- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 53
- 28
- Konu Sahibi Hayalim34s
İnsallah canım Allah buyukBende test yaptım biraz önce negatif doktor adetini bekle dedi adetimede 1 hafta var tam hayırlısı bakalım hakkımızda inşallah pozitif olur sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canım Allah buyukBende test yaptım biraz önce negatif doktor adetini bekle dedi adetimede 1 hafta var tam hayırlısı bakalım hakkımızda inşallah pozitif olur sonuç
YaptımYarın yap bence 12 gün olmuş
Canım baya belirgin bence var gibi.. belirgin varmiKIzlar erken gebelik testi yaptm akşam çok hafif görülmeyck derecese idi ikinci çizgi sabah tekrar bi bakıyım dedim böyle duruyo sizinde başınıza geldi mi
İğne olalı 14 gün oldu iki kere test yaptım bi kaç gün önce hiç birşey çıkmadı ama bunda çıktıIgnenin etkisi değilse silinse olsa cizgi gebesiniz demektir... benimde aklımı karıştıran iğne etkisi olabilirmi ?? Bunuda ancak kan verip anlayabilirsiniz sanırım benimde bugün 6. Günüm pozitif çıkmaya devam ediyor test
Oylensoylesene canım o zaman kesin gibi bisey Rabbim bilir en iyisini. Kan bağırsana nasıl bekliycem 2 gün:))İğne olalı 14 gün oldu iki kere test yaptım bi kaç gün önce hiç birşey çıkmadı ama bunda çıktı
Yaptımnegatif
Ben 8 inci gün yaptım negatifti iğnenin etkisi kalmadı demekkiIgnenin etkisi değilse silinse olsa cizgi gebesiniz demektir... benimde aklımı karıştıran iğne etkisi olabilirmi ?? Bunuda ancak kan verip anlayabilirsiniz sanırım benimde bugün 6. Günüm pozitif çıkmaya devam ediyor test
kaç gün geçtikten sonra yaptınız
KIzlar erken gebelik testi yaptm akşam çok hafif görülmeyck derecese idi ikinci çizgi sabah tekrar bi bakıyım dedim böyle duruyo sizinde başınıza geldi mi
Canım ertesi gün benimkilerde de hep silik çizgi çıktı ama negatif Yani hamile değildim o an varsa silik çizgi hamilesindir bence ama ertesi güne aldanmaKIzlar erken gebelik testi yaptm akşam çok hafif görülmeyck derecese idi ikinci çizgi sabah tekrar bi bakıyım dedim böyle duruyo sizinde başınıza geldi mi