klomen kullanıp gebe kalan varmi

mrb banada aynısını yaptı dr.klomen verdi 3 ay kullan tekrar gel dedi kısacası başından attı boşa giden zamanımamı yanayım ilaç yüklemesi yaptm vücuduma onamı yanayım bilemedim yani sana vermiş klomeni yumurta gelişimine bakmadan nasıl kullanmanı önerdi anlayamadım??[/QU

geçen yıl bende klomen kullandım dr çok önemli zaten yumurtlama var vucütta 2 le başladı oda kist yaptı oysaki ilk 1 tanele ile başlanması lazımmış özel bi dr gittim o sölemişti aşırı yükleme yapmayalım diye ne olur dr seçimini iyi yapın sonra hem hayale kırıklığı hemde boşa geçen zaman oluyor aynı benim gibi ve mutlaka takibini yaptırın yumurta kaç mm çatladımı eğer sizi çağırmıyorsa takip e mutlaka dr değiştirin

Son düzenleme:
mrb banada aynısını yaptı dr.klomen verdi 3 ay kullan tekrar gel dedi kısacası başından attı boşa giden zamanımamı yanayım ilaç yüklemesi yaptm vücuduma onamı yanayım bilemedim yani sana vermiş klomeni yumurta gelişimine bakmadan nasıl kullanmanı önerdi anlayamadım??[/QU

geçen yıl bende klomen kullandım dr çok önemli zaten yumurtlama var vucütta 2 le başladı oda kist yaptı oysaki ilk 1 tanele ile başlanması lazımmış özel bi dr gittim o sölemişti aşırı yükleme yapmayalım diye ne olur dr seçimini iyi yapın sonra hem hayale kırıklığı hemde boşa geçen zaman oluyor aynı benim gibi ve mutlaka takibini yaptırın yumurta kaç mm çatladımı eğer sizi çağırmıyorsa takip e mutlaka dr değiştirin

ben menegon kullanıyorum klomenibıraktk artk geçen ay olmayınca dün gitti dr.adetimn 4.günüydü biri 9mm dieri 10mm e yakın iki yumrtan var devam et iğneye dedi yarın tekrar gidicem bakalım inş. iyi sonuçlanır bu sefer tedavim çok yıprandım artıkk gerçekten :2::2:

Yeni üye oldum açıkçası kafamda çok karışık;
6 aydır çocuk istiyorum olmadı defalarca doktora gittim her şey normal. fakat son gittiğim doktor tüm tahlillerime baktı ve her şey normal referansta olmasına rağmen sıkıntıdan dolayı vücudun yumurta üretmemiş dedi. Ama her şey normal değerdeyse nasıl olmamış anlamadım. Neyse klomen verdi 3 ay üst üste kullan dedi adetin beşinci günü günde iki tablet diye. ve ne bir kontrol verdi ne de başka bir şey 3 ay çocuğun olmazsa tüplerine bakarız dedi anlamadım açıkçası. neden bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

banada dokorum aynısını söledi canım..
3 ay kullan..hamile kalmazsan hsg çekicez dedi..
bende çok korktum neden kontrol yapmadı etmedi diye..
ama ilk kullandığım ay hamile kaldım şekerimmm..
kontrole gidenler daha stres yapıyorlar yumurta büyüdümü ettimi diye..sanırım stresten uzak kalmak iyi geldi bana cannım..
bende doktoruma güvenmemiştim ama içmiştim ilacı yinede..

banada dokorum aynısını söledi canım..
3 ay kullan..hamile kalmazsan hsg çekicez dedi..
bende çok korktum neden kontrol yapmadı etmedi diye..
ama ilk kullandığım ay hamile kaldım şekerimmm..
kontrole gidenler daha stres yapıyorlar yumurta büyüdümü ettimi diye..sanırım stresten uzak kalmak iyi geldi bana cannım..
bende doktoruma güvenmemiştim ama içmiştim ilacı yinede..

çok iyi çok sevindim umarım aynı durumu ben de yaşarım.. bu ay kullandım ve şu an kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi. ama hangi günler ilşkiye gireceğimi de bilmiyorum ne zaman yumurtlarım acaba :KK43:

mrb banada aynısını yaptı dr.klomen verdi 3 ay kullan tekrar gel dedi kısacası başından attı boşa giden zamanımamı yanayım ilaç yüklemesi yaptm vücuduma onamı yanayım bilemedim yani sana vermiş klomeni yumurta gelişimine bakmadan nasıl kullanmanı önerdi anlayamadım??

ben de anlamadım ama öyle kullanıp hamile kalanlar da varmış bilmiyorum gerçekten böyle olacağını hiç düşünmemiştim ama olunca oluyor Allah hayırlısını versin.

Ben hiç rahim filmi çekilmedim. O nasıl yapılıyor ki. Dr. Alttan çubuk gibi birşeyle ultrasonla baktı muayene etti. Sorunun yok dedi. Tahliller falan temiz. Valla aynı senin gibi bende korkuyorum .

Pelincim normal muayenede tüplerin durumu belli olmaz.Bunun için rahim filmi çektirmek lazım.Doktorun uygun görürse çekin bence.Ama anestesiyle olsun.Hiç duymuyorsun.Ben çekindim de gülüm.

