Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heoz günaydın canım ne yaptın n ateş ne durumda
baktım ama anlayaamdım dün ve bügün aynı sanıyorum
benimde bacaklarım kaşınıyo galiba regli olacağım benim öle olur regli oncesi bacaklarım kaşınır çok ilginç değil mi
heoz baktınmı rahim ağzına?
dün bakmıştım yumuşaktı bu akşam yine bakacam
dün bakmıştım yumuşaktı bu akşam yine bakacam
call nerdesin şeker.
canım ben bu ay klomen kullanamdım.
sende kullanmıyosun sanırım. evet klomenin bu ayda etkisi oluyo yani bu ayda yumoşalrı artırır.
sen full çalışmalara devam.
benim regli günümü bende bilmiyom haa
bu ay kaçında gelirse benim 28 oluyo 30 oluyo 24 oluyo keyfi ne zaman yeterse sanırım biraz
ama sanırım bu ay yine erken olacağım öle hissediyorum
heoz ateş tablosunu indirmek için yardımcı olurmusun, kullanımı zor mu
bu tabloyu açtım ama dilini türkçe yapamadım...offfffffffffff çıldırdım vvalla...heoz help plsssssssssssssssssss....yardımcı ol lütfennnnn.....bilmiyorumkismile
şimdi ne güzel mukoko yapılır uleyn!:kedi:
heoz acaba ne yaptın yaa merak ettim sırf senin için girdim yazarmısın di,yr merakla bekl,iyorum
canım valla benim daha reglime çok var
senden bende çok umutluydum kismet artık
her zaman yaptığımız gibi d,iğer aya hazırlık ve devam.
yine klomen kullanacakmısın.bu ay ben doktora gitmemiştim olmazsam diğer ay gideceğim artık.
oda ne derse biz ne kadar üzülsekte o geleceği zaman gelecek. bakalım bizimkilerin günü ne zaman.
ama içtiğin ilaçtan doalyıdır progestan aldın değil mi o yükseltmiştir.
birazda regliyi geçiktiri. etkisi geçince hamile değilsen regli olursun.
benim reglim dış gebelikte düzensizdi. doktor banada vermişti.
hiç kafana takma tedavine devam
merhaba kızlar bende 6 aydır korunmuyorum,sizleride fırsat buldukça takip ediyorum neler yapıyorsunuz diye ama yok olmayınca olmuyor işte bende 6 aydır korunmuyorum hiçbir sebep yok ama olmuyor işte.geçmişte de herhangi düşük falan birşey yaşamadım.dr olur diyor ama hanii.herkes hamile de bir ben kaldım sanki öyle gibi.arkadaşımla aynı anda korunmamaya başladık o beş aylık hamile bende daha tık yok karnına bakıyorum keşkke diyorum ya allahım banada ver.oof çok konuştum.isteyen herkese versin inşallah.