Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsin sizlere inşallahh isteyen herkese versin inşallahhhhhh... Doktorum dediki ozamanlar bana, bi hastam vardı kadın çocuk olsun diye gelirdi ama adet bile olamazdı dedi ..gelirdi her ay adet yapacak ilacı verirdim giderdi, senelerce geldi dedi ve birgün dedimki kadına artık gelme yeter yıllardır geliyosun olmuyor çocuk, ben sana yeterli değilim demekki bırakalım artık....kadın asla olmaz demiş bırakamam mücadeleyi, istiyorum çocuk !! Doktr da demişki tamam ozaman sen bi git biraz tatil yap, biraz ara verelim sen beni özle ben seni özliyeyim kafanı bi boşalt bi rahatla sonra yine başlayalım tedavine ....kadın tatile çıkmış hiç kafasına takmamış dönüşte yeni tedaviye başlıycam diye takmamış kafaya ,sonra gelmiş doktora adet olmak için yine ilaç almaya,, bakmışlarki hamile.....kızım dedi doktrum bana pisikoloji bu kadar önemli işte !!! Kafanı boşalt düşünmemeye çalış ............nedesemde o kafadan o düşünce hiç çıkmıyor biliyorum bende her ay test yapardım negatif çıkardı bi hamile kalayım heray test yapıcam o iki çizgiyi görücem derdim
Rabbim yardımcınız olsun bir an önce yavrularınızı kucağınıza almanız dileğiyle.....