Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

merhaba canım seni en iyi anlayanlar burda hiç üzülme strese girme demesi kolay ama stres gebeliğe engel benim amcamın kızı 2 yıl oldu her türlü test yapıldı bişey yok tek görünen nedeni stres bak onun üstüne kardeşi evlendi hamile kaldı bebek doğurdu 3 aylık bile oldu diyeceğim o ki nedne yoksa hiç dert etme.

bak be kendimden biliyorum 3 gebeliğimde 2si dış oldu 3 ayda hamile kalabiliyodum ama şuan strse giriyorum yok yumurta oluştu çatladı akıntı varmı diye zorluyorum olmuyo

günaydın dün akşam adet oldum

heoz geçmiş olsun.üzüldüm ben seni hamilesin sanıyordum.kısmet işte yaa bişey yapmak lazım aşılama mı yaptırsam ne.her ay korunmamaktan başka hiç birşey yapmıyorum:1no2:

günaydın kızlar.

bugün regli oldum çok erken erken erken oluyorum ben yaaa 26 günde yaaa

kismeyt diğer aya imişş

heoz nerdesin canım yaaa

günaydın kızlar.

bugün regli oldum çok erken erken erken oluyorum ben yaaa 26 günde yaaa

kismeyt diğer aya imişş

heoz nerdesin canım yaaa
geçmiş olsun mervecim regl olma sırası bende desene.hiç sanmıyorum hamile olduğumu allahım kız erkek farketmez diyorum.isteyen herkese versin biran önce.azevvel bi kadın erkek değil diye üzülüyorduda ondan Çok üzgünüm çoook

slm millet üzülme merveciğim ya bu aya bakarız bizde
hedarzu teşekkürler duaların için
yonca hoşgeldin aramıza hamileysem eğer kaç günlükler göreyim diye yapmıştım tickerı adet olunca kaldırdımsempatiksalakcinni

heoz canım galiba biz senle aynı zamanda hamile kalacağız benim içime öle doğuyor
zaten bi biz kaldık topiğe girip çıkan herkes hamiş oldu inş sıra bizede gelir.
öncelikle sağlıklı olsun arkadaşım hamile idi ama 24 haftada dawn sendromu olabilir demişler düşünsene nasıl bir karardır bu neyse sıkıntı olmamaış amiyo sentezde bişey çıkmamaış ama önce sağlıklı sıhatli eli yüzü düzgün bir evlat allah ne zaman kismet edersede inş hepimize kızlar

topiğe gire çıka bebişte hamile kaldı merveeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

:1ninca: şimdi ben topigine sızan ajan olarak bu bebiş yazdıgın bizim bebik mi yok sa dalga mı geciyon :bbo:

Rabbim hepinize en kısa süre içerisinde nasip etsin, gönlümdeki topik...

hahaha bebik demek sırrın bu bende girip cıkacam bu topige

mervecim siz sanırım 6_7 aydır burdasınız.burda olmadaanda sonuç bekleyen,korunmayan çok kişi var.Allah herkese versin inşallah.benim çok yakın arkadaşımada dawn dediler çocuğunada o doğururum dedi ama sapasağlam doğdu.3lü testlerden kaynaklanıyor bütün bunlar.halbuki o testler tam bi saçmalık olasılık.ben akdeniz üniv.çalışıyorum kızlar.allah kimseye acılar yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…