Ben 15. Gun olmustum
Igneyi hamile kaldim. Arkdsmn buyumemis uzerine igne vermisler sanidim
Gonalf onla buyumus o ay kaldi oda
Masallah canim insallah be imde buyur ve hamile kalirim
Canım bazılarının geç büyüyor ya da büyümüyor. Ben de ilk ay klomen kullandım 10 ml'de kaldı, diğer ay femara kullandım yine aynı şekilde büyümediler yani çok geç büyüdüler, bu ay da gonalf iğne kullanıyorum, iğne illa ki büyütüyormuş diyorlar bakıp göreceğizMerhaba arkadaslar klomende ikinci ayim gecen ayda kullandim hemen olacak sandim ve cok strese girdim gece bile uyuyamadim bu ay gunde 3 tane kullanmama ragmen sanki daha yavas buyuyor yumurta.. Bugun adetten 13. Gunum daha 11 ml gecen ay 18. Gunde catlatma ignesi oldum iki tane klomen kullaniyordum.. Bu sefer 3 tane ama yine yavas.. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim..
Canım bazılarının geç büyüyor ya da büyümüyor. Ben de ilk ay klomen kullandım 10 ml'de kaldı, diğer ay femara kullandım yine aynı şekilde büyümediler yani çok geç büyüdüler, bu ay da gonalf iğne kullanıyorum, iğne illa ki büyütüyormuş diyorlar bakıp göreceğiz
Ya bu buyumeme olayi neden oluyorki polikistikmi engelliyor bizi
Bende pko var o engelliyordur diye düşünüyorum normalde ama ilaç kullanırken zorluyordurben ilaç kullandım 10.günümde 11mm idi şimdi büyüdü mü kaldı mı bilmiyorum 1 gun kaldı büyümüşse iğne olacak
Benim de persembe kontrolum var bakalim insaallah buyumustur
Evet iyi olurr bnm gerci buyumemistir bnmki 15 olsa bile iyi pazartesi ye kadar ancak buyurYaaa benimde perşembe işte haber verelim burdan birbirimize Allah ikimizinde gönül muradını versin
Evet iyi olurr bnm gerci buyumemistir bnmki 15 olsa bile iyi pazartesi ye kadar ancak buyur
Bende oyle dusunmekten kendımı alamıyorum ama inşallah büyümüşlerdir ne diyelim Allah neyi nasip ederse o olur en hayırlısından en hayırlı zamanda🕊
Bende de pko var dün 13. Gün 13mm geldi. Doktor geç büyüyor dedi. Cuma tekrar kontrole gideceğim. Ben Letu diye ilaç kullandım. Doktor bu ay olmazsa öbür aya iğneye başlarız dedi Bende merak ediyorum büyür mü acaba diyeçoğu yerde okudum çoğu kişinin gayet büyüyorBende pko var o engelliyordur diye düşünüyorum normalde ama ilaç kullanırken zorluyordurben ilaç kullandım 10.günümde 11mm idi şimdi büyüdü mü kaldı mı bilmiyorum 1 gun kaldı büyümüşse iğne olacak
Benim iğnede 4. günüm bugün ve ağrı sızı bir şey hissetmiyorum, sanırım büyümüyor anlamadım :)Bende de pko var dün 13. Gün 13mm geldi. Doktor geç büyüyor dedi. Cuma tekrar kontrole gideceğim. Ben Letu diye ilaç kullandım. Doktor bu ay olmazsa öbür aya iğneye başlarız dedi Bende merak ediyorum büyür mü acaba diyeçoğu yerde okudum çoğu kişinin gayet büyüyorRabbim bizlere nasip etsin anne olmayı
Hayırlısı olsun. İnşallah Rabbim kavuşturur tüm isteyenlereBenim iğnede 4. günüm bugün ve ağrı sızı bir şey hissetmiyorum, sanırım büyümüyor anlamadım :)
Bende de pko var dün 13. Gün 13mm geldi. Doktor geç büyüyor dedi. Cuma tekrar kontrole gideceğim. Ben Letu diye ilaç kullandım. Doktor bu ay olmazsa öbür aya iğneye başlarız dedi Bende merak ediyorum büyür mü acaba diyeçoğu yerde okudum çoğu kişinin gayet büyüyorRabbim bizlere nasip etsin anne olmayı
Ya benim üç ay öncesine kadar düzenliydi ve uzayan akıntım olduğunda yumurtlama günüm olduğunu biliyordum. Bence olabilir.Benimde gec buyuyor dedi yarin kontrolum varya ama bugun akintim geldi uzayan akinti bu yumurtlayinca mi oluyor
Ben de hiçbir şey hissetmiyorum hatta doktora bugün dedim ki; ben hiçbir şey hissetmiyorum kesin büyümedi, ama baktık ki ilk kez büyüyorlarBenim iğnede 4. günüm bugün ve ağrı sızı bir şey hissetmiyorum, sanırım büyümüyor anlamadım :)
Bende de pco var ondandır kesinYa bu buyumeme olayi neden oluyorki polikistikmi engelliyor bizi
Yaaa benimde perşembe işte haber verelim burdan birbirimize Allah ikimizinde gönül muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?