Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp gebe kalanlar umut olsa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minnosu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
4.715
3.470
133
Kızlar özet geçeyim. Hafif pco var dedi doktor kistin yok yumurta tembelliği var dedi klomen başladı bu ay ilk defa. Yarın başlıycam içmeye günde 2 kez. Bana klomen kullanıp gebe kalan,bana da umut olacak olan var mı lütfen 6-7 aydır korunmuyoruz olmuyor gebelik ve korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşti

Ben varım. İkinci kullanısimda ikizlere hamile kaldım 22. Haftada erken doğumla kaybettim bir sene olacak. 6ay korunduk 6 aydır deniyorum ama artık klomene cevap vermiyor vücudum. İgneye basladik

Ben varım. İkinci kullanısimda ikizlere hamile kaldım 22. Haftada erken doğumla kaybettim bir sene olacak. 6ay korunduk 6 aydır deniyorum ama artık klomene cevap vermiyor vücudum. İgneye basladik
Ayyy başın saolsun canım ya ben ilk kez kullancam inş olur

Ayyy başın saolsun canım ya ben ilk kez kullancam inş olur

Merhaba Canım bende bu ay ilk kez klomen+duphasona başlıcam bana umut olun... kullandığınız ilk ay mı hamile kaldınız?

canim bu seferde ikizmi senin. Sag salim kucagina al insallaj

Merhaba Canım bende bu ay ilk kez klomen+duphasona başlıcam bana umut olun... kullandığınız ilk ay mı hamile kaldınız?
İlk klomen ve çatlatma iğnesi kullandığımda kimyasal geçirdimg İkinci ay ikizlere hamile kaldım. 22. Haftada kaybettim.6ay korunduk. 8 aydır klomen ve merional tedavisi görüyorum. Bu ay hamileyim canım.

İlk klomen ve çatlatma iğnesi kullandığımda kimyasal geçirdimg İkinci ay ikizlere hamile kaldım. 22. Haftada kaybettim.6ay korunduk. 8 aydır klomen ve merional tedavisi görüyorum. Bu ay hamileyim canım.
Çok zor zamanları atlatmışsın geçmiş olsun kuzum rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin innnşşallahh

Merhabalar, görür görmez yazmak istedim. İlk ay gebe kaldım. Hatta daha fazla umut olayım benim 16.gün bile yumurtam oluşmamıştı doktor bu aydan umut kesmişti ama nasip ya gec yumurtlayıp gec döllenme olmuş 5 gün kadar. İnş sen de güzel haberlerni verirsin.şimdi 9 haftalık hamileyim çok şükür

Yüzümü nasıl gülümsettiniz size anlatamam.. Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınızda bana da yer verin size müjdeli haberi veririm inşallah ya rabbim sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzumm

Sen böyle hissedince dah mutlu oldum,Allahtan umut kesilmez. Allah sana ve tüm isteyenlere tez zamanda sağ salim hayırlı evlatlar versin inş

Canım merhaba.Klomenle duphasona başlayacağım demişin acaba faydası oldu mu geldi mi bebiş?Ben de bu ay ilk defa ikisini kullandım adetime dört gün var merakla bekliyorum cevap verirseniz çok sevinirim

Canım merhaba.Klomenle duphasona başlayacağım demişin acaba faydası oldu mu geldi mi bebiş?Ben de bu ay ilk defa ikisini kullandım adetime dört gün var merakla bekliyorum cevap verirseniz çok sevinirim
Bunun cevabıını sen benden önce verirsin canım benim daha adete 12 gün var :) klomen bitti duphasona bugün başladım inşallah güzel haberler veririz birbirimize :)

Bunun cevabıını sen benden önce verirsin canım benim daha adete 12 gün var :) klomen bitti duphasona bugün başladım inşallah güzel haberler veririz birbirimize :)
Yaa ben daha eski bir gönderi zannettim tarihe bakmamışım :) Tamam canım dört gün sonra seni bilgilendireceğim dua edelim hayırlı haberler verelim birbirimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…