• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp gebe kalanlar umut olsa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ben daha eski bir gönderi zannettim tarihe bakmamışım :) Tamam canım dört gün sonra seni bilgilendireceğim dua edelim hayırlı haberler verelim birbirimize:)
İnşallah canım benim veririz inşallah güzel haberleri :) bekliyoruumm

merhaba kızlar bende uzun yıllar korunmadım taki 5 ay öncesine kadar doktorada gitmedim ama acelem yoktu zamanı vardır diye düşünüyordum.
Doktor Hsg bakmak istedi Tüplerimden biri kapalıymış ayrıca polikistik overimde var.
Panik oldum tabi ya olmazsa diye ama doktorum ilk adım olarak klomenle birlikte yumurta takibine başladı.
ilk ay çok güzel yumurtam oldu ama hamilelik olmadı
ikinci ay hiç yumurta gelişmesi olmadı
üçüncü ayda malesef tıkalı olan yumurtalıkta gelişmiş takibi bıraktık bir sonraki adette başlamak üzere tabi.
o ay hiç umudum yoktu ama yinede test yaptım resmen mucize olmuştu hamileydim.şimdide allah bağışlarsa 10 haftalık hamileyim.Bunu Sizlerle paylaşmak için üye oldum.Çok okudum buraya yazanları insanın bunları duymaya ihtiyacı oluyor biliyorum umarım aynı sorunu yaşayan birilerine umut olur.

Back