamilelikle ilgili hiç ümidim yok test yapamıyorum o yüzden :(

Bugün benimde 28. Gün canım ama 3-4 gündür kasık agrılarım fena her an gelebilir yani. Birde gögüs uçlarım dokununca sızlıyor ama nedense hamilelikle ilgili hiç ümidim yok test yapamıyorum o yüzden :KK43:
Bende öyleyim. Dün ve önceki gün sol göğsüm uçtan içe doğru sanki oyuldu.. çok hassas.. ama o bildik regl ağrısı var. Bekliyorum eli kulağında :(

Ben hep 14. Gün regl olunduğunu okudum. Senin iğne kaçıncı gün oldu?

İğneden sonra 15. Gün, 11 eylülde vurulmuştu iğne bakalım yarınıda atlatabilirsem test yapmayı düşünüyorum gerçi kasık agrılarım cok fazla büyük ihtimal yarın regl olurum :110:

İğneden sonra 15. Gün, 11 eylülde vurulmuştu iğne bakalım yarınıda atlatabilirsem test yapmayı düşünüyorum gerçi kasık agrılarım cok fazla büyük ihtimal yarın regl olurum :110:
bende gecen ay 14.gunde regl olmustum yarin bence test yap cikar canim

Yapmadım henüz bugun adet olucam büyük ihtimal olmazsam yarın sabah yapıcam. Sen naptın yaptın mı?
offf bende senin gibiyim.. oldu olacak.. ağrı bildiğimiz o a alt karın ağrısı.. belkide şu satırları yazarken oluyorum :) o haldeyim yani...
olmazsam yarın sabah yapıcam test ama umudum yok..

offf bende senin gibiyim.. oldu olacak.. ağrı bildiğimiz o a alt karın ağrısı.. belkide şu satırları yazarken oluyorum :) o haldeyim yani...
olmazsam yarın sabah yapıcam test ama umudum yok..

Aynı benimde normalde bu kadar agrıya 1 saate gelmesi gerekliydi bugun cok şiddetli agrılar bende eger olmazsam yarın sabah yaparım test. Beni mutlaka haberdar et son durumlardan :))

Ağrı bazen de gebelik belirtisidir, inşallah vardır :)
ahh be canım keşke.. ama bu çok tanıdık o ağrıdan.. hani alt karının geneli böyle bi ağır olur hafif bi baskı olur aynı ondan her ay şaşmayan cinsten.. keşke yanıltsa.. 8 ay olacak çok sıkıldım artık ben..

Aynı benimde normalde bu kadar agrıya 1 saate gelmesi gerekliydi bugun cok şiddetli agrılar bende eger olmazsam yarın sabah yaparım test. Beni mutlaka haberdar et son durumlardan :))
yazarım mutlaka.. keşke mutlu haberi versek birlikte...

İnşallah canım rabbim hayırlısını versin napalım. Üzülmemek elde değil ama sabretmek zorundayız..
canım ben hala regl olmadım.. ama sabah test yaptım iz bile yok :) birde ateşim düşmüştü bu da en büyük işaret.. bugün 30. günüm bu arada dün yanlış yazmaşım kafa kalmadı inan ki.. inşallah kist olmamıştır geçen ayda çok korktum.. birdaha klomen kullanmıcam.. öyle kendi haline bırakıyorum artık.. benim prolaktin bi iniyor bi çıkıyo ilaç iç iç iyice dengem bozuldu. 28 günümü şaşmayan regl düzenim bozuldu geç yumurtlama oluyor belli ki.. hakkımızda hayırlısı olsun çok sevgiler..

canım ben hala regl olmadım.. ama sabah test yaptım iz bile yok :) birde ateşim düşmüştü bu da en büyük işaret.. bugün 30. günüm bu arada dün yanlış yazmaşım kafa kalmadı inan ki.. inşallah kist olmamıştır geçen ayda çok korktum.. birdaha klomen kullanmıcam.. öyle kendi haline bırakıyorum artık.. benim prolaktin bi iniyor bi çıkıyo ilaç iç iç iyice dengem bozuldu. 28 günümü şaşmayan regl düzenim bozuldu geç yumurtlama oluyor belli ki.. hakkımızda hayırlısı olsun çok sevgiler..

Hayırlısı inşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin. Umarım olmamıştıe kist bende istemiyorum ilaç falan kullamak iyice umut tükeniyor böyle olunca..

Hayırlısı inşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin. Umarım olmamıştıe kist bende istemiyorum ilaç falan kullamak iyice umut tükeniyor böyle olunca..
olacağı varsa muhakkak olacak ama kaderde yoksa hersey beyhude.. biz korunmayalım allaha bırakalım... nasip.. bol şans dilerim irtibatta olalım : )

Back