klomen kullanıp gebe kalan varmi

Arkadaşlar maalesef ben adet oldum.BU ayda olmadı.Çok üzgünüm sizlerle paylaşmak istedim.Sizlerin hayırlı haberlerini bekliyorum.Kendinize çok iyi bakın.

arkadaşlar çatlama iğnesi ne zaman vuruluyor klomen nasıl birşey bilgi verirmisiniz 18 aydır deniyoruz olmuyor
hamiş

Canım merhaba, klomen hapının içinde 10 tane var adetin 5. günü içilmeye başlanılıyor. Yumurtalıkları hızlı gelişmesinde yardımcı bir ilaçtır. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 adet kullanılıyor. 5 gün kullanımdan sonra, 6. gün Dr. muayenesine gidiliyor. Dr. alttan muayene ediyor. Yumurtalıkların gelişip gelişmediğine bakıyor. Yumurtalıkların oluşmuş ise, çatlatma iğnesi denilen iğneyi yazıyor. Bunu o gün içerisinde vuruluyorsun. Daha sonra iğneden 24 saat geçtikten sonra gün aşırı ilişki öneriyor.

Arkadaşlar maalesef ben adet oldum.BU ayda olmadı.Çok üzgünüm sizlerle paylaşmak istedim.Sizlerin hayırlı haberlerini bekliyorum.Kendinize çok iyi bakın.
Canim demekki bebisin vakti var herseyin hayirlisi uzulme sakin moralini yuksek tut bi dahaki ay insallah tutarbenimde kahverengi akintim geldi ilk defa sanirim adetleniyorum umutlar onumuzdeki aylara

Pelincim nasilsin 2 gun once kadin dogum doktoruyla gorustum klomeni 6 ayboyunca kullanilacakmis eger olmadiysa aşılama yapilacakmis bilgi vereyim dedim ben bu ay birakacakim ama kullanmaya karar verdim batti balik yan gider hesabi olursa olacak olmuyosada kader dicez

Canım benim sağol iyiyim çok şükür. Umarım sende iyisindir. Bu ayda tutmadı. Eşim ürolojiye gitti, muayene oldu. Hiçbir sorunu yok...İkimizdede sorun yokmuş. bu ayın 8'inde hastalandım, hastalığım koyu ve kırmızı karışık 2-3 gün sürdü. Ben acaba deyip kan idrar tahlili yaptım sonuç negatif. Dünde biraz griptim. Hastahaneye gittim, ilaç yazmadan önce Dr. kan tahlili istedi. Yaptık kan tahlilindede malesef hiçbirşey çıkmadı.

2 aydır denememiz boşa çıktı. Bu bizi yıprattı. 2 ay içinde iyice balon gibi şiştim. Bu ayda tam hastalanamadım ve tekrar Dr. gitmedim. Önümüzdeki adet dönemimi bekliyorum. Şöyle iyice hastalansamda şu şişliğim gitse. Üzerimde büyük bir kilo varmış gibi..Bugünde Grip için A-ferin içtim. Tahlilin sonucu bakınca içmek zorunda kaldım. Bu kolmen ilacı beni çok sarstı. Şimdide kendi haline bıraktık. Yazın okullar tatil olunca başka bir Dr. çıkmayı planlayacağım. İyice bunaldım. İnşallah senin çabaların boşa çıkmaz. Takipteyim, genede siteden ayrılmıyorum.

Son düzenleme:

pelincim teşekkürler verdigin bilgiler için pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum adetimin 15.günü olacak

sonuç ne tatlım inş hamişsindir

Aynen bende cok kilo aldim klomen benide cok
Etkiledi nerde bebek gorsem aglamak geliyor icimden acayip duygusallastim benim neden olmuyor diye bakalim son care aşılama yaptiricam klomeni 6 ay tamamlamam lazimmis cok gecmis olsun canim sanada herseyin hayirlisi bende takipteyim gorusmek uzere...

Canım, merak ettiklerim var. Eşim neden bu kadar bekliyoruz ki. birşeyimiizde yok ilaç yazmalarına da sinir oluyor .TÜp bebek yaptırsak ne olur ki diyor bende tüp bebekle ilgili hiçbir bilgim yok. Bu ay kendiliğinden olursa olur denemelerimiz böyle olacak.Yaz tatilindede Başka Dr. çıkacağım artık.

inşallah olur cnm bu ay hiçbirşeye gerek kalmaz senden güzel haberlrini bekliyorum ben yeni üye oldum ilk arkadaşım sensin güzel haberlerini bekliyorum inş. cnm

inşallah olur cnm bu ay hiçbirşeye gerek kalmaz senden güzel haberlrini bekliyorum ben yeni üye oldum ilk arkadaşım sensin güzel haberlerini bekliyorum inş. cnm
Teşekkür ederim canım. Cümlemiz çocuk sahibi olsun. Çok istiyoruz çok anlatmakla bitmez. Allahım yüzümüzü güldürsün.

Tup bebek hakkinda sadece universite hast. Cok sira varmis bekleyen 1000gecik insan varmis ozel hastanelerde cok pahaliymis bende dusunuyorum bu yil olmaz her halde onumuzdeki yillarda insallah canım

Tup bebek hakkinda sadece universite hast. Cok sira varmis bekleyen 1000gecik insan varmis ozel hastanelerde cok pahaliymis bende dusunuyorum bu yil olmaz her halde onumuzdeki yillarda insallah canım

toplamda ne kadar fiyattır ki... Çok mudur bilmiyorum. Karı kocada hiçbir sorun olmasada yapılıyor mu ki? İlla sorunlu olanlar mı tüp bebek yaptırıyor.

mrb ben de 2 kez kullandım sonuç maalesef negatif 3.ye geçtik doktor son deneme dedi bundan sonra rahim filmi çekilecek aşılamaya geçicez rahim filminden korkuyorum

Kizlr klomn kullandm 3 yumrtm oldu 27mm 25 25mm.ler doktr gun asiri iliski ddi ama bikere kasik agrm oldu yumrtlama gnumde bugn adetn 18.gnu yne agrm vr iliskye gremiorz çünkü esim görevde (( en son iki gun once grmistk ilskye tutarmi ki offf cnm ck skkn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…