- 15 Nisan 2014
- 530
- 927
-
- Konu Sahibi Haziran1985
mrb ben de 2 kez kullandım sonuç maalesef negatif 3.ye geçtik doktor son deneme dedi bundan sonra rahim filmi çekilecek aşılamaya geçicez rahim filminden korkuyorum
Aynen bende cok kilo aldim klomen benide cok
Etkiledi nerde bebek gorsem aglamak geliyor icimden acayip duygusallastim benim neden olmuyor diyebakalim son care aşılama yaptiricam klomeni 6 ay tamamlamam lazimmis cok gecmis olsun canim sanada herseyin hayirlisi bende takipteyim gorusmek uzere...
toplamda ne kadar fiyattır ki... Çok mudur bilmiyorum. Karı kocada hiçbir sorun olmasada yapılıyor mu ki? İlla sorunlu olanlar mı tüp bebek yaptırıyor.
merhabalar bnde yeni katıldım aranıza bnde pkos var 7 aydırda adet görmüyorum doktora gittim bna ınofolıc ve glucophage verdi bnları kullan ve zayıfla hamile kalırsın dedi ama ben zaman kaybetmedn aşılama yaptrrmak istiyorum acaba maliyeti ne kadar va özellerde rapor çıkıyomu bnu cewap yazarsanz sewinirm
Merhaba arkadasim bende 4 ay adetlenmemistim bende troilerim yavas calisiyor hipotroid var adetim 32 gunde bir geliyor 2 aydir klomen kullaniyorum doktor bana as 6 ay klomen kullanicaksin ondan sonra aşılama olur dedi ozelderapor cikip cikmadigi konusunda bir bilgim yok amaadilamadevlethast oluyor dedi
Haziran1985 merhaba canım.Bende bugün doktora gittim.Bu ay bende acayip kaşıntı oldu tüm vücudumda.Adet olduğum gün cildiyeye gittim.Kurdeşen olmuşum.Kadın doğum doktoruma sordum progestan ilacı yapmış olabilir bu ay sana bişey yapmayalım kaşıntı tedavini ol adetinin 2.günü sabah erkenden gel dedi.yumurtaları bu sefer iğnelerle büyütecekmiş.Nasıl bişeydir bilmiyorum hayırlısı.Herhalde peşinden aşılama yapacak yumurtanın durumuna göre.Canım bişey soracam arı sütü polen bal karışımı denedinmi hiç.ben yarın almayı düşünüyorum çok faydası varmış.Siteden okudum.birde bazı ülkelerde kadınlar sakızın içine tarçın koyup gün boyu sakız çiğniyorlarmış.tükürük salgısıyla tarçınvücuda geçiyormuş.(Yeseler daha iyi olmazmıydı bilmiyorum.)Daha neler duyacağız okuyacağız bakalım.
Canım benim adet olduğum gün bağıra bağıra ağladım hemde çok ağladım.Ama biliyorum ki Rabbim sesimizi dualarımızı kabul edecek inanıyorum.Sende sakın moralini bozma.Hakkımızda hayırlısı.Çok öptüm byyy
saolsın geçmiş olsun sanada bnada doktorum 5 ay ınofolıc kullanıcan dedi ama ben zaman kaybetmk istemiyorum
Kizlr klomn kullandm 3 yumrtm oldu 27mm 25 25mm.ler doktr gun asiri iliski ddi ama bikere kasik agrm oldu yumrtlama gnumde bugn adetn 18.gnu yne agrm vr iliskye gremiorz çünkü esim görevde(( en son iki gun once grmistk ilskye tutarmi ki offf cnm ck skkn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklisin 2 sene olldu evleneli birde yaş geçiyor 29 oldumhala tık yokinsallah senin olur dualarim tum evlat isteyenler için...
aminnnnn isteyen herkese versin bnde 24 yaşndayım 3 yıldır uğraşıyorum 2 yıl istemedim çocuk korundum ben korundumu sandım aslında normaldede olmuyrmuş zaten 1 yıldır istiyoz olmuo
Canim merhaba bugun bir arkadasi gordum onlarinda cocugu olmuyor bintlye rahim filmi cektirmis tupleri tikaliymis direk doktor tüp bebek demis doktorlar onlarrada hep birsey yok sizde bekleyin cocugunuz olur demis ana yanilmislarbende tirstim biraz
günaydınBen hiç rahim filmi çekilmedim. O nasıl yapılıyor ki. Dr. Alttan çubuk gibi birşeyle ultrasonla baktı muayene etti. Sorunun yok dedi. Tahliller falan temiz. Valla aynı senin gibi bende korkuyorum .
Bu sefer oldu kızlar 9 aylık ewlıyım denemedıgım hiç bişey kalmadı en son şunudenedim meryem suresını 41 gün boyuunca suya okuyokuyup içiliyomuş ben dört gün yaptım bunu ıkı üç günde bir ilşkiye girdim ve ilişkiden sonra hiç kıpırdamadım oylece yattım sabah kalktım rabbim isteyen herkese nasip eder işallah
sağlıcakla kucağına alırsın inş. tabiki bir şeyler vesile oluyor ben çok inanıyorum
bende okudum ama ama olmadı kısmet bu işler...
Yeni üye oldum açıkçası kafamda çok karışık;
6 aydır çocuk istiyorum olmadı defalarca doktora gittim her şey normal. fakat son gittiğim doktor tüm tahlillerime baktı ve her şey normal referansta olmasına rağmen sıkıntıdan dolayı vücudun yumurta üretmemiş dedi. Ama her şey normal değerdeyse nasıl olmamış anlamadım. Neyse klomen verdi 3 ay üst üste kullan dedi adetin beşinci günü günde iki tablet diye. ve ne bir kontrol verdi ne de başka bir şey 3 ay çocuğun olmazsa tüplerine bakarız dedi anlamadım açıkçası. neden bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
Aynen canım insan umudunu kaybetmemeli hiç bi zaman birde hacet duasını dene istersen sabah namazından sonra yuz kere okuyosun bı kaç günde bunu dene istersen