• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanip çatlatma ignesi oldum 1 hafta önce gebelik testi yapmalimıyım?bu sekilde hamile kalan varsa bana yardimcı olabilir mi ?

canım bende pko luyum aynı senin gibi 2 ocakta catlama iğnesi oldum test bende yarın yapım diyorum idrar da senin kasikta agri fln oldu mu akinti varmi
Akıntı var ağrı da çok nadir oluyor ama ınternette 12 gün gecmesi lazım iğneden sonra diyo adetime 1 hafta var onu bekliycem

Bence idrarda negatifi gördükten sonra çıkar kanda diye düşünüyorum gec dollenme fln diils3

tamam kızlar yazıcam hemen merak etmeyin
benim günlerdir oturdugum yerde bile kasık agrım var bir de gögüslerim inanılmaz hassaslaştı bakalım :)
15 dk daha beklicem sora arıcam :)

tamam kızlar yazıcam hemen merak etmeyin
benim günlerdir oturdugum yerde bile kasık agrım var bir de gögüslerim inanılmaz hassaslaştı bakalım :)
15 dk daha beklicem sora arıcam :)
Çok heyecanlandm abla ya hadi hayırlısı ilk bebiş mi olcak

hiç heyecanlanmayın kızlar sonuç negatif 2,06 cıktı :)
5 altı negatif kabul ediliyor.
ben artık gününde yaparım testi bu arada yapmam bir daha sanırım, 13nde yaparım.
bir tutsa ilk bebiş olacak göz bebeği olacak da tık yok nazlı poncikten :)
doktorum zaten bana tutmazsa önümüzdeki ay aşılama dedi, o da tutmazsa tüp bebek yapalım direkt dedi. benim yaş malum :)
hepinizin gönlünden geçen neyse kabul olsun kızlar insallah :)

ben artık gününde yaparım testi bu arada yapmam bir daha sanırım, 13nde yaparım.
doktorum zaten bana tutmazsa önümüzdeki ay aşılama dedi, o da tutmazsa tüp bebek yapalım direkt dedi. benim yaş malum :)
🙏🙏

Yinede belli olmaz ablacım ya Hayırlısı olsun

Özel değil canım çok sağol yinede benim dun adet bitti ama karnim çok sis sanki 4 5 aylık hamileyim seninde öyle oldu mu yumurtalıklar büyümüş ya ilac etkisinimi gösteriyor acaba
Ben ilaca adetimin 4 günü başladım ilaç bittikten sonra şişkinlik oluyodu ama öyle çok degil

Ben ilaca adetimin 4 günü başladım ilaç bittikten sonra şişkinlik oluyodu ama öyle çok degil
Benim göbek de var normalde 57 kiloyum ama şuan baya gobegim var kilo mu aldım ilaç mi bilmiyorum cuma günü belli olacak bakalım hakkımızda hayirlisi

Benim göbek de var normalde 57 kiloyum ama şuan baya gobegim var kilo mu aldım ilaç mi bilmiyorum cuma günü belli olacak bakalım hakkımızda hayirlisi
Bende test yaptım biraz önce negatif doktor adetini bekle dedi adetimede 1 hafta var tam hayırlısı bakalım hakkımızda inşallah pozitif olur sonuç

Back