merhaba kızlar bende 6 aydır korunmuyorum,sizleride fırsat buldukça takip ediyorum neler yapıyorsunuz diye ama yok olmayınca olmuyor işte bende 6 aydır korunmuyorum hiçbir sebep yok ama olmuyor işte.geçmişte de herhangi düşük falan birşey yaşamadım.dr olur diyor ama hanii.herkes hamile de bir ben kaldım sanki öyle gibi.arkadaşımla aynı anda korunmamaya başladık o beş aylık hamile bende daha tık yok karnına bakıyorum keşkke diyorum ya allahım banada ver.oof çok konuştum.isteyen herkese versin inşallah.
günaydın kızlar sizin için dua ediyorum inşallah olucak sakın üzülmeyin
günaydın dün akşam adet oldum
geçmiş olsun mervecim regl olma sırası bende desene.hiç sanmıyorum hamile olduğumu allahım kız erkek farketmez diyorum.isteyen herkese versin biran önce.azevvel bi kadın erkek değil diye üzülüyorduda ondan Çok üzgünüm çoookgünaydın kızlar.
bugün regli oldum çok erken erken erken oluyorum ben yaaa 26 günde yaaa
kismeyt diğer aya imişş
heoz nerdesin canım yaaa
heoz canım galiba biz senle aynı zamanda hamile kalacağız benim içime öle doğuyor
zaten bi biz kaldık topiğe girip çıkan herkes hamiş oldu inş sıra bizede gelir.
öncelikle sağlıklı olsun arkadaşım hamile idi ama 24 haftada dawn sendromu olabilir demişler düşünsene nasıl bir karardır bu neyse sıkıntı olmamaış amiyo sentezde bişey çıkmamaış ama önce sağlıklı sıhatli eli yüzü düzgün bir evlat allah ne zaman kismet edersede inş hepimize kızlar
Rabbim hepinize en kısa süre içerisinde nasip etsin, gönlümdeki topik...