• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanip çatlatma ignesi oldum 1 hafta önce gebelik testi yapmalimıyım?bu sekilde hamile kalan varsa bana yardimcı olabilir mi ?

KIzlar erken gebelik testi yaptm akşam çok hafif görülmeyck derecese idi ikinci çizgi sabah tekrar bi bakıyım dedim böyle duruyo sizinde başınıza geldi mi

Eklentiler

• 5562C42F-84F3-473E-838B-3104B3A2EDFD.jpeg
    5562C42F-84F3-473E-838B-3104B3A2EDFD.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 27
İki haftadır göğüs uçlarım çok ağrıyo arada kadıklara ve beline de vuruyo ağrı inşallah olur

Ignenin etkisi değilse silinse olsa cizgi gebesiniz demektir... benimde aklımı karıştıran iğne etkisi olabilirmi ?? Bunuda ancak kan verip anlayabilirsiniz sanırım benimde bugün 6. Günüm pozitif çıkmaya devam ediyor test

Ignenin etkisi değilse silinse olsa cizgi gebesiniz demektir... benimde aklımı karıştıran iğne etkisi olabilirmi ?? Bunuda ancak kan verip anlayabilirsiniz sanırım benimde bugün 6. Günüm pozitif çıkmaya devam ediyor test
İğne olalı 14 gün oldu iki kere test yaptım bi kaç gün önce hiç birşey çıkmadı ama bunda çıktı

Daha erken ama boşuna sürekli kan vermeyin 1-2 gün daha bekleyin nasıl olsa şimdi kan verseniz de 2 gün aonra tekrar isteyecek doktor

Ben 8 inci gün yaptım negatifti iğnenin etkisi kalmadı demekki

KIzlar erken gebelik testi yaptm akşam çok hafif görülmeyck derecese idi ikinci çizgi sabah tekrar bi bakıyım dedim böyle duruyo sizinde başınıza geldi mi
Canım ertesi gün benimkilerde de hep silik çizgi çıktı ama negatif Yani hamile değildim o an varsa silik çizgi hamilesindir bence ama ertesi güne aldanma

Back