Canim merhaba ilk defa duydum tarcin olayini bende cok kasiniyorum ama stresten falan diyorum hadi bakalim insallah bu ay olur ozelemi gidiyorsun ben devlet hast ozelede gittim ama faydasini gormedim ari sutu polen kilo aldirir diye dusunuyorum :) ben klomen kullanmaya basladigimdan beri 3 kilo aldim guzelhaberlerini bekliyorum bu topikte hepimiz doguracagiz inaniyorum :)

Hazirancım benimde kaşıntım strestenmiş.Geçtiğimiz cuma gitmiştim cildiyeye ogün bir ilaç verdi bana.Akşam içtim ve içmeye devam ediyorum bütün kaşıntılarım geçti.Özele gittim.Klomen bende hiç kilo yapmadı.Kendimi bildiğimden beri 47-48 kiloyum.Yalnız bugün cilt doktorunu beklerken bir bayan bana sohbet esnasında o kadar hormon ilacının (klomen,progestan,iğneler) karaciğere zararı olabilir hiç dedi karaciğerine baktırdınmı diye sordu.Doktordan siz isteyin dedi.
Bende inanıyorum arkadaşım sırasıyla güzel haberlerimizi vereceğiz buradan. Umudumuzu hiç kaybetmeyelim.Sizlerle burdan böyle sohbet edince inanın rahatlıyorum.

günaydın
bende çekilmedim hiç 1.000TL dedi ohaaa dedim :KK70: çok pahalıymış onlara direk tüp bebek demişler ameliyat olmuş tüplerini açmışlar sanırım çok zor zamanlar geçirdim falan dedi :KK43: tedavisi sürüyormuş
bu arada benim idrarımda iltihap varmış şimdi onun içinde ilaçlar kullanıyorum idrar tahlili falan verdinmi ? arkadaştada aynı problem varmış ilaç kullandı şuan 4 aylık hamile ... yarın klomene başlamam gerekiyor ilaç yazdırıcam hayırlısı bakalım herşey kısmet ...

İdrar yollarım temiz, sorun yok. Ama 2 haftadır, kokusuz su gibi akıntım var. Çamaşırım ıslanıyor. Daha önce hiç böyle akıntım olmamıştı. Bazen bu akıntı yumurta akı gibi. Mantar desem değil sanırım. koku yok. Sinir bozucu, devamlı çamaşır değişiyorum. Temizde tutuyorum. Sabun kullanmıyorum. Bakalım hayırlısı

Pelincim normal muayenede tüplerin durumu belli olmaz.Bunun için rahim filmi çektirmek lazım.Doktorun uygun görürse çekin bence.Ama anestesiyle olsun.Hiç duymuyorsun.Ben çekindim de gülüm.

Çok şaşırdım. Dr. Sadece yumurtalıklarıma baktı hiç sorun yok dedi. Klomen tedavisine başlattı. Bu tüpler ne oluyor. Yumurtalıklardan hariç birde tüp mü var. Ben bu konuları hiç bilmiyorum. Dr. Gittiğim de bile klomenin ne olduğunu orada öğrendim. Bu konularda bilgisizlik zor muş. Burada epey yeni birşey öğrendim.

Hazirancım benimde kaşıntım strestenmiş.Geçtiğimiz cuma gitmiştim cildiyeye ogün bir ilaç verdi bana.Akşam içtim ve içmeye devam ediyorum bütün kaşıntılarım geçti.Özele gittim.Klomen bende hiç kilo yapmadı.Kendimi bildiğimden beri 47-48 kiloyum.Yalnız bugün cilt doktorunu beklerken bir bayan bana sohbet esnasında o kadar hormon ilacının (klomen,progestan,iğneler) karaciğere zararı olabilir hiç dedi karaciğerine baktırdınmı diye sordu.Doktordan siz isteyin dedi.
Bende inanıyorum arkadaşım sırasıyla güzel haberlerimizi vereceğiz buradan. Umudumuzu hiç kaybetmeyelim.Sizlerle burdan böyle sohbet edince inanın rahatlıyorum.

Aynen oyle arkadasim kimseyle konusamadiklarimi burda sizinla konusabiliyorum hayirlisiyla guzel haberler gelecek inaniyorum klomen basliyorum yarin gunde 3 tane 5 gun boyunca bakalim ne olacak

bugün doktora gittim ultrason çektrdim geçende özelde çektrmiştm pkos var demişti dewletde çektrdiğim ultrasondada poks yok dedi bişey anlamadım ben :KK50:

Butun doktorlar farkli birsey soyluyor cok doktorada gozukmemek lazim aslinda cocuk olmayinca baska doktorlarada gozukmek istiyorsun cok karisik bir durum suan senin olayin

İdrar yollarım temiz, sorun yok. Ama 2 haftadır, kokusuz su gibi akıntım var. Çamaşırım ıslanıyor. Daha önce hiç böyle akıntım olmamıştı. Bazen bu akıntı yumurta akı gibi. Mantar desem değil sanırım. koku yok. Sinir bozucu, devamlı çamaşır değişiyorum. Temizde tutuyorum. Sabun kullanmıyorum. Bakalım hayırlısı

Hastaneye gidisinde idrar tetkiki iste canim bakarsin iltihap oldugu icin olmuyodur bebis benden soylemesi :KK66:

Hastaneye gidisinde idrar tetkiki iste canim bakarsin iltihap oldugu icin olmuyodur bebis benden soylemesi :KK66:
Tamam canım baktırayım. Zaten biz kadınların idrar yolları enfeksiyonu hiç bitmiyor ki. Devamlı yeniler durur. Bende bazen sistit denen yanma rahatsızlığı olurdu. Bu aralar çok şükür o yok.

X