-
- Konu Sahibi Haziran1985
Allah emeklerimizi boşa çıkarması inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum allaha emanet ol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Benim gibi olanlara bir ümit, bir tecrübe olsun diye yazıyorum. ben yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 1 senedir tedavi görüyorum. Pco luyum. hiç ilaç kullanmadan adet görmedim, ve yumurtam da gelişmedi. ilk başlarda tecrübesızlıkten araştırmadan bir dr a giitim onun eksik ilaçları ve yanlış uygulamaları yüzünden tam 6 ayım çöpe gitti. yumurtam bile gelişmedi. bana sadece klomen verdi. bizim gibi hastaların ek olarak bir şeker ilacı kullanması gerekiyormus, o olmadan tedavi eksik kalıyormuş. benimki de öyle oldu.Hsg çektirmen gerek dedi Dr değiştirdim, ve bana Servikal Polip ( Bir çeşit et beni rahim ağzında yaklasık 1cm büyüklüğünde ve rahim agzını kapattığı için gebeliği engelliyor) olduğunu bu alınmadan gebe kalamayacagımı soyledı. benım eskı dr 6 ay boyunca bu parcayı göremedi bile belkide o yüzden hamile kalamadım. ve bu varken HSG de çekilemez dendi. önüme yeni bi engel çıkmıştı. ameliyat olmaya karar verdim. tüm hazırlıklar yapıldı tahlıller fılmler felan... tam amelıyat gunu alacagım dr malesef amelıyatı yapacak cihaz bozuk 3-4 ay sonra hastane satın alacak dedı. Yıkıldım resmen böyle üst üste terslik mi olur dedim. agladım depresyona girdim yıldım ve tedaviyi bıraktım. Olmayacaksa olmasın dedım. 2-3 ay ne hastane ne ılac ne de dr gördüm. sonra kendımı toparladım ıyıce sordum, arastırdım özelde bir DR buldum. yeni Dr benı amelıyat ettı, parca Patolojiye gitti çok şükür ki temiz çıktı. Hsg (rahim filmi) çekildi çok şükür tüpler açık çıktı ve tedavi için önümde engel kalmadı.İlk defa hersey yolunda gidiyordu, moralimiz yerine gelmeye başladı. zaten Hsg sonrası gebelık sansı daha da artıyormus. ılk ay klomen+seker ılacı+vitamin kullandım ve cok sukur ılk kez yumurtam gelışti. çatlatma iğnesi ve Aşılama oldum. ama malesef tutmadı. hersey yolunda gitti ama Allah nasip etmeyince olmuyor işte. 2. ay yine aynı ilaçlar ve yumurtam yine sağlıklı... çatlatma iğnesi vuruldum ama bu kez aşılama yaptırmadım. iğnenin 14-15. günü adet olmam gerekiyordu. adet sancılarım başladı, karnım şişti, göğüslerim şisti o kadar üzüldüm ki yine hüsran diye... 15 gün oldu gelen giden yok, 16, 17, 18 derken hala adet görmedim. ve test aldım bu sabah yaptım ve sonuç POZİTİF....o çift çizgiyi hiç göremicem zannediyordum. Ama Allah çok şükür nasip etti bize bu mutluluğu. İnsan kendisi için istediğini başkası için istemedikçe Allah istediği şeyi vermezmiş. Kim varsa onun için dua ettim günlerce her namazımda... Allah kabul etti çok şükür. Biraz uzun oldu ama tecrübe olsun diye paylaşmak istedim. tedavinin başlangının tam 1, yılında hayırlı habere ulaştım. Bir de unutmadan bir gün internette bir hadisi şerifte rastladım " hangi erkek nisan yağmurlarını toplayıp eşine içirirse ve çocuğu olmuyorsa , çocugu olur" seklınde. Belkı dogru belkı degıl ama bız topladık, dualarını okuduk ve içtim. belkı sadece su içtim bilemem önemli olan Allah "OL" demeden olmuyor. bol bol dua edin, inanın, ümidinizi kaybetmeyin, vazgecmeyin, gerisi Allahtan. Her kim isterse Allh ona bu hayırlı haberı almayı nasıp etsın. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah
Arkadaşlar adetime 2 gün kaldı ama bende hiç belirti yok.Yine olmayacak herhalde bu ayda.Bi farklılık bekliyorum belirti ama malesef yok.Bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Hayirlisi olsun arkadasimsrnin adina cok sevindim darisibasimiza insallah endokrinoloji doktoru banada seker ilaci vermisti bende yaklasik 8 ay kullandim ama bana yaramadi hic kendiligimden biraktim tekrar devam edicem bakalim ne olcakmerhabalar ben aranıza yeni katıldım. Benim gibi olanlara bir ümit, bir tecrübe olsun diye yazıyorum. ben yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 1 senedir tedavi görüyorum. Pco luyum. hiç ilaç kullanmadan adet görmedim, ve yumurtam da gelişmedi. ilk başlarda tecrübesızlıkten araştırmadan bir dr a giitim onun eksik ilaçları ve yanlış uygulamaları yüzünden tam 6 ayım çöpe gitti. yumurtam bile gelişmedi. bana sadece klomen verdi. bizim gibi hastaların ek olarak bir şeker ilacı kullanması gerekiyormus, o olmadan tedavi eksik kalıyormuş. benimki de öyle oldu.Hsg çektirmen gerek dedi Dr değiştirdim, ve bana Servikal Polip ( Bir çeşit et beni rahim ağzında yaklasık 1cm büyüklüğünde ve rahim agzını kapattığı için gebeliği engelliyor) olduğunu bu alınmadan gebe kalamayacagımı soyledı. benım eskı dr 6 ay boyunca bu parcayı göremedi bile belkide o yüzden hamile kalamadım. ve bu varken HSG de çekilemez dendi. önüme yeni bi engel çıkmıştı. ameliyat olmaya karar verdim. tüm hazırlıklar yapıldı tahlıller fılmler felan... tam amelıyat gunu alacagım dr malesef amelıyatı yapacak cihaz bozuk 3-4 ay sonra hastane satın alacak dedı. Yıkıldım resmen böyle üst üste terslik mi olur dedim. agladım depresyona girdim yıldım ve tedaviyi bıraktım. Olmayacaksa olmasın dedım. 2-3 ay ne hastane ne ılac ne de dr gördüm. sonra kendımı toparladım ıyıce sordum, arastırdım özelde bir DR buldum. yeni Dr benı amelıyat ettı, parca Patolojiye gitti çok şükür ki temiz çıktı. Hsg (rahim filmi) çekildi çok şükür tüpler açık çıktı ve tedavi için önümde engel kalmadı.İlk defa hersey yolunda gidiyordu, moralimiz yerine gelmeye başladı. zaten Hsg sonrası gebelık sansı daha da artıyormus. ılk ay klomen+seker ılacı+vitamin kullandım ve cok sukur ılk kez yumurtam gelışti. çatlatma iğnesi ve Aşılama oldum. ama malesef tutmadı. hersey yolunda gitti ama Allah nasip etmeyince olmuyor işte. 2. ay yine aynı ilaçlar ve yumurtam yine sağlıklı... çatlatma iğnesi vuruldum ama bu kez aşılama yaptırmadım. iğnenin 14-15. günü adet olmam gerekiyordu. adet sancılarım başladı, karnım şişti, göğüslerim şisti o kadar üzüldüm ki yine hüsran diye... 15 gün oldu gelen giden yok, 16, 17, 18 derken hala adet görmedim. ve test aldım bu sabah yaptım ve sonuç POZİTİF....o çift çizgiyi hiç göremicem zannediyordum. Ama Allah çok şükür nasip etti bize bu mutluluğu. İnsan kendisi için istediğini başkası için istemedikçe Allah istediği şeyi vermezmiş. Kim varsa onun için dua ettim günlerce her namazımda... Allah kabul etti çok şükür. Biraz uzun oldu ama tecrübe olsun diye paylaşmak istedim. tedavinin başlangının tam 1, yılında hayırlı habere ulaştım. Bir de unutmadan bir gün internette bir hadisi şerifte rastladım " hangi erkek nisan yağmurlarını toplayıp eşine içirirse ve çocuğu olmuyorsa , çocugu olur" seklınde. Belkı dogru belkı degıl ama bız topladık, dualarını okuduk ve içtim. belkı sadece su içtim bilemem önemli olan Allah "OL" demeden olmuyor. bol bol dua edin, inanın, ümidinizi kaybetmeyin, vazgecmeyin, gerisi Allahtan. Her kim isterse Allh ona bu hayırlı haberı almayı nasıp etsın. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah
Benim hala kasiklarimda agri ve goguslerimde sislik var. Bende umidi kesmistim adet olucam diye ama benim yaramaz yapiyormus o agrilariCanim merhaba her halde bende adetlenicem 2 gun var goguslerim şişti ve kasik agrimda var ümit ler bidahaki aylara kaldi 1 ay ara vericem temmuzda allah nasip ederse o zaman baslicam
Arkadaşlar adetime 2 gün kaldı ama bende hiç belirti yok.Yine olmayacak herhalde bu ayda.Bi farklılık bekliyorum belirti ama malesef yok.Bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Arkadaşlar hala beklemedeyim.Bugün son günüm erken gebelik testi adında bi test aldım ama yapmaya cesaret edemedim.Belimde kasığımda ağrılar var.Bakalım ne olacak hayırlısı.
Ne olur yap testi inan bana çok merak ediyorum. Allahım inşallah yüzünü güldürdü . Benimkini unuttum seninki nin derdine düştüm :)) bekliyorum hayırlı haberini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adet günü tek çizgiyi sonrasında çift çizgiyi gören arkadaşlar varmı size ihtiyacım var.
Adet günü tek çizgiyi sonrasında çift çizgiyi gören arkadaşlar varmı size ihtiyacım var.
Adet gunun gecikmelimi ? Kan testi yaptir canim insallah olur
Evet canim ayni zamandi benimde gecikti ama 35 gunde bir adetleniyorum zaten ben betahcg benim 0.24 cikti yani gebelik yok doktorum pazartesi gununubekleyim adetlenmessen adet sokturucu veririm dedi birde idrarda iltahap varmis o da adet duzensizligi yapiyormus ben onumuzdeki ay klomeni birakacaktimama baskabir doktor6 ay kullanicaksin dedi olmassaasilama yapilir dedi kismet canim yaaa insallah seninki bu ay tutmustur canimHaziran1985'cim adetlerim çok düzenli hiç gecikmez hesaplarıma göre mayıs21 de olacaktım olmadım 2.testi hala yapmadım.Çok yoruldum canım yıllardır o tek çizgiyi görmekten.Bugünüde bi atlatsam sizinle hemen paylaşacam.Sen ne durumdasın adet oldunmu sanki aynı tarihmiş gibi hatırlıyorum.İnşallah hayırlısı olur gülüm öpüyorum seni.
Canim bencee pazartesi adrtlenmessen kan tahlili yaptir belki hamilesindir bende bugun catlatma ignesi vuruldum doktorum 4 gunun var iyi degerlendir dedi cok pahaliymis catlatma ignesi allahimikinciyi kullanmayi nadip rtmez insallah
adet gunun gecikmelimi ? Kan testi yaptir canim insallah olur
Teşekkür ederim canım, iyiyim. İşte bu ayın 21'inde çatlatma iğnesi vurulmuştum. 22'sinde geçen salı günü ilişki oldu. O günden bu güne sayıyorum tam 1 hafta oldu. İğneden sonra değilde ilişkiden sonraki günleri sayıyorum canım. 7 gün oldu, bakalım. Ama dediğim gibi bir ilişki yaşadık. Başka ilişkiye girmedik. Şimdi ara ara sağ kasığım bazen ağrıyor çok büyük bir ayrı değil tabikii, sadece şişlik varmış gibi. Birde beyaz akıntım var. Hayırlısı bende beklemekteyim. Geçen ay bu ilaçlardan dolayı erken adet olmuştum. Ayın 12'sinde hastalanmıştım. Nisanın 12'sinden önce adetim olursa bu iş olmamıştır. İnşallah geçerde, sevinçli haber veririm